Gość: sylwekp IP: *.devs.futuro.pl 04.07.07, 10:44 szukam kwatery 21 lipca - 3 sierpnia Władysławowo, Jurata, Jastarnia, Hel, Jastrzębia Góra lub Karwia sylwekp@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łeba Re: szukam kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:25 Jest wolny ale od 29.07 www.villaoptimum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia dobre kwatery, karwia IP: *.range86-136.btcentralplus.com 08.07.07, 16:47 Od lat przyjerzdzam do Karwi ale zawsze do Agawy to nowy pensjonat polozony w zacisznym miejscu, do play blisko to mnie bardzo cieszy bo ze zdrowiem to roznie. Ale gdy przebywam w Karwi to moje drogi odechowe dobrze funkcjonuja i pozwalaja mi nawet gonic moje wnukipo wydmach choc to zakazane. Ciesze sie ze znowu wyjedzdzam do Karwi, atmosfera przyjaznych gospodarzy sprawia ze czuje sie jak w domu. Ciekawe co sie zmienilo od roku, w zeszlym roku przybylo rybek w akwarium i dekoracja holu sie zmienila. Zycze wszystkim udanych wakacji babcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikir74 Re: dobre kwatery, karwia IP: 212.75.114.* 09.07.07, 14:06 Piszesz że od lat i zawsze do Agawy, a dalej mówisz że jest to nowy pensjonat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dentina Re: szukam kwatery 08.07.07, 20:31 Witam Państwa !! Mam do zaoferowania pokoje w domku jednorodzinnym we Władysławowie na osiedlu Cetniewo, 10 minut spacerkiem do morza. Dom posiada duży ogród. Jest możliwość postawienia samochodu. Do dyspozycji są pokoje: PARTER (łazienka na korytarzu z wanną i prysznicem; w kuchni czajnik, lodówka i naczynia do dyspozycji) -2-osobowy (wersalka) z TV - 60zł/dzień/pokój -2-osobowy (2 łóżka 1-osobowe) - 70zł/dzień/pokój PIĘTRO (łazienka na korytarzu z wanną; w kuchni czajnik, lodówka i naczynia do dyspozycji) -2-osobowy (wersalka) - 60zł/dzień/pokój -2-osobowe (2 łóżka 1-osobowe) z balkonem - 70zł/dzień/pokój -3-osobowy (duże łoże małżeńskie i łóżko 1-osobowe) z TV i balkonem - 105zł/dzień/pokój O kontakt proszę pod numerem telefonu 698-020-225. Serdecznie zapraszam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: szukam kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:31 Polecam Jastrzebią górę tu bylem niedawno: nadmorze.pl/sawana/pokoje.php Odpowiedz Link Zgłoś
mmo Re: szukam kwatery 24.07.07, 02:42 OBYŚ NIE TRAFIŁ DO WILLI RAFIA W JASTRZĘBIEJ GÓRZE OKROPNY GARGAMEL Odpowiedz Link Zgłoś