tiutiu 03.06.05, 14:20 Proszę o opinie na temat miejscowości Ostrowo. Jaka plaża, gastronomia i ewentualnie inne atrakcje. Czy to prawda, że jest tam tak spokojnie? Pozdrawiam tiutiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1973on Re: OSTROWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:49 W Ostrowie byłem 2 lata temu i bardzo miło wspominam ten pobyt. O ile sie nic do tej pory nie zmieniło to naprawdę jest tam spokojnie, nie ma tłoku na plaży, a o to chyba głownie chodzi. Jeżeli chodzi o rozrywkę typu disco to było nienajlepiej ale mi tyego akurat nie brakowało :-) Bardzo dobre położenie daje możliwość dojścia pieszo (plażą) do Karwi lub Jastrzębiej Góry. Naprawdę gorąco polecam dla tych co cenią spokój ... Odpowiedz Link Zgłoś
tiutiu Re: OSTROWO 03.06.05, 21:12 :) mnie też dyskotek nie brakuje, bo zdecydowanie cenię sobie spokój. A jak wygląda sprawa z jedzonkiem? są jakieś konkretne niezbyt drogie barki z dobrym jedzonkiem? Jeśli miałbyś jakiś fajny kontakt na kwatere to proszę o maila: tiutiu@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika1 Re: OSTROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:36 bardzo spokojnie, zejście na plażę chyba bardziej strome niż płaskie, ale nie ma z tym żadnych problemów, ale dokładnie nei iwem, ale naopewno jest tam spokój, bo jest to mała wioska w okolicy Jastzrębiej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
tiutiu Re: OSTROWO 06.06.05, 20:16 Patrząc na plan tej miejscowości widać tam jakieś takie rozlewiska albo bagna, czy tam sa komary w związku z tym? Czy jest tam coś do roboty w czasie deszczu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika1 Re: OSTROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:19 no w czasie deszczu to chyba nie za bardzo bo to jest mała wioska, może lepiej zastanów się nad Karwią, trochę ciekawiej lub nad Chłapowem, fajnie , cicho i blisko do Władysławowa, więc żawsze możesz czymś się zając, polecam tą miejscowośc Odpowiedz Link Zgłoś
tiutiu Re: OSTROWO 06.06.05, 20:26 A może znasz namiar na jakąś fajną kwaterke w tych okolicach. Wybieram się w te okolice pierwszy raz to każda rada jest dobra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spreader Re: OSTROWO 07.06.05, 10:32 Plaza czysta. Jest gdzie zjesc, chodzilismy z zona do pizzerii Felippe. Dobre jedzenie za przystepna cene. Miejsce jest spokojne. Podobalo nam sie tam. Mamy tam zamiar pojechac jescze raz. Poza tym dysponujac samochodem mozna pojezdzic po okolicy - "jaskinie" w Mechowej, Wladyslawowo, Jastrzebia Gora, Hel. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika1 Re: OSTROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:59 w jastzrębiej byłam trzy razy ale już nei ma tego adresu, ale poszukaj na internecie jakiś pokoi lub pensjonatów, i tak jak pisałam może chłapowo będzie lepsze, dla mnie napewno by było, poza jastzrębią góra, ale tam jest zawsze duzo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś