Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:11 Jadę tam pierwszy raz. Warto? Jaka specyfika, klimat, miejsce, itp.? Proszę o opinie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i.s Re: ***Darłówko*** IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.06.06, 17:16 Darłowko dzieli sie na wschodnie i zachodnie.Po stronie wschodniej jest ladnie jak i po zachodniej. Statki w morze odpLywaja w morze.Jest tez duzo smazalni ryb. Warto jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ***Darłówko*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 07:43 tam jestCUDNIE!ech... <w życiu piekne są tylko chwile> Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_20 Re: ***Darłówko*** 22.06.06, 08:35 hej ! byłam w Darłówku dwa lata pod rząd strasznie mi się podobało,cudownie,ludzie chyba jak wszędzie tacy sami chociaż zdarzały się tacy co mają swoje wizje i zasady , ale spokojnie jest. często siedzieliśmy do późnej nocy na plaży (cudownej)i było bezpiecznie i fajnie. narzekaliśmy tylko na kwatery , ale to już inna historia,samo miejsce jest wspaniałe,chętnie bym znów tam pojechała,ale chcę poznać też inne zakątki Pomorza, więc jadę do Łeby. życzę udanego wypczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ***Darłówko*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 08:59 aha jeśli szukasz mocnych wrażeń, imprez hucznych to raczej nie to miejsce, jest poprostu normalnie czyt.fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adka Re: ***Darłówko*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 09:06 W tym roku jade tam po raz 6, zawsze mieszkamy po stronie zachodniej ale jak wczesniej ktos wspomnial obie strony sa bardzo piekne. znam tez godna polecenia kwatere. niestety nie mozemy do niej wrocic bo miedzyczasie urodzilam 2 dziecko a tam jest miejsce max. 3 osoby. mysle, ze jak pojedziesz i pobedziesz to zakochasz sie w tym miejscu. sa urocze sprawdzone knajpki i jedzonko prezpyszne! chetnie odp. dodatkowe pytania. pozdrawiam i zycze slonecznych wakacji . my jedziemy juz 14.07. nie mozemy sie doczekac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ***Darłówko*** IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.06.06, 13:07 Czy możesz podać namiar na tą kwaterę? Poszukujemy z mężem od jakiegoś czasu i nadal nie mamy gdzie się zatrzymać w Darłówku a jedziemy tam już 8 lipca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adka Re: ***Darłówko*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 08:54 za szybko. podaje strone www.wczasy.pl/?show=obdetail&id=70. ja z rodzina bylismy tam 2 lata temu. jest na prawde swietnie placilismy 90 zl za dobe. z okna mielismy widok nad morze do plazy bllisko. bez problemu chowalismy wozek do garzau, wlascicele sa mili i przyjaznie nastawieni. Balismy bardzooooo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ***Darłówko*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:26 Wielkie dzięki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
believeinme16 Re: ***Darłówko*** 29.06.06, 10:13 allegro.pl/item109337881_darlowo_nad_morzem_tanie_pokoje.html Odpowiedz Link Zgłoś
kapia11 Re: ***Darłówko*** 04.07.06, 22:51 hmmm wszytko zalezy kto co lubi. Mi sie kojazy to miejsce z Mielnem. duzo wszystkiego,puby,restauracje, imprezy itd Odpowiedz Link Zgłoś
kajtki2 Re: ***Darłówko*** 12.07.06, 17:04 kapia11 napisała: > hmmm wszytko zalezy kto co lubi. Mi sie kojazy to miejsce z Mielnem. duzo > wszystkiego,puby,restauracje, imprezy itd W Mielnie byliśmy 5 razy i na pewno nie porównałabym Darłówka do Mielna. Darłówko jest zdecydowanie bardziej spokojne i mniej rozrywkowe. Wieksza cześć turystów to rodziny z dziećmi i kolonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm,m Re: ***Darłówko*** IP: 80.48.241.* 05.07.06, 16:50 jeżeli szukacie dobre kwatery w Darłówku polecam sie allegro.pl/item111611347_najlesze_pokoje_darlowko_300m_od_morza_nawakacje.html Odpowiedz Link Zgłoś
kajtki2 Re: ***Darłówko*** 12.07.06, 17:01 Kilka dni temu wróciliśmy z Darłówka. Wakacje były super. Mieszkaliśmy w części wschodniej w pensjonacie "Kalmar" który gorąco polecamy. Miasteczko jest bardzo przyjemne, ładna plaża, można odpocząć. Polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś