Dodaj do ulubionych

Władysławowo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:09
Jadę tam po raz pierwszy. Czy plaza jest bardzo zatloczona w poczatku
sierpnia?Pozdrawiam Anka
Obserwuj wątek
    • mamaanieli Re: Władysławowo 17.06.07, 07:54
      bardzo. i niestety niezbyt czysta. ale wystarczy podjechać (lub podejść, jak
      ktoś lubi) - albo nieco na wschód, czyli wejść na półwysep, albo też na zachód -
      w rejon Chłapowa, i jest już nieco lepiej. pozdrawiam.
      • Gość: Anka Re: Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:16
        Mam nadzieje że aż tak źle nie bedzie.A co warto zwiedzic, obejrzeć w
        Wladysławowie albo w rejonie? Pozdrawiam Anka
        • Gość: anka85 Re: Władysławowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:31
          oczywiscie osrodek cetniewo, wieze rybaka,
    • Gość: nata Re: Władysławowo IP: *.icpnet.pl 17.06.07, 12:09
      ja bylam 2 lata temu i wiem ze wiecej nie pojade tam. ludzi jest wszedzie
      okroponie pelno, zeby zatankowac auto trzeba czekac godzine takie sa kolejki, o
      sklepach juz nie wspomne. Polecam zobaczyc rozewiw, trojmiasto.pzdr!
      • Gość: Anka Re: Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:35
        No to ładnie się wpakowałam:(
    • Gość: nata Re: Władysławowo IP: *.icpnet.pl 17.06.07, 20:51
      Nie stresuj się:)Zobaczysz jak będzie , zalezy kto co lubi. Do przyjemności
      naleza rejsy statkami stojacymi w porcie (zwlaszcza na zachody slonca) -
      polecam malutki "Albatros":). Jadac autem, proponuje jazde przez centrum
      trojmiasta, na obwodnicy trojmiejskiej stalismy 2 godziny w korku. Sama ocenis
      po powrocie czu warto bylo czy nie. Noclegi we wladku sa tansze niz na wybrzezu
      zach. , ale wole dolozyc 10zl i nie gniesc sie w takiej miejscowosci.
      Pozdrawiam:)
      • Gość: Anka Re: Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:06
        Dzięki za pocieszenie:)Myśle że bedzie dobrze:)Mam tylko pytanie: zy mozna
        korzystac z plazy za portem w strone polwyspu , czy tam wogole plazy nie m a?
        • Gość: Darek Re: Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:02
          Jest tam plaża ale nie byłem tam.Władysławowo jest ogólnie super.Tłok jest to
          fakt ale jest wiele atrakcji. Dobra baza wypadowa,polecam wycieczki do
          Juraty,Jastarni,Rozewie jest super.Plaża jest szeroka.Wspaniały klimat.Byłem
          tam 7 razy i zawsze chce mi się tam jechać.Pozdrawiam.
          • Gość: yeti Re: Władysławowo IP: 194.42.116.* 18.06.07, 11:11
            Tlok jest spory ale jesli Ci to nie przeszkadza to napewno nie bedziesz sie
            nudzic.Plaza jest piekna,szeroka i czysta (oczywiscie po calym dniu moze wpasc
            na puste puszki po piwie ale to zjawisko gosci na kazdej polskiej plazy-rano
            nie ma po nich sladu)Jesli lubisz dlugie spacery polecam wedrowke plaza na
            Rozewie badz tez wycieczke do Chlapowa do parku krajobrazowego jest tam piekny
            wawoz.Na plaze mozna dojsc rowniez przy porcie...wejscie jest zupelnie plaskie
            a i tlok nie jest tak duzy jak w okolicach Cetniewa.Ceny jedzonka i picia nie
            sa wysokie lecz standardowe.Polecam kebab rog Zeromskiego a
            Sportowej...pychotka,kolejki dlugie ale warto!Polecam wypad do
            Trojmiasta,Hel,Jurata...(jesli nie jedziesz wlasnym autkiem to na wypady
            korzystaj z PKP bo korki na drodze sa ogromne)Poza tym odbywaja sie w samym
            Wladyslawowie jaki i okolicach liczne zabawy plenerowe wiec nudzic sie nie
            bedziesz.Pozdrawiam:)
            • Gość: Anka Re: Władysławowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:23
              Dzięki ślicznie za wszelkie wskazówki:) Pólwysep znam już bardzo dobrze, gdyż
              zawsze to tam spedzalam wakacje:)Pozostaje tylko czekac do dnia wyjazdu oraz na
              mam nadzieje sloneczna pogode:)
              • jagasz Re: Władysławowo 19.06.07, 09:19
                W Gdyni obowiązkowo muzeum Oceanografii
                W Helu Fokarium
              • jagasz Re: Władysławowo 19.06.07, 09:24
                We Władyslawowie kebeab na Żeromskiego tak jak pisala moja poprzedniczka o bar
                pod lipką (chyba tak sie nazywa) na samym początku ul. Morskiej od Błękitnej
                Armii.
    • miniorek Re: Władysławowo 19.06.07, 13:02
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=46595637&a=46595637

milej lektury
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka