27.01.16, 10:37
Czy ktoś z Was był? Słyszłama rózne opinie od takiej że warto bo miejscowość fajna po takie że o 22 to trzeba iść spać bo nie ma gdzie gofra zjeść. Od lat jeżdziłam do Dębek i mi bardzo odpowiadało ale chciałam zmienić na inna miejscowść bo tamta już mi sie znudziła. Polecicie cos?
Obserwuj wątek
    • dabki11 Re: Dąbki? 27.01.16, 15:13
      Sprecyzuj co cię interesuje a polecę sprawdzone ośrodki.
      • babowa Re: Dąbki? 31.01.16, 16:12
        hej, ja tez mysle o dabkach
        szukam domków dla 3 rodzin, zalezy mi by było cicho, teren zadrzewiony i w miare łatwe dojscie do morza- wózek.
        jakis wbieg spory dla dzieci
        rzuc propozycje, popatrze chetnie:)
        • dabki11 Re: Dąbki? 31.01.16, 19:58
          Domki drewniane w Dąbkach i nie tylko , to nie jest rewelacyjny pomysł na spełnione wakacje.Pełno małych dzieci więc ,,cicho,, nie będzie,poza tym kto będzie jechał na urlop za 200-300zł za dobę i gotował w pokoju w którym śpi.
          Jest jedno przejście nad morze z podjazdem dla wózków między ośrodkiem Polonez a polem namiotowym. Reszta przejść to schody lub dzikie ,piaskowe.
          • babowa Re: Dąbki? 31.01.16, 20:26
            no ja bede jachac na urlop za mniej niz 300 za dobe:d
            mam nadzieje dobrze ten czas spedzic:0
            liczylam, ze rzucisz konkretna propozycja, miejscem
            nie badz taki, zalinkuj jakas miejscowke:)
            • dabki11 Re: Dąbki? 31.01.16, 20:51
              Napisałem 200-300 zł , jeśli uparłaś się na domki to jedz do pobliskiego Bobolina tam są w sezonie nawet po 120 zł.Cały Bobolin to same domki , tyko że nie wśród drzew i praktycznie ocierają się o siebie i nie są jednorodzinne.
              • babowa Re: Dąbki? 31.01.16, 20:59
                oj, uparłam
                pokoje sa zazwyczaj ciasnei nie sprzyjaja wieczornemu biesiadowaniu
                osrodki odpadaja

jam blokowe dziecie i chce tej trawy i powietrza do bolu
                no dasz te miejscowke czy tylko bedziesz tylko necil?
                • dabki11 Re: Dąbki? 31.01.16, 21:45
                  Dobre ,
                  a tu fircyk nie mam ośrodka , pensjonatu czegokolwiek . Chciałem doradzić .... pa
                  • babowa Re: Dąbki? 31.01.16, 21:57
                    haha, no fircyk
                    nawet zes nie doradził:D
                    paa
        • choco1980 Re: Dąbki? 24.03.16, 20:21
          polecam www.zielonydom.dabki.pl
    • xxcichyxx Re: Dąbki? 31.01.16, 22:02
      Witam,

My w zeszłym roku byliśmy w ośrodku Kotwica...jest to nowy ośrodek z domkami...jako pierwsi goście w czerwcu byliśmy sami... ale bylo super i moge polecic ten ośrodek a wlasciciele mega uprzejmi i pomocni... naprawde warto... Co do miejscowości no coż zależy co kto oczekuje...jesli spokój i cisza to i owszem napewno bedzie przynajmniej jak bylismy w czerwcu to tak bylo... bardzo duzo par z dziecmi zreszta jak ktos pisal przy zejsciu na plaze co mozna zjechac wózkiem to tylko bylo widac ludzi z dziecmi... my bylismy w pierwszej polowie czerwca wiec byla cisza zreszta jeszcze wiele knajp i budek bylo zamknietych dopiero po polowie... bylo widac coraz wiecej ludzi...
      Jak zapragenlismy wiekszej liczby osob to wybralismy sie do Darłówka...:)
      Jesli oczekujesz miejscowosci ktora bedzie spokojna i nie halasliwa... to dobry wybor.
      Jeśli chcesz chociaż od czasu do czasu poczuc morskie "tłumy" to wybierz miejscowość typu Sianożęty bo zawsze możesz wybrac się spacerkiem do Ustronia... Niestety ale Dąbkach wybrac sie możesz owszem na spacer ale do Bobolina... bo do Darłówka już zadaleko...
      Sami teraz szukamy miejscowości takiej jak Sianożęty ponieważ jako mieszczuchy mimo wszystko od czasu do czasu chcemy troche poczuć nadmorski gwar :):):)
      • babowa Re: Dąbki? 31.01.16, 22:28
        dzieki:)
        juz widzialam te domki
        ponoc w sianozetach jest lepsze dojscie do morza
        w debkach trzeba przejsc przez ulice
        szukam dalej
        a wam powodzenia zycze:)
        • dorciaszek Re: Dąbki? 07.02.16, 13:31
          A był ktoś z Was w OW Polonez??
        • dabki11 Re: Dąbki? 21.02.16, 17:12
          W Dąbkach nie Dębkach ,dwie inne miejscowości.
          • dabki11 Re: Dąbki? 21.02.16, 17:16
            Ośrodek pracowniczy jakiś bydgoskich zakładów. Często turnusy emeryckie, jedzenie jak za dawnych czasów. Położenie przy samej drodze Koszalin - Darłowo.
    • chaiwa1980 Re: Dąbki? 24.02.16, 19:58
      Byliśmy pierwszy raz w zeszłym roku. Super miejsce. Plaże nie przeludnione, czyste morze, spokojnie. Mieszkaliśmy w domach Arleta. gospodarze super. Blisko Darłowo. Miejscowość i plaża godna polecenia. Jest w razie co polo market, można rybkę u rybaków kupić.
    • apartament2016 Re: Dąbki? 14.06.16, 22:24
      Witam
      Zapraszamy do nowego, luksusowego apartamentu w nadmorskiej miejscowości - Darłowie.
      W pełni wyposażony, ogrzewany, dostępny o każdej porze roku.
      Dzięki zacisznej i bezpiecznej okolicy to idealne miejsce na pobyt z dziećmi.
      Do dyspozycji w apartamencie znajduje się miedzy innymi salon, aneks kuchenny, łazienka, 2 sypialnie z łożami małżeńskimi oraz 3 telewizory plazmowe.
      Wczasy nad Polskim morzem to gwarancją przyjemnego i udanego wypoczynku.
      Zapraszam na stronę www.apartamentydarlowo.com.pl,
      www.facebook.com/apartamentydarlowo/
      605 312 670.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka