Gość: vittorio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:13 Czy ktoś może coś powiedzieć o ośrodku policyjnym Krokus w Mielnie - Unieściu? Wybieramy się tam z dzieckiem - czy da się tam przeżyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ata Re: unieście IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.05, 21:01 Da się przeżyć, jeżeli macie pokoje w pawilonie albo w odremontowanym domku. My rezerwowaliśmy w ciemno i trafił nam się domek przed remontem, stęchlizna i dziury w podłodze... Słabiutka żarówka, a zmienić się bawiśmy z obawy, że lampa się rozpadnie... Za to morze tuż za ośrodkiem, na miejscu wypożyczalnia sprzętu plażowego, tutejsze obiady smakowały naszej córce. Jak dla mnie było też w Mielnie zbyt tłoczno, ale takie są uroki wypoczynku w popularnych miejscach. Brakowało mi tam lasu, przestrzeni. Jezioro nie nadaje się do kąpieli, bo spływają do niego ścieki z Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
10mielno Re: unieście 22.05.05, 22:49 Nie wiem skąd masz informacje o tym, że do Jamna spływają ścieki z Koszalina. Taka sytuacja miała miejsce... ale 15 lat temu. Od tego czasu Koszalin ma własną oczyszczalnię ścieków. Faktem jest że jezioro do dnia dzisiajszego nie oczyściło się w pełni i faktycznie nie wolno się w nim kąpać. Można jednak uprawiać sporty wodne (na obrzeżach jeziora jest masa wypożyczalni łodzi, jachtów, rowerów wodnych itp). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: unieście IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.05, 19:31 Nie będę sie upierać, że mam sprawdzone informacje na temat oczyszczalni ścieków w Koszalinie, byłam w Mielnie tylko przez dwa tygodnie... Po sezonie może być tam nawet przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś