Gość: anne-lee IP: *.satfilm.net.pl 09.06.03, 20:41 Czekam na komentarz dot. plazy w Mrzezynie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mouchi Re: Mrzeżyno- JAKA PLAZA 10.06.03, 11:35 Gość portalu: anne-lee napisał(a): > Czekam na komentarz dot. plazy w Mrzezynie zatłoczona w sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Mrzeżyno- JAKA PLAZA IP: 217.153.90.* 17.06.03, 16:23 Plaża bardzo fajna, miejscowość też. Ma klimat, ale jest tam raczej spokojnie, nie ma co robić. Łeba to to nie jest - co kto lubi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Mrzeżyno- JAKA PLAZA IP: 194.69.180.* 18.06.03, 12:54 Miejscowosc przecina rzeka. Plaza ladna, szeroka. Po stronie Mrzeżyna - zatloczona (ale NIE bardzo, bez przesady).Ja zawsze chodzilam mostem przez rzeczke, potem krótko lasem - i na plaze po stronie "wojskowej". Plaza szeroka, malo uczeszczana, dla mnie super. Pozdrawiam Gosia P.S. W tym roku wybieram sie do Mrzezyna z 15miesieczną córką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: Mrzeżyno- JAKA PLAZA IP: 195.136.95.* 18.06.03, 14:48 Gość portalu: gosia napisał(a): > Miejscowosc przecina rzeka. Plaza ladna, szeroka. > Po stronie Mrzeżyna - zatloczona (ale NIE bardzo, bez przesady).Ja zawsze > chodzilam mostem przez rzeczke, potem krótko lasem - i na plaze po > stronie "wojskowej". Plaza szeroka, malo uczeszczana, dla mnie super. > Pozdrawiam > Gosia > P.S. W tym roku wybieram sie do Mrzezyna z 15miesieczną córką. "wojskowa" plaża już nie jest wojskowa, tylko ogólnodostępna, więc może być nieco zatłoczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jugo10@wp.pl Re: Mrzeżyno- JAKA PLAZA IP: *.devs.futuro.pl 19.06.03, 19:20 plaża czysta,tylko woda jeszcze zimna Odpowiedz Link Zgłoś