Gość: Asia IP: *.urzad / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:10 Poszukuję taniej kwatery na 2osoby tak do 25zł za dobę, w okresie pod koniec lipca-chodzi o ostatnie 2 tygodnie-wchodzi w grę pobyt na 5 noclegów:) Pozdrawiam i proszę o namiary! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: ŁEBA IP: 62.29.136.* 21.06.06, 07:24 Łeba za 25 -mała szansa tymbardziej że chcesz na 5 nocy.Akurat te miasteczko jest wyraźnie droższe od czegokolwiek nad PL morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_20 Re: ŁEBA 21.06.06, 08:28 faktycznie Darek ma racje o tanie kwatery w Łebie ciężko, sama zarezerwowałam po 40 zł !! od osoby na 10 dni. obdzwonilam mnóstwo ogloszeń albo zajęte albo takie ceny , że szok. sądzę, że wzięłam jedne z tańszych jeżeli nie najtańsze,mam łazienkę w pokoju. powodzenia , lato 2006 czeka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: ŁEBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:37 My jedziemy w trojke na 14 dni w lipcu i mamy pokoj z lazienka, tv, lodowka i sprzetem plazowym (chyba standard) za 110 zl/doba przy ul. Teligi. Zycze Wam i sobie ladnej pogody pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ŁEBA IP: *.urzad / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:55 Toście mnie pocieszyli....hm...ale dzięki za odpowiedx...życzę udanego urlopu i pogody..będę szukać dalej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: ŁEBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:39 Jesli mialbym jechac na 5 dni (bez dziecka), to pojechalbym "w ciemno". Pokoje ogladzasz osobiscie, uzgadniasz cene, a jesli sie nie podoba, szukasz gdzie indziej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamatoomaszka Re: ŁEBA 21.06.06, 14:08 W Lebie sa niezle campingi , wpisz w Google "Łeba campingi" i spytaj o miejsca i ceny. Kwatera w Łebie za 25 to nierealne, chyba, ze po sezonie, ale tam zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ŁEBA IP: *.urzad / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:58 Chyba pojadę w ciemno:)jak nic nie znajde dam se rade...a na nocleg przemyślałam to i z moim facetem przeznaczamy max. 40zł Odpowiedz Link Zgłoś
waga_58 Re: ŁEBA 10.07.06, 10:10 mamatoomaszka napisała: > W Lebie sa niezle campingi , wpisz w Google "Łeba campingi" i spytaj o miejsca > i ceny. Kwatera w Łebie za 25 to nierealne, chyba, ze po sezonie, ale tam > zimno. < mozna pokoik w tej cenie, a takie upały jak w tym roku juz dawno nie było. polecam Łebę. Odpowiedz Link Zgłoś
waga_58 Re: ŁEBA 10.07.06, 10:23 Gość portalu: robo napisał(a): > My jedziemy w trojke na 14 dni w lipcu i mamy pokoj z lazienka, tv, lodowka i > sprzetem plazowym (chyba standard) za 110 zl/doba przy ul. Teligi. > Zycze Wam i sobie ladnej pogody > pozdrawiam Szukaj taniej za te pieniądze powinieneś mieć nie tylko łazienkę w pokoju ale i wodne łoże. Jezeli ci nie zależy na łazience w pokoju to jest multum ofert za dużo mniejsze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
waga_58 Re: ŁEBA 10.07.06, 10:13 kobietka_20 napisała: > faktycznie Darek ma racje o tanie kwatery w Łebie ciężko, sama zarezerwowałam > po 40 zł !! od osoby na 10 dni. obdzwonilam mnóstwo ogloszeń albo zajęte albo > takie ceny , że szok. sądzę, że wzięłam jedne z tańszych jeżeli nie > najtańsze,mam łazienkę w pokoju. powodzenia , lato 2006 czeka !!! > < Tu przyznam ci rację za wygody wszedzie sie placi Odpowiedz Link Zgłoś
waga_58 Re: ŁEBA 10.07.06, 10:07 Gość portalu: Asia napisał(a): > Poszukuję taniej kwatery na 2osoby tak do 25zł za dobę, w okresie pod koniec > lipca-chodzi o ostatnie 2 tygodnie-wchodzi w grę pobyt na 5 noclegów:) > Pozdrawiam i proszę o namiary! < Dzwoń 059-866-22-75 pisz waga_58@gazeta.pl dowiesz sie dodazę. Odpowiedz Link Zgłoś