Gość: ROMEK IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.06, 19:14 jade 1 lipca nad morze. Mam wolne miejsca w samochodzie. Katowice i okolice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aronka Re: transport nad morze 1 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:06 ojjjj szkoda że nie 2 lipca........ ja jade 2 własnie pociagiem z katowic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMEK Re: transport nad morze 1 lipca IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.06, 22:20 Aronka, a gdzie chcesz konkretnie jechac i czy ktoś by jeszcze miał jechać. Bo może uda mi sie zmienic date wyjazdu ale to mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aronka Re: transport nad morze 1 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:49 2 dorosłe osoby i dziecko, wybrzeze zachodzie-okolice kołobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
viptaxi Re: transport nad morze 1 lipca 20.07.13, 13:56 Transport nad morze każdego dnia. Samolotem na lotnisko w Goleniowie pod Szczecinem a z lotniska z viptaxi.pl szybko i wygodnie taksówką nad nasze morze od Rewala po Świnoujście za jedyne 199 zł. Po co się męczyć w pociągach, samochodach i autobusach? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: transport nad morze 1 lipca 26.05.16, 23:32 Zapomniałeś tylko dodać iż za przelot trzeba doliczyć w najlepszym wypadku 250zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gdzienadmorze Re: transport nad morze 1 lipca 26.05.16, 21:31 polecam ci przejazdy od drzwi do drzwi, jak z dzieckiem, serwis gdzienadmorze, chyba tam jest rezerwacja przejazdów, minus, albo plus, to to że z nad morza wyjeżdżają wieczorem, a nie rano Odpowiedz Link Zgłoś