Gość: AK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:08 Hej.Zarezerwowałam tam pokój. Poprosze o opinie co do miejsca jak i całego kurortu. Jak wrażenia? Czystość? Obsluga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Stegna - Kazimierzówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:25 nie mieszkałam w kazimierzówce ale w osrkodku na przeciwko wiec troszke sie orientuje, osrodek bardzo ładny takze mają swoją plaze,ale jest tez duzy minus, brame osrodka zamykali okolo godz 12 i jak ktos chcial wejsc to musiał chyba dzwonić czy tam kogoś prosić aby otworzyli... moim zdaniem za takie peinądze nie warto ale napewno bedziesz adowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Stegna - Kazimierzówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 08:17 Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję ze będzie ok. Wrażenie z zewnątrz robi dobre. Płacimy 140zł za dobę za pokój. Zobaczymy, byle by pogoda była :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzo Re: Stegna - Kazimierzówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:24 Cześć .Ja tam byłem w 2003 roku. Wtedy płaciliśmy 120 tak więc cena sie dużo nie zmieniła i jak za te pieniądze to jest bardzo OK (dla przykładu podobny ośrodek w Jastarni to 200pln).Jest to wg mnie najlepszy ośrodek w Stegnie najblizej zejścia na plaże,z basenem,barem i własna plażą.Ogólnie bardzo nam sie podobał.Mili właściciele.Co do zamykania bramy to chodzi o bezpieczeństwo bo ośrodek leży przy głównej drodze prowadzącej z miasta na plaże,furtka jest zawsze otwarta.Mają swoją stronę www-polecam. Osobny temat to sama Stegna jak dla nas (28lat) było troche za mało atrakcji ypu imprezy itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Stegna - Kazimierzówka IP: *.mrs-net.eu.org 04.07.06, 00:05 kazimierzówkę znam od 1996 roku wtedy byliśmy tam pierwszy raz i poza domkami nic nie było.Od tego czasu wiele się zmieniło-syn włascicieli i moje córki zdążyły już dorosnąć, ośrodek też dorasta do standartów europejskich.My zawsze mieszkaliśmy w domkach a jeździliśmy tam siedem lat z rzędu wlasnie ze względu na warunki i atmosferę jaką stwarzają właściciele.Ośrodek godny zaufania -jak piszą tak robią.Jest czysto, bezpiecznie-zamknięta brama przeszkadza tylko obcym ale nie gościom.Mam nadzieję że za rok uda się nam tak zaplanować urlop żeby pomieszkać w Kazimierzówce.Pozdrowienia dla właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
maci-ek11 Re: Stegna - Kazimierzówka 10.06.15, 18:16 witam, nie rozumiem tych dziwnych opinii, błam tam i jestem zadowolona było super domki bardzo fajne, przestronne, wszystko czego trzeba jest pod ręką, baseny to luksus, często jak nie można sie kąpać w morzu ludzie przechodzili obok naszego ośrodka i z zazdrością zaglądali jak my świetnie bawimy sie kapiąc i chłodząc, przy basenach jest bar i można nie wychodzac z osrodka coś zjeść, wieczorem w barze dyskoteki, ochrona i monitoring daja bezpieczensteo. tam jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maci-ek11 Re: Stegna - Kazimierzówka 10.06.15, 18:58 stegna kazimierzówka jest super, polecam niektórzy oczekuja połysku i marmurów, tam jest poprostu super, miła atmosfera, dzieci szczęsliwe, w domku przysłowiowo od wykałaczki po garnki i tym podobne rzeczy, ludzie tam wracają bo jest cudownie, baseny to luksus w upalne dni, drink bar wieczorem to czyste szaleństwo, ochrona i ludzie tam pracujący daja 100% bezpiczeństwo i lulsus psychiczny i relaks Odpowiedz Link Zgłoś
ewa25250 Re: Stegna - Kazimierzówka 10.06.15, 18:25 witam byłam kilka razy w kazimierzówce w stegnie i POLECAM, małżenstwo które prowadzi ten osrodek to cudowni ludzie, domki są duże i maja swój klimat, pokoje bez zarzutów, baseny to prawdziwy rarytas, cudowny osrodek i ludzie przychylni az nie chce sie wyjeżdzać. polecam w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś