Dodaj do ulubionych

Jechać w ciemno

27.07.07, 20:05
A więc tydzień temu wyjechałem do dziwnowa w ciemno. Wydawało mi się że
znalezienie kwatery będzie wogóle nie możliwe, ale ku mojemu zaskoczeniu
kwaterę znalazłem no tylko po godzinie szukania .A tak długo to tylko dlatego
że nie poszedłem odrazu w miejsce gdzie były,a mianowicie na osiedlu
rybackim. Może nie było ich aż tak wiele ale było bez problemu znależć. Pokój
może nie pięciogwiazdkowy ale schludny i czysty był za 28 zł w dodatku około
100m od morza , to nie dużo ale z większym standartem i z bajerami były po 35
zł . Także jak kiedyś wspominałem jestem za opcją jechania w ciemno bez
zamawiania się pół roku wcześniej i wysyłania jakich kolwiek pieniędzy
Obserwuj wątek
    • Gość: zajkom Re: Jechać w ciemno IP: 80.51.92.* 27.07.07, 23:42
      Tak tylko wspomnij jaka była pogoda,sprubuj tego gdy będzie 30 stopni ciepła
      przez kilka dni, takie numery to tylko w górach
      • Gość: leje bo leje dlatego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:49
        leje i leje
    • agaiartur Re: Jechać w ciemno 28.07.07, 08:26
      tylko naganiacze twierdzą że nic nie ma :) ja zawsze jeżdzę w ciemno i w tym
      roku też się wybieram.
    • drozdek12 Re: Jechać w ciemno 28.07.07, 09:12
      w ciemno można jechać na samym początku lipca i w sierpniu. W połowie lipca może
      się zdarzyć, że będzie trzeba sporo się nabiegać za wolnym pokojem. Jeśli jest
      przy tym upał i obok dzieci, które nie mogą się już doczekać, żeby iść na plażę,
      to nie zazdroszczę takich poszukiwań.
      Sama wynajmuję pokoje i zdarzyło się, że ktoś z rodziny czy znajomych przyjechał
      do mnie niezapowiedziany gdy miałam już wszystko zajęte. Nie mogłam go u siebie
      przyjąć. Sama biegałam by pomóc znaleźć coś "przyzwoitego" i miałam duży
      problem. Wiele zależy od pogody i imprez, jakie są organizowane w danym
      terminie. Wtedy może okazać się, że pozostają tylko obrzeża miasta i to za cenę
      nieprzyzwoitą.
      • marex59 Re: Jechać w ciemno 28.07.07, 13:20
        Z tą pogodą to nie do końca jest prawda , otóż jesli ktos zarezerwował sobie
        wcześniej miejsce i częściowo zapłacił to i tak pojedzie bo liczy że będzie
        ładna pogoda a jak leje to i tak siedzi bo już jest zapłacone więc pogoda
        raczej nie ma większego wpływu na wolne miejsca .Ja byłem cały tydzień i pogoda
        była naprawdę ładna co w nią wątpiłem , pewnie że wszystkie dni nie były do
        opalania ale cztery dni była bardzo fajna pogoda i na plaży leżało się
        plackiem .Jest wiele wolnych miejsc u osób co się nigdzie nie ogłaszają a i
        kwatery są u nich trochę tańsze co wcale nie żutuje na ich komfort. Generalnie
        mogę stwierdzić że im większa miejscowość to jest więcej możliwości pojechać w
        ciemno
    • Gość: Aga Re: Jechać w ciemno IP: *.tsi.tychy.pl 29.07.07, 00:09
      Nigdy w życiu w ciemno nad morze. Właśnie wróciłam wczoraj i był to jeden z gorszych wypadów nad morze. Po pierwsze: noclegi - przejechałam 5 miejscowości, zaczynając w Dziwnowie (o godz. 11.00), potem Dziwnówek, Rewal, Trzesacz i w końcu Niechorze, w którym udało sie nam znależć pokój po wielkich trudach i to na jedna noc(godz. 17.00)!!! Właścicielka nie była pewna czy na nastepny dzień ktos nie przyjedzie, masakra. Po drugie, taki spend ludzi że nie idzie przejśc spokojnie po mieście nie mówiąc już o plaży, jeden obok drugiego zagląda sobie za parawan- koszmar. No i po trzecie, nasza cudna polska pogoda- w kratke.
      Także kolejny raz o i ile bedzie nad polskie morze- tylko z zarezerwowanymi wcześniej noclegami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka