Dodaj do ulubionych

Werona-Karwia

IP: 83.238.100.* 03.03.05, 12:17
czy ktoś zna ośrodek Werona w Karwii?
jak warunki, wyżywienie i czy miła obsługa?
A może jakiś inny ośrodek w Karwii możecie polecić? Byle nie kwaterę bo tam
są małe szanse na znalezienie towarzystwa dla 13-latki ( chyba łatwiej w
większym ośrodku).
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • blueone Re: Werona-Karwia 23.03.05, 10:18
      Czy na prawdę nikt nie zna tego ośrodka?
      • Gość: Anna Re: Werona-Karwia IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 25.03.05, 16:27
        Nie zauważyłam tego wątku i rozpoczęłam swój. Też się tam wybieram, planuję
        czerwiec, ale wydaje mi się, że to jest daleko "od śródmieścia". Może w
        międzyczasie dowiedziałaś się czegoś z innych źródeł?
        • blueone Re: Werona-Karwia 28.03.05, 20:53
          niestety, nie mam żadnych informacji. Może jeszczse ktoś się odezwie?
          • sea_dog Re: Werona-Karwia 29.03.05, 11:29
            Werony nie kojarzę, ale całkiem fajny ośrodek to "Pod Złotym Żaglem" i położony
            tuż obok dom wypoczynkowy "Nautilius". Generalnie odradzam pensjonaty położone
            przy "głównej" ulicy - dwa lata temu nacięliśmy się na całkiem przyjemny
            pensjonat "Karwia". Samemu pensjonatowi nic zarzucić nie można - nic, oprócz
            sąsiedztwa disco-baru, który to bar ryczał do rana głośnikami, wraz z nim
            podchmielone towarzycho. Poza tym pielgrzymki pod oknami to nic przyjemnego.
            Żagiel oddalony jest kawaleczek od "centrum", ale za to blisko na plażę - to
            wejście tuż za tablicą wjazdową "Karwia", teren jest ogrodzony, pokoje
            przyjemne, być może istnieje jeszcze restauracja.
            • blueone Re: Werona-Karwia 30.03.05, 15:24
              Dzięki sea_dog.
              • sea_dog Re: Werona-Karwia 31.03.05, 13:20
                Nie ma za co, zwłaszcza, ze zaczynam kojarzyc ten ośrodek - w Żaglu i innych,
                nie ma basenu i są to raczej takie mniejsze pensjonaty - nie mozna tego
                porównać z Weroną. Chyba trzeba spytac kogos, kto faktycznie tam mieszkał...

blueone napisała:

> Dzięki sea_dog.
                • Gość: ja Re: Werona-Karwia IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 02.04.05, 11:13
                  Dlatego pytamy....
                  • paaala Re: Werona-Karwia 05.04.05, 10:39
                    Werona znajduje się faktycznie na końcu Karwii, ale do "śródmieścia" daleko nie
                    jest, bo sama Karwia jest nieduża :-)
                    Ale z Werony blisko do morza. O ile dobrze kojarzę, mają duży teren, z
                    wiatrakiem i placem zabaw.
                    • Gość: kaarw Re: Werona-Karwia IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 11.04.05, 21:18
                      A coś o poziomie tego ośrodka, wyżywienie, pokoje?
    • Gość: ja Re: Werona-Karwia IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 20.04.05, 08:19
      odświeżam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka