Dodaj do ulubionych

JAROSŁAWIEC

IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.03.05, 22:32
Powiedzcie proszę, czy w Jarosławcu jest kamienista plaża? Czy jest sens jechać
tam z dwójką małych dzieci?
Obserwuj wątek
    • mamao2 Re: JAROSŁAWIEC 29.03.05, 11:55
      W Jarosławcu tylko w ok.portu jest tylko kawałek kamienistej plaży, a tak to
      piękna piaszczysta(tzn pomijam tę część gdzie nie ma bezpośredniego zejścia do
      morza tylko są betonowe umocnienia brzegu)
      W zeszłym roku byliśmy z dziećmi i w tym również się tam wybieramy.
      • 19gocha73 Re: JAROSŁAWIEC - DG Laguna 29.03.05, 14:35
        Hej, wybieram się tam w sierpniu... A może ktoś zna Dom Gościnny "Laguna"? Kto
        był? Proszę o opinie.
    • mikiotlowsky Re: Jarosławiec? 22.07.15, 10:56
      Z drugiej strony jest piaszczysta, więc nie musisz się o to martwić. Jeśli szukasz taniego noclegu, sprawdź travelysta.pl/morze/sloneczna_polana_domki_apartamenty_jaroslawiec#ad-image-0 To nowe obiekty , komfortowe, pachnące świeżością, przytulne, z ciepłem i kojącym klimatem drewnianego domu.
    • faith2004 Re: 23.07.15, 14:36
      Witam, byłam w Jarosławcu w czerwcu i na głównej plaży, czyli od głównego wejścia na prawo, w stronę terenów wojskowych, trwały prace remontowe i plaża przypominała plac budowy:( Wbijano drewniane pale, które zalegały na plaży , jeździły traktory, itp. Nic przyjemnego. W części Jarosławca z klifem, gdzie nie było do tej pory plaży - również remont - budowane były kamienne mola, wychodzące głęboko w morze. My jeździliśmy autem, w kierunku na Wicie - plaża piękna, szeroka, ale nie każdy chce dojeżdżać samochodem. Kiedyś można było dojść na tą plażę lasem (około 1,5 kilometra), ale w tym roku ścieżka ta była zamknięta, bo w lesie było "centrum dowodzenia" budową. Tak było w czerwcu (druga połowa), ma nadzieję, że teraz się zmieniło, sama jestem ciekawa. W sumie remont plaży w środku sezonu, to chyba nie najlepszy pomysł?
      • re12nia Re: 27.07.15, 15:34
        Jestem aktualnie w Jarosławcu,plaża w kierunku wojska czynna bez problemów,tylko jak na dziś brak pogody. Ale pewnie z czasem się zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka