przedziwna1 02.12.06, 16:36 Muszelko! A dzis u mnie w Dziwnowie to cienko bylo: bez slonka i tylko 5 st i wiaterek dodatkowo chlodzil. Pisze ja bo Egraa chyba chwilowo poza zasiegiem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muszelka Re: Roznice pogodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:49 to nie jest dziwne zjawisko.Często się zdarza wiosnąilatem ogromne zwały mgieł w Sarbinowie, Gąskach,Chłopach a niecałe 7km w Mielnie piękna pogoda.Czasami z plazy widać ulewe w Mielnie a Sarbinowie plażowa pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Roznice pogodowe 02.12.06, 18:03 Wiem tu tez tak jest :) Latem ludzie przyjezdzaja z upalnego Kamienia Pomorskiego ( ok 5 km w linii prostej ) a tu kukułka :) np 8 st! Zimą natomiast 15 - 20 km od wybrzeza piekna zima, mroz, snieg a u nas...jesien. Pogodowe cudaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszelka Re: Roznice pogodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:19 wykrakałaś; do nas dotarł ten zimny wiatr tak około 5 st w skali B Odpowiedz Link Zgłoś
egraa Re: Roznice pogodowe 02.12.06, 18:41 Zgłaszam się, jeszcze jestem. Potwierdzam - wiatr nad morzem był lodowaty, ale było troche słonka. No właśnie, a może tylko w Międzywodziu? Jutro się żegnam z morzem, ale nie na długo :) Odpowiedz Link Zgłoś