sylwia142 Re: Mierzeja Wiślana co polecacie??? 14.06.07, 19:42 czyżby nie było nic co was zauroczyło hmmm warto odwiedzić tą część wybrzeża? z góry dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Mierzeja Wiślana co polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:30 Zobacz: republika.pl/moja_mierzeja/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Mierzeja Wiślana co polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:00 polecam Ci Baltic Willa w Krynicy Morskiej. www.balticwilla.pl www.nadmorze.pl/balticwilla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Mierzeja Wiślana co polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:00 Kąty Rybackie to jest akurat miejscowość jaką lubię.Spokój i nie typowa dziura.Jeżdżę tak już od kiku dobrych lat Odpowiedz Link Zgłoś
agab72 Re: Mierzeja Wiślana co polecacie??? 15.06.07, 13:49 Ja ubiegłoroczne wakacje spędziłam z rocznym dzieckiem w Piaskach (k km od granicy). Dla mnie to oaza spokoju, z jaką jeszcze nie spotkałam się nad morzem. Jeśli nie szukasz miejsca bardzo rozrywkowego to szczerze polecam. Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
guciaa Piaski 15.06.07, 14:43 tez byłam kilka razy - pustki na plaży, cisza i spokój:) krynica morska - beznadzieja na pobyt, na wyskok na lody, gofry jak najbardziej, polecam wycieczke do fromborka Odpowiedz Link Zgłoś
kropa75 Re: Mierzeja Wiślana co polecacie??? 18.06.07, 10:48 A mnie się w Krynicy Morskiej podoba. Wszystko zależy od tego czego się oczekuje. Jeśli tylko ciszy i odgłosu świerszczy to zapewne Piaski są lepsze. :) Ale dla osób lubiących posiedzieć przy rybce i muzyce pod parasolem późno w noc czy też jadających w restauracjach Krynica będzie ok. To bardzo urokliwe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
biedsla Krynica Morska jest OK! 18.06.07, 11:28 Zgadzam się z tobą w 100 procentach! Mam dokładnie taką samą opinię o Krynicy Morskiej. Odpowiedz Link Zgłoś