1ambrozja 24.05.07, 12:21 Witam Szukam fajnego pokoju 2 osobowego w Międzyzdrojach do 50 zl osoba . Konieczne z łazienką . Może ktoś ma jakieś namiary.Po poszukiwaniach w necie jestem zupelnie załamana. ambrozja@gazeta pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja bo bedzie ciezko o tej porze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:35 znalesc cos w tej cenie.Ale zyczę powodxzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Miedzyzdroje IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.05.07, 22:32 Byłam teraz w Międzyzdrojach w willi w parku zdrojowym, są tam same hotele tylko 1 taka wysoka 3 czy 4 piętrowa willa obok Hotelu Malachitu z Apteka na dole - mają tam pokoje bez łazienek - łazienka na korytarzu, jest ich tam sporo (łazienek pryszniców, wc) cena 25/30 zł za osobę ( za 2 osoby płaciliśmy 50 zł - piękna lokalizacja, balkon, widok z balkonu na fontannę w parku) ale bez łazienki, też nie mogałam nic znależć z łazienką - w willach raczej nie mają łazienek w pokojach - takich trzeba szukać w hotelach W tym Malachicie obok moze będą mieli jest też taki dom wczasowy gdzie pokoje z łazienkami (wszystkie pokoje mają łazienki) pokoje są tam olbrzymie i czyste (opinia osób które korzystały) ja tam chodziałam czasem na obiadek - tam są pokoje z wyżywieniem (trezba wykupić) kosztują od osoby za nocleg + wyzywienie 40 zł, dużo osób sie tam stołuje, sam obiad bardzo dobry domowy duży dwudaniowy kosztuje ok 12-15 zł a całodzienne wyżywienie + pokój z łazienką 40 zł za dobę od osoby, nazywa się to chyba DELFIN, z tym że jest dość duże obłożenie non stop ale kiedy ja byłam to podobno były wolne pojedyncze pokoje (w weekend majowy) a moment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja eliza ...jak nie maja w willach lazienek w pokojac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:57 Wpokojach ?To co to za wille? Lazien ki sa w pokojach jak najbardziej, tylko miedzyzdroje sa bardzo ..;OKUPOWANE; Więc trzeba szukac najlepiej w marcu za 50 zl , w zimie . Miedzyzdroje sa raczej drozszym kurortem , wiec standartowe ceny to okolo 130 zl ze sniadaniem...Ale ponoc nawet takich juz brak Odpowiedz Link Zgłoś