Dodaj do ulubionych

rewal -kwatera nadir

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:23
Ktos moze tam byl lub slyszal???mzoe ktos ma jakeis inne fajne namiary w
rewalu lub w okolicach,nie mam zbyt wysokich wymagan,najbardziej mi zalezy
zeby byly w miare bliskie odlegl.max 300 metrow do morza i do jakichs
knajpek:)i czystosc w obiekcie przede wszystkim:)interesuje mnie pokoik z
łazienka w miare po przystepnej cenie,ok.40zl/osobe.Prosze o namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: rewal -kwatera nadir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:26
      pokoje z lazienkami kiedys w rewalu byly juz po 70zl w lipcu i sierpniu , ja
      bylem z 2 lata temu...
      • Gość: aga Re: rewal -kwatera nadir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:24
        mzoe cos wiecej,jakies konkretne namiary??zawsze moge sie o aktualne ceny
        dowiedziec
        • Gość: magda Re: rewal -kwatera nadir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:59
          hej- ja też sie wybieram w tym roku do rewala, ale jakoś brak odzewu od
          tamtejszych włascicieli pensjonatów, wysłałam z 10 maili i nikt nie odpisał!!!!
          to jakaś katastrofa!!!!
          • Gość: aga Re: rewal -kwatera nadir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 23:01
            ja tez sie nawysylalam,ale wiekszosci odpisano.Nie wiem jakie masz oczekiwania i
            czy interesuja cie kwatery prywatne,ale mam fajny namiar w rewalu
            wlasnie,kwatera fortuna na ul.warszawskiej,zobacz sobie mzoe akurat przypadnie
            do gustu,ma dobra opinie i co najwazniejsze dobra cena:)pozdrawiam
            • Gość: magda Re: rewal -kwatera nadir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 07:58
              serdeczne dzięki- kwatera jak najbardziej mnie odpowiada, nie mam wygórowanych
              próśb, a czy ty juz tam byłaś czy wybierasz się w tym roku??? pozdrawiam.
              • Gość: aga Re: rewal -kwatera nadir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:21
                Nie bylam tam jeszcze,wypatrzylam na internecie i sie zainteresowalam,tez
                sugerowalam sie opiniami KT.SA jak najbardziej pozytywne i mam tylko nadzieje ze
                prawdziwe od wypoczywajacych tam:)znjadziesz ta kwaterke na stronie
                www.eholiday.pl nazywa sie fortuna i jest na ul.warszawskiej5.Pozdrawiam.
            • swinka_morska do agi 13.03.07, 22:02
              moglabys cos wiecej o tejk kwaterze napisac? jakie sa ceny? albo moze jakis www
              znasz?
              • Gość: aga Re: do agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:29
                cena to 60 zl za pokoj 2osobowy z umywalka,dobre usytuowanie bo 100 m od morza i
                blosko centrum:)
                • Gość: magda Re: do agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:02
                  No wszystko ładnie i pięknie- tylko że termin który mnie odpowida jest już
                  zajety- kurcze przecież to dopiero marzec!!!!!!!!!
                  • Gość: aga Re: do agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:16
                    powaznie juz maja zajete???dzownilas tam i co sie dowiedzialas??mzoe masz wiecej
                    info jak ja.Wiec napsiz jak zmoesz co ci powiedziano
                    • Gość: magda Re: do agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:47
                      chciałam zamówić 2 pokoje 2 osobowe w pierwszym tygodniu sierpnia0 wysłałam
                      meila i odpisano mi że brak jest juz wolnych miejsc- poprostu zdziwko mnie
                      hapneło kompletnie!!!! wysłałam kolejne meile i albo cena masakrycznie wysoka,
                      albo też już zajęte- oni wszscy tam powariowali!!!
                      • Gość: aga Re: do agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:10
                        No fakt...cieplo sie zrobilo i ludzie powariowali,tez sie z tymz etkenlam jak 2
                        maile wyslalam i tez mi odpisali ze brak miejsc ale mam namiary od ludzi z
                        rewala(z kwatery w kt.nie ma juz wolnych miejsc),podali mi numer tel.gdzie
                        indziej w rewalu wiec jak jestes zainteresowana to ci podam i zadzwonisz sobie o
                        szczegoly i podadza ci strone internetowa.
                        • Gość: magda Re: do agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 08:29
                          serdeczne dzieki- daj znać jak uda ci sie juz cos zarezerwować!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka