Dodaj do ulubionych

Chłapowo - Danuta Matysik

04.05.07, 17:00
Czy ktoś może zna to miejsce ? Oferta w internecie nie jest zła ale może ktoś
z Was zna ten pensjonat osobiście? Wybieram się tam w sierpniu.

Pozdrawiam.
Aga.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Chłapowo - Danuta Matysik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:50
      Ja znam byłam i polecam - poczytaj opinie na chlapowo.pl tam też pisałam kiedyś
      Do morza bliziutko łagodnym zejsciem do władysławowa bliziutko - cisza spokój i
      cudne miejsce po prostu
    • agab72 Re: Chłapowo - Danuta Matysik 07.05.07, 15:31
      Bardzo dziękuję za odpowiedź. Chłapowo znam sprzed 6 lat - bardzo mi się tam
      wtedy podobało, ale od tego czasu zapewne bardzo wiele się tam zmieniło (u mnie
      zresztą też zmieniło się wiele :)
      Kwatera zarezerwowana - zaliczka wpłacona - mam nadzieję, że będzie OK :)

Pozdrawiam.
      Aga.
      • Gość: robo Re: Chłapowo - Danuta Matysik IP: 194.42.116.* 08.05.07, 14:00
        Lagodne zejscie na plaze w Chlapowie?Hihi dobry zarcik...najblizsze "normalne"
        wejscie na plaze jest od strony Cetniewa (a ten domek jest mocno oddalony od
        Cetniewa)W samym Chlapowie od Twojego ostatniego pobytu niewiele sie zmienilo
        poza nowymi domkami dla turystow na atrakcje mozesz liczyc we
        Wladyslawowie.Pozdrawiam
        • agab72 Re: Chłapowo - Danuta Matysik 08.05.07, 15:30
          W takim razie bardzo się cieszę, że niewiele się zmieniło :) A mojemu dziecku,
          a co za tym idzie i mi za atrakcję wystarczy zjeżdżalnia oraz wiaderko i
          łopatka :)
          A co do zejcia tzw. "łagodnego" - no cóż - 6 lat temu byłam tam z przyjaciółmi
          i ich 3 mies. córką i wąwóz okazał się dla nas jak najbardziej ok.

Pozdrawiam.
          Aga.
        • Gość: magdoska1 Re: Chłapowo - Danuta Matysik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:22
          Lagodne zejscie na plaze w Chlapowie?Hihi dobry zarcik...najblizsze "normalne"
          wejscie na plaze jest od strony Cetniewa

Właśnie o tym zejściu mówię - od domu P. Matysików jest to rzut kamieniem - do
          tych zejść ze schodami jest daleko - my schodziliśmy łagodnym zejściem od strony
          cetniewa i mieliśmy wszędzie blisko
          • Gość: viesia Re: Chłapowo - Danuta Matysik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:25
            Czy macie namiary na jakies tanie ale sprawdzone kwatery dla rodzinki z dziecmi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka