Dodaj do ulubionych

Świnoujście czy Międzyzdroje ?

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.05.05, 01:20
...no ??? Gdzie Waszym zdaniem jest ładniej ? A może znacie jakieś urocze i
wygodne miejsce noclegowe z klimatem odpowiednim dla małżeństwa z maleńkim
dzieckiem ??? Hmmmm..... Sympatyczny hotelik lub pensjonat w starym stylu,
blisko morza i blisko centrum, z dobrym śniadankiem i strzeżonym parkingiem,
to by było to !
Będziemy wdzięczni za wszelkie porady i sugestie... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: wakacyjni Re: Świnoujście czy Międzyzdroje ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.05.05, 14:28
      :(
      ... i nic ???
    • Gość: 777 Re: Świnoujście czy Międzyzdroje ? IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 13.05.05, 01:36
      na pewno Świnoujście ,można odwiedzić naszych sąsiadów Niemców ,mają przepiękne
      plaże.Ja sama jade w tym roku do Świnoujścia z mężem i z roczną córką.A co do
      kwatery to ciężko jest mi doradzić .Zawsze wynajmowałam pokój u kogoś,a w tym
      roku mieszkanie.Musisz poszukać w internecie coś ciekawego są umieszczone
      zdjęcia domków ,hoteli,pensionatów itp.Świnoujście jest spokojnym nad morskim
      kurortem.
    • yvonne33 Re: Świnoujście czy Międzyzdroje ? 13.05.05, 10:13
      Oczywiscie ze Swinoujscie. A noclegow poszukaj tutaj:
      www.swinoujscie.pl//turystyka/index.php?menu=8&pm=42
    • Gość: Melisa Re: Świnoujście czy Międzyzdroje ? IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:37
      ŚWINOUJŚCIE
    • Gość: Melisa Re: Świnoujście czy Międzyzdroje ? IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:42
      ŚWINOUJŚCIE - przynajmniej się nie zanudzicie, jakby pogoda nie sprzyjała! a na
      Miedzyzdroje pół dnia wystarczy, żeby zobaczyć krótkie mole, aleje gwiazd,
      muzeum figur woskowych i rezerwat żubrów, ewentualnie amber baltic... W
      Świnoujściu przy przeprawie (miejskiej)jest informacja turystyczna - to tak
      jakby wcześniej nic się nie znalazło.
    • Gość: JUSYTKA Świnoujście !!! IP: *.meganet.pl 06.07.05, 09:11
      Polecam ci również Świnoujście, szcególnie musicie wybrac sie do Niemiec,
      niestety nie ma tam przejscia kołowego.
      Możecie jednak pojechać autem do granicy, zostawic je na parkingu, a nastepnie
      wybrac się autobusem lub pociągiem - a wlasciwie kolejką, która sama w sobie
      bedzie atrakcją dla Malucha (nie przypomina bowiem naszych pociągów) - koszt
      przejazdu dwóch przystanków 1 Euro za osobę, dziecko do 6 lat bezplatnie.
      Polecam sczególnie Termy w Herringsdorfie, taki ich aquapark, gdzie jest
      mnóstwo atrakcji dla waszego Maluszka - mój Maluch bywał tam nawet wtedy kiedy
      był jeszcze niemowlakiem.
      W Ahlbecku, tuż przy plaży polecam nowy i bardzo fajny plac zabaw (bezpłatny),
      zresztą place zabaw są tam na każdym kroku, nawet w małych wioskach. Niemcy
      dbają o rodziny z dziecmi, wszedzie są solidne rabaty dla rodzin z dziećmi,
      choc wasze dziecko jest w takim wieku, ze nigdzie nie trzeba bedzie za niego
      placić (chyba tylko w Termach 1 Euro) Pozdrawiam i zycze miłych wakacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka