Dodaj do ulubionych

Nigdy w życiu pokoje Gościnne"EUROPA" w Pobierowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:42
Proszę Państwa niedawno miałam przyjemność od dłuższego czasu zrelaksować się
w weekend majowy. Uzgodniłam telefonicznie termin, wpłaciłam zaliczkę oraz
otrzymałam informację że doba rozpoczyna się od 16, można korzystać z grilla
etc., wszystko miało być cudownie i tak było do momentu przyjazu do domu
wypoczynkowego "Europa" w Pobierowie. Po przyjeździe i dopełnieniu wszelkich
formalności okazło się że grill może udostępnić małżonek, którego obecnie nie
było. Przed wyjściem na spacer po plażach zadałam pani pytanie czy są
określone godziny powrotu, odpowiedź była natychmiastowa, że można wychodzić
i przychodzić o której ma się ochotę. Spacerując spotkaliśmy znajomych z
którymi umówiliśmy się na grilla niestety po powrocie wszystko było
pozamykane, musieliśmy pukać, stukać aż w końcu nas pani usłyszała i na
dodatek z oburzeniem dodała że myślała iż już wróciliśmy, następnego dnia
oświadczyła nam , że musimy zwolnić pokuj przed 12(przypominam doba
rozpoczyna się od 16 do 12 to napewno nie jest 24h). Rozumiem że trzeba było
posprzątać pokuj etc. ale dodam ze tego dnia było zimno i musieliśmy się
błąkać po Pobierowie, cali przemarźnięci wróciliśmy do Szczecina. Nadomiar
złego inaczej podchodzi się w tym ośrodku do młodych jak i do starszych osób,
a mianowicie w trakcie pobytu właścicielka ośrodka przywitała pare starszych
wycieczkowiczów szampanem, a do nas odniosła się następująco"Czy ten koleś
jutro dojedzie?"(miał do nas dojechać koleżanki mąż, niestety po
przedstawieniu mu sytuacji zrezygnował). Mamy prawie trzydzieści lat i
jesteśmy strasznie zniesmaczeni takim zachowaniem w stosunku do nas. Piszę to
tylko dlatego, żeby niektórych ostrzec, żeby nie mieli tak niemiłych
wspomnień jak ja, mój mąż i koleżanka, która nam towarzyszyła. Pragnęliśmy
spokojnego wypoczynku który zmienił się w koszmar!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: Nigdy w życiu pokoje Gościnne"EUROPA" w Pobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:50
      Byłem tam pamietam .Też miałem podobne odczucie .
    • Gość: lola Re: Nigdy w życiu pokoje Gościnne"EUROPA" w Pobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:53
      Do takiej Europy to się nie pchaliśmy.Słyszałem o tym pensjonacie.kicha
    • Gość: Ewelina Re: Nigdy w życiu pokoje Gościnne"EUROPA" w Pobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 14:56
      eee...Też kiedyś spedzilam tam wolny czas, niestety nie moge powiedziec ze byl
      to najmilej spedzony czas i to nie przez okolice bo jest naprawde piekna....
    • Gość: ja Sama sobie odpowiadasz? piszac pokuj przez u,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:10
      juz mozna wywnioskowac kim jetes.Prezdewszyskim moderator powinien usunac twoj
      post, za oczernianie osrodka , doba do 12 a co chcialas siedziec do 16? zimno?
      to doplac za ogrzewanie!!!!!!Szampanem cie nie poczestowali? No bo padne
      zalosna osobo naucz sie pisac, bo ten zalosny belkot jest tragiczny!!!!!!!!
      • Gość: Gość Re: Sama sobie odpowiadasz? piszac pokuj przez u, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:40
        Przyganiał kocioł garnkowi:"przede wszystkim" się osobno pisze!!!
        • Gość: Jola tak trzymaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:47
          To jest forum nie tylko pozytywnych informacji!Głowa do góry tak trzymaj!!!
        • Gość: ........!!!!!!!!!! jasne tylko ze pokuj.....to blad ort..a nie rozlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:16
          wyrazow albo literowka..
          Zrozumcie ze doba trwa nawet do 10 nikt nie bedzie kogos trzymalw pokoju , jak
          sie doba konczy!
          • Gość: Gość Re: jasne tylko ze pokuj.....to blad ort..a nie r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:23
            Błąd to błąd-przykro mi ale nietety tak jest!Dobrze mogłabym to zrozumieć,
            tylko czemu udzielane są niekompletne informacje telefoniczne??
            • Gość: ........ ze doba do 12 to powinnas sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:24
              wiedziec , nie jestes dzieckiem a dorosla osoba
              • Gość: Gość Re: ze doba do 12 to powinnas sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:38
                Prawdą bezsprzeczną jest równiez to, że "okres" doby różnie się kształtuje w
                różnych ośrodkach wypoczynkowych. Znam z doświadczenia i takie miejsca, gdzie
                doba trwa od godziny 10-ej. Istotne jest myślę - przede wszystkim, że nie
                zostałam o tym fakcie poinformowana, a sądzę, iż powinnam, tak by móc z
                wyprzedzeniem przygotować sobie transport powrotny do domu.
                • Gość: ............ standartowa doba w sezonie to od14 do 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 17:24
                  to powinnas wiedziec ..
                  albo zapytac , trzeba zawsze zapytac do ktorej godziny jest doba..i czy mozna
                  zostawic torby podrozne
                  • Gość: ! doba od godz 10 jeste nierealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 17:26
                    ludzie musieliby wyprowadzac sie od 5 rano a sprzatanie pokoju? pewnie
                    chcialabys wyrzucic tych ludzi z pokoju ...a sama siedziec do 18 ! czl;owieku
                    zlituj sie i pomysl co piszesz..
                    • Gość: tekla "ja " ponownie na forum nie ma........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:27
                      nic mądrego do powiedzenia hi, hi, hi
                      • Gość: jo za to tekla hi hi hi ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:22
                        mase inteligentych tekstow...
                        • Gość: to ja tekla Re: " jo " czy "ja"naucz się poprawnie........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:32
                          pisać "inteligentych", a później udzielaj dobrych rad innym he, he,he.....
                          • Gość: jo ty idiotko nawet nie umiesz rozroznic literowki od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:38
                            ort , zreszta co ty mnie obchodzisz idz lepiej szukaj kwatery za 25 zl pod
                            mostem
                            buhahahaahahahahah
                            • Gość: tekla Re: Pod mostem to za 10 zł., ale ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:23
                              ty śmierdzielu wiesz lepiej bo tam śpisz co noc.
                              • Gość: ja hahahahaha ale sie zdenerwowalas co..) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:00
                                przeciez szukasz taniochy tandeciaro ty to mozesz buty mi czyscic albo wachac
                                smrod z rury mojej bryki buhahaahahahahhaha
                                • Gość: Gość Re: hahahahaha ale sie zdenerwowalas co..) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:42
                                  Twoje wypowiedzi świadczą o tym jakim jesteś człowiekiem. Nic dodać nic ująć...
                            • Gość: Gość Re: ty idiotko nawet nie umiesz rozroznic literow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:34
                              Nie wiem czemu mi ubliżasz??Ja tylko wyraziłam swoje zdanie i tyle na ten
                              temat. Wiem że jesteś osobą, która utrzymuje się z takiej formy zarobkowania.
                              Uwierz mi jestem w stanie zapłacić więcej tylko chcę żeby traktować mnie jak
                              człowieka przede wszystkim. W końcu z tego żyjecie, więc nie rozumiem skąd
                              takie wypowiedzi????
                  • Gość: Gość Re: standartowa doba w sezonie to od14 do 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:24
                    problem jest w tym że dzwoniłam i zostałam błędnie poinformowana.
      • Gość: Janek Międzyzdrojanko odpowiedz szczerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:53
        czym zaszli ci za skórę wszyscy turyści, ze bijesz do nich takim jadem a w
        ciemno bronisz nawet tych najgorszych z kwaterodawców. Skoro mówisz ze masz
        willę w Międzyzdrojach, Warszawie i apartament w Sopocie ale dla siebie a nie
        na wynajm to tym bardziej powinnas byc za turystami a nie przeciwko nim.
        Powiedz o co chodzi bo nikt nie rozumie skad ta złość. Zwłaszcza, ze mając tyle
        czasu na ciągłe prowokowanie na tym forum, widać że sama na siebie nie
        pracujesz tylko zyjesz z utrzymania przez kogoś. Czyżby to tylko brak szacunku
        dla ciężko pracujących, chcących odrobiny odmiany bez kłastwa na telefon. No i
        jeszcze jedno czy ja też mam sie pisać raz Janek a raz Jonek
        • Gość: ja mam ogromny szacunek do ludzi pracujacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:05
          ale nie do gownozjadow ktorzy chca wypoczac na czyjs koszt , lub szukac kwater
          za 30-dychy \z super luksusami, mam niesamowita frajde jak czytam teksty typu..
          Szukam pokoju za 30 dychy mam wymagania ..
          Jestem Warszawianka rodowita a to ze mi sie powiodlo ..hmmm no co coz moze
          dlatego ze zawsze dawalam zarobic innym , wiec sytuacja sie odwrocila )ja i jo
          to to samo , janek wiecej luzu
          • Gość: Janek Re: mam ogromny szacunek do ludzi pracujacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:13
            bez komentarza, wystarczy że ludzie to przeczytają
            • Gość: jo jasio ale wiraznie niezadowolony z ciebie czlowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:18
              pracujesz w opiece spolecznej czy jak ?
          • Gość: radek do ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:46
            Gratulujemy sukcesu, pozdrawiamy i zazdrościmy!!!Po to prowadzicie taki rodzaj
            działalności, aby ludzie mogli z nich korzystać. Trzeba było wybrać drogę
            edukacji, to sama byś mogła tak wybierać.
    • Gość: Agnieszka Teraz rozumiem.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:37
      Już wiem jakie podejście mają do nas gospodarze zajmujący się wynajmem pokoi.
      Nie pojadę nigdy w to miejsce.
    • Gość: welonka Ludzie litości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:20
      Przeciez jadac nad morze, korzystamy z domkow goscinnych. Ludzie płacę i
      wymagam. Uzgodniliscie takie ceny-najeliscie się na pieska to szczekajcie!!!
      Obrazacie wycyeczkowikow - a z tego zyjecie!!!Nieladnie!
      • Gość: jo tyle osob z neo....)do radzia alez ja sie edukuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:45
        Dlatego robią na mnie inni;-)
        Stad tyle wolnego czasu ;-)
        ..place i wynagam tak, oczywiscie ale wymagania adekwatne do ceny , bo za
        30zl , to ciesz sie ze masz posciel wogole .))))))))))))))))
        • Gość: Radek Re: dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:52
          To uzgodnijcie ceny!!!Nikt nie broni podwyzszyc standardu i podniesc ceny!!!
          • Gość: tekla Re: widocznie obawia się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:07
            ta osoba konkurencji, ale głowa szwankuje.Konkurencja i targowanie się jest
            praktykowane w wielu krajach, szkoda że "ja " chociaż taka światowa o tym nie
            wie.Ciekawi mnie też co taka " bogaczka " ma do pomocy społecznej ( nazwa
            opieka społeczna od wielu lat nie istnieje, szkoda że taka światowa i o tym nie
            wie )Sama pewnie na cele charytatywne nie przeznaczyła nawet grosza a próbuje
            ośmieszać innych którzy dla potrzebujących coś robią. Bardzo nieładnie znam
            wiele bogatych ludzi, którzy zachowują się przyzwoicie i normalnie, czego nie
            można powiedzieć o tym osobniku KTÓRY OPANOWAŁ DUŻĄ CZĘŚĆ FORUM, nie wnosząc
            swoim bełkotem nic mądrego.
            A samochodem nie musisz się chwalić to żaden luksus szczególnie jak używasz
            benzyny zanieczyszczającej środowisko. Mogę zaprosić cię na wycieczkę moim
            prywatnym samolotem, policzę ci ze zniżką, aby twoi pracownicy nie musieli
            płacić za twoje fanaberie.
            • Gość: ja tekla nudna jestes ja sie nie chwale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:22
              To ty sie chwalisz wczasami ze sniadaniem...
              jestes zalosna w twoim wypowiedziach jest jakis zal?Zostawil cie facet?
              • Gość: ja wlasnie widac twoja swiatowosc..bylam na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:24
                wczasach ze sniadaniem! Ale jestes tandetna..Sluchaj moze poprobuj potargowac
                sie w RITZU? buahahahahah
                Skad ty sie urwalas buraku?
                • Gość: tekla Re: masz wyrażne problemy ...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:39
                  z osobowością, a do tego niedokładnie czytasz posty. Potrzebne ci okulary
                  i przyzwoity facet, bo dawno go nie miałaś, ale któżby cię BURAKU PASTEWNY z
                  warszawy ( nie obrażając innych kulturalnych warszawiaków )chciał.
                  Na tym kończę z tobą bo jesteś monotematyczna. Idź do swoich pracowników może
                  od nich czegoś mądrego nauczysz.
                  PS
                  Wstręt mnie ogarnia jak widzę takie postawy aspołeczne
                  • Gość: ja Re: masz wyrażne problemy ...no wlasnie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:47
                    Poszukaj lepiej sobie pokoju za 25 zeta i pamietaj obowiązkowo ze sniadaniem
                    wytargowanym, zebys miala sie czym chwalic przed rownym sobie tandetnym klasowo
                    towarzystwie..
                    ;-)rozbawilas mnie bura suko;-))))))
                    SNIADANKO...bylo najlepsze..
                    • Gość: turysta GDZIE jest admin? IP: *.lanet.net.pl 08.05.07, 23:28
                      tego forum???
                      Co tu się w ogole dzieje od dłuższego czasu??? ciąc, ciać i ciąć i jeszcze raz
                      ciąć.
                      A mogłoby takie fajne i pożyteczne forum, ale jakieś oszlomstwo tu wlazło i
                      wyjsć nie chce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka