maretta111 07.11.06, 11:23 może ktoś z was ma zdjecia ze Stegny, Sztutowa, Jantaru, Kątów rybackich, to prosze wysłać na gazetowego. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kometa Re: prośba o zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:20 Wysłałam zdjęcia plaży w Jantarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: prośba o zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:23 Nie napisałaś jakie zdjęcia są Ci potrzebne, więc wysłałem Ci kilka takich fotografii ze Stegny, jakich przypuszczalnie od nikogo nie dostałaś: republika.pl/terakowski/szlak/pages/DSCN1088.htm republika.pl/terakowski/szlak/pages/DSCN1093.htm republika.pl/terakowski/szlak/pages/DSCN1099.htm republika.pl/terakowski/szlak/pages/DSCN1101.htm republika.pl/terakowski/szlak/pages/DSCN1144.htm Gdybyś chciała inne, to wybierz na stronie republika.pl/moja_mierzeja/ Pozdrawiam serdecznie! Kuba Terakowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egraa Re: prośba o zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:37 Chyba zniechęciłeś dziewczynę (?) totalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: prośba o zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:07 Eeeeeee tam... Od razu "zniechęciłeś"! Po pierwsze z pewnością dostała mnóstwo ślicznych widoczków z Mierzei, a po drugie podałem Jej adres strony, gdzie publikuję "ładniejsze" fotografie. Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maretta111 Re: prośba o zdjęcia IP: *.bsk.vectranet.pl 15.11.06, 08:46 dziękuję i prosze o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś