Gość: Marta IP: *.chello.pl 02.04.07, 17:27 gdzie waszym zdaniem jest przyjemniej spędzić urlop z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Karwia czy Sarbinowo IP: *.range86-136.btcentralplus.com 02.04.07, 17:42 Oczywiscie Karwia bez dwuch zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszelka Re: Karwia czy Sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:55 jednym zdaniem;Sarbinowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Karwia czy Sarbinowo IP: 194.42.116.* 03.04.07, 13:20 Zdecydowanie Karwia-90% turystow to rodziny z dziecmi.Glosna i szalona mlodziez:) ulokowana jest w Jastrzebiej Gorze i Wladyslawowie.Kariwa to rowniez jedna z najpiekniejszych plaz w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Karwia czy Sarbinowo IP: 195.205.221.* 08.04.07, 16:43 Zdecydowanie ODRADZAM Karwie!! Ludzie - co Wy widzicie w tej mieścinie? Bródne i wąskie uliczki! Wszędzie kwitnie handel jak na stadionie! Stragany, obwieszone płoty itp. Można nabyć wszystko - od czajników po skarpety... Ludzi jest jak mrówków! Nie ma gdzie palca wsadzić... Myślałem że w Krynicy Morskiej jest tłoczno ale to co zobaczyłem w Karwi przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Wszedzie tłoczą się samochody - na ulicach, na chodnikach i na poboczach. Jedynie szeroka plaża była ok. Ale ścisk niemiłosierny. Byłem w zeszłym roku w sierpniu. To miały być spokojne wczasy z dala od zgiełku! KOSZMAR! Nigdy wiecej tam nie pojade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Karwia IP: *.zvid.net 08.04.07, 17:51 I ja niestety również nie chcę tam jechać. Przetłumiona, nic nie oferująca mieścina. Nawet spokoju nie ma za bardzo - w sezonie oczywiscie. Nie podobało mi się tam! A byłam również z 2,5-letnim dzieckiem - więc wczasy rodzinne były priorytetem. Gdyby nie towarzystwo i organizacja wypadów poza, to byłoby kichowato. Jedynie pogoda może zdziałać cuda:-D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś