Dodaj do ulubionych

nad morze nasze kochane, ale z psem

IP: *.mofnet.gov.pl 26.06.01, 00:00
Szukam informacji o możliwości wypoczynku nad morzem z psem na przełomie lipce
i sierpnia. Z góry dziekuje za cenne informacje. A może ktoś zna namiary na
wolne pokoje do wynajęcie dla 2 osób z psem w okolicach lub nawet w samym
Rewalu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: nad morze nasze kochane, ale z psem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.01, 08:39
      Justyno, właśnie dzisiaj wyjeżdżamy z naszym psem -
      dobermanką w okolice Darłowa. Przyznam się, że nie
      było łatwo znaleźć chętnych na przyjęcie psa i to tej
      rasy, albo też ceny były za wysokie. Szukałam kwater w
      rejonie Pobierowa, bo od innych psiarzy dowiedziałam
      się, że tam można chodzić z psem na plażę. Ale w końcu
      znalazłam coś dalej - gospodarstwo agroturystyczne 7
      km od Darłowa nad jeziorem Kopań za 38 złociszy z
      wyżywieniem. No i jedziemy. Jak wrócimy to opiszę
      wrażenia. Cześć.
      • Gość: justyna Re: nad morze nasze kochane, ale z psem IP: *.mofnet.gov.pl 03.07.01, 12:27
        Cześć Aniu. Na samym poczatku życzę Ci bardzo udanych wakacji i jeszcze lepszej
        pogody. Mam nadzieje , że nadzieje na udany wypoczynek sie spełnią. Czekam na
        Twoje wrażenia z pobytu.PS. Tak na marginesiebardzo lubie dobermany, ale
        zdecydowanie wolę sunie wilczyczki.Pozdrowienia. Justyna.
      • Gość: Beata Re: nad morze nasze kochane, ale z psem IP: *.uni.lodz.pl 08.02.02, 12:32
        Czesc, Ja tez mam psa tej rasy i ten sam problem. Bardzo prosze o szczegoly
        dotyczace wyjazdy, o ile sie udal.
        • Gość: hania Re: nad morze nasze kochane, ale z psem IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 22.02.02, 18:06
          Mam psa i jak szukam wyjazdów to zawsze informuję właścicieli otym.
          Dlatego wyjeżdzamy zawsze nie w sezonie jet to czerwiec lub koniec sierpnia i
          wrzesień.i nate terminy mogę polecić Ustkę p.Rybka tel 0598145369. W domku
          jednorodzinnym osobne wejście przy lesie do morza 20 min piechotą.Jest to
          koniec Ustki ale wypoczywa się wspaniale no i najważniejsze dla psiarzy to że
          pies ma gdzie się wybiegać i w tych terminach nie ma zakazu wchodzenia na plażę
          z psem. Zaraz koło domku jest wspaniały pub gdzie serwują niesamowicie dobre
          posiłki ,tanie można siedzieć również na zewnątrz jak jest pogoda, a
          właściciele pubu kochają zwierzaki.W tych terminach można również pojechać do
          Rowów a tam jest zawsze pełno pustych miesc gdzie przyjmą ze zwierzakiem
          Hania z Rexem z Bydgoszczy
          • Gość: Psiarz Re: nad morze nasze kochane, ale z psem IP: *.man.poznan.pl / *.gammanet.pl 25.06.02, 11:15
            Gość portalu: hania napisał(a):

>w tych terminach nie ma zakazu wchodzenia na plażę z psem.

hmmm... zawsze myslalem, ze zakaz wychodzenia na plaze z psem nie wiąże sie z
            terminami, lecz obowiazuje caly rok. Możesz napisać jak to wyglada w
            rzeczywistości ? wydaję mi się też, że pod tym względem inne zwyczaje panują na
            wybrzeżu danwego województwa Słupskiego i Koszalińskiego. W tym drugim nie ma w
            każdym razie tabliczek z zakami przed wejściem na plażę.
            • Gość: hania Re: nad morze nasze kochane, ale z psem IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 25.06.02, 12:18
              Gość portalu: Psiarz napisał(a):

> Gość portalu: hania napisał(a):
              >
              > >w tych terminach nie ma zakazu wchodzenia na plażę z psem.
              >
              > hmmm... zawsze myslalem, ze zakaz wychodzenia na plaze z psem nie wiąże sie z
              > terminami, lecz obowiazuje caly rok. Możesz napisać jak to wyglada w
              > rzeczywistości ? wydaję mi się też, że pod tym względem inne zwyczaje panują na
              >
              > wybrzeżu danwego województwa Słupskiego i Koszalińskiego. W tym drugim nie ma w
              >
              > każdym razie tabliczek z zakami przed wejściem na plażę.

Rzeczywiście były tam tablice informujące o zakazie wprowadzania psów od 15.06.
              Do tego czasu pupil może wchodzić na plaże
              Hania
    • Gość: hopek Re: nad morze nasze kochane, ale z psem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 01:09
      www.podkogutem.yx.pl
      Wprawdzie do Rewala ok.18 km, ale do Dziwnówka tylko 2,5 km, a nad zalew 400m
      i wiele zalet wiejskiego spokojnego sidliska. Jest pokój dwuosobowy z osobnym
      wejściem i zadaszonym tarasem. Są łąki gdzie może sobie pupil pobiegać.
      Oczywiście trzeba wziąć smycz, aby inni czuli się bezpiecznie.
      • default Re: nad morze nasze kochane, ale z psem 25.06.02, 13:08
        W zeszłym roku koniecznie chcieliśmy pojechać nad morze i już myślałam, że nie
        będzie to możliwe, ponieważ mamy nie jednego, ale 3 psy. I to nie malutkie.
        Każdy niemal wybuchał śmiechem, słysząc moją prośbę. Ale jednak pojechaliśmy i
        polecam gorąco: Bukowo Morskie 55, koło Dąbek. Jest to gospodarstwo
        agroturystyczne, prowadzą je bardzo mili pp. Dąbrowscy, mieszka się w osobnym
        domu, do dyspozycji kuchnia z pełnym wyposażeniem, ogrodzony duży teren, po
        którym psy hasają do woli. Na życzenie gospodarz uruchomi saunę (obok sauny
        minibasenik - dla ochłody), organizują też fajne imprezy przy ognisku -
        specjalność tzw."pieczonki" -gratis). Do morza jest co prawda 3 km, ale za to
        plaża puściutka (nie w samych Dąbkach, ale wystarczy podjechać kawałek dalej
        (na zachód)i nie ma żywego ducha. Poza tym jest jezioro (od strony Dąbek przy
        plaży nad jeziorem jest bar po namiotem, gdzie można smacznie i niedrogo zjeść
        (psy biegają obok i nikomu to nie wadzi).
        Polecam psiarzom: republika.pl/agroturys/
    • Gość: Edi Re: nad morze nasze kochane, ale z psem IP: 213.76.139.* 27.07.02, 19:12
      Jeśli chodzi o wczasy z psem i do tego w pieknym miejscu polecam gorąco Karwie
      i Osrodek Złoty Żagiel wszystkie informacje z namiarem sa na stronie polwysep.pl
      Wlascicielka (bardzo mila) mója dalmatynka mógła robić tam co dusza
      zapragnie , w tym roku tez tam chyba pojade .
      Kazdy ma własne wejscie do pokoju , sa ogólnodostepne kuchnie na miejscu bar
      z piwkiem itd. zamykany parking dla kazdego samochodu tereny wokoło idelane na
      psie spacerki. a do plazy ( i to jakiej) rzut beretem 100m. Oczywiscie nie ma
      zakazu wprowadzanie psów na plaże, we Wladysławowie jest i w Jastrzebiej
      też.
      obok tego osrodka jest tez drugi nowy, gdzie mozna z pieskami "Oskar" ten
      mozna zobaczyc na stronie karwia .pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka