pelka22 21.02.07, 07:57 Poszukuję domku dla dwóch rodzin z dziećmi (w sumie 7 osób) w super spokojnym miejscu max blisko morza. Podajcie namiary na sprawdzone ciekawe miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
askakilera Re: Poszukuję domku blisko morza 21.02.07, 20:01 jesli cię interesuje cisza spokój i niezbyt ekskluzywne warunki to polecam ośrodek poniżej byłam tam cały lipiec z 3 letnia córką do plaży nawet 5 min na piechotkę nie ma.warunki też do znieienia polecam szczerze www.maxmedia.pl/pl/wczasy/zachodniopomorskie/pustkowo/solar/index.htm pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiciowe chaty Re: Poszukuję domku blisko morza IP: 157.25.9.* 22.02.07, 08:23 zapraszam do naszych domków: www.chaty.infowczasy.pl wiciowechaty.blog.onet.pl Zapraszam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
pelka22 Re: Poszukuję domku blisko morza 22.02.07, 12:58 Napisałam do Was maila z zapytaniem o cenę i niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Prosze o inf. na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDKA Re: Poszukuję domku blisko morza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:16 Zapraszam do Rusinowa , moja strona www.jaroslawiecokolice .webpark.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Poszukuję domku blisko morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:37 Ja właśnie zrobiłam rezerwację w Rowach w ośrodku "za wydmą". Po raz trzeci tam jedziemy - już się cieszę :-) (www.rowy.info) pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Poszukuję domku blisko morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:47 po co ja to brałam w nawias ? Sama nie wiem ! www.rowy.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Poszukuję domku blisko morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 13:38 Sprawdz oferte waczasowiska w Miedzywodziu maja fajne drewniane domeczki, blisko morza, teren ogrodzony, przed domkiem mozna grillowac a Miedzywodzie jest miejscowoscia w ktorej odpoczywaja rodziny z dziecmi - www.wczasowisko.pl Nie ma tam tloku i dyskotek tak jak np w Mielnie kotre slynie z imprez i pijactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama byłam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:56 ...w ubiegłym roku w Mielenku - polecam, nasze dzieciaki były przeszczęśliwe :) Mają stronę www.nemo.dot.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter fajny portal w trojmiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:52 witam ostatnio planowalem wyjazd nad morze i znalazlem swietna stronke www.go-gdansk.com zalatwili mi fajny hotelik z grosze i zaproponowali mi prywatnego asystenta raz z niego skorzystalem i naprawde polecam przyjechal po mnie oprowadzil po gdansku i wieczorkiem zaprowadzil za roczke do klubu :) a na dodatek tym przewodnikiem byla fajna dziewczyna :DD naprawde wypas ceny maja spoko Polecam www.go-gdansk.com Piter Odpowiedz Link Zgłoś