Gość: JANA IP: *.mofnet.gov.pl 02.07.03, 14:40 A co powiecie o Stegnie?Jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorka Re: STEGNA IP: *.ilab.pl 02.07.03, 15:24 Piękny las, wydmy, bursztynki w piasku, miasteczko raczej spokojne. Tylko, że jest port rybacki i chyba jakieś zakazy w kąpieli. Byłam już jakis czas temu, ale wspominam miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: STEGNA IP: 150.254.96.* 08.07.03, 16:46 Byłem tam już w 1981 r., jako sidemnastoletni gówniarz i wtedy także był zakaz kąpieli. Minęło ponad 20 lat i nic się nie zmieniło. Ale pobyt mile wspominam, głównie ze względu na towarzystwo, bo do plaży był niezły hektarek. Pozdrawiam wielbicieli Bałtyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staan Re: STEGNA IP: hpcache:* 10.07.03, 11:32 Stegna jako miasteczko nie robi na mnie dobrego wrażenia, moim zdaniem jest brzydkie i zatłoczone. A poza tym jest straaasznie daleko na plażę. Polecam leżący bliziutko Jantar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANA Re: STEGNA IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.03, 09:56 właśnie wróciłam ze Stegny. Było cudownie.A z jantaru wcale nie jest bliżej do morza.wW Stegnie od tego roku są pokoje do wynajęcia w nowo wybudowanym centrum w samym porcie z widokiem na morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: STEGNA IP: *.ilab.pl 21.07.03, 16:01 czy możesz powiedzieć coś więcej o tych pokojach? Czy masz jakis namiar? mam tez pytanie o kąpiele - czy można sie kąpać w Stegnie? będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANA Re: STEGNA IP: *.mofnet.gov.pl 22.07.03, 14:33 W porcie jest zabudowane całe zejście nad morze,tam gdzie kiedyś były smażalnie i stragany stoją ładne domki .Można się kąpać,woda jest czysta.Jeśli chcesz dowiedzieć się o moZliwość zamieszkania tam,to zadzwoń na pocztę w Stegnie,może podadzą Ci telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.maja Re: STEGNA 23.07.03, 15:39 witam! bylam w ostani weekdn w stegnach piewrszy raz,moi znajomi jezdza od lat, pieknie! plaza z ratownikiem (zatloczona w weekedn) lub mozna przejsc kawalek plaza (zbierajac bursztyny, wysyp, zawsze)badz gora i masz bardziej urokliwa bardzije bezludna plaze,co kto woli, piasek, woda! stegny malenkie, nad glownym zejsciem na plaze zabudowane od tego roku smazalnie ryb itp,blizej centrum jakies disco (jakby ktos szukal), faktyczne trzeba dojsc z centrum do plazy - ale tylko kawalek, mozna lesnymi urokliwymi dobrymi sciezkami-drogami (w zalenosci gdzie sie jest zakwaterowanym), blisko do morza z kempingow (namiot), ale ogolnie nie jest daleko, jest lokalny autobus, mozna kawalek podjechac autem a spacer nie tak dlugi. kwestie noclegow - lepiej nie zalatwiac w piatek w drodze na weekdn:) ogolnie osrodki itp maja komplety, ale mozna podzwonic, a kwatere nawet na miejscu mozna znalesc, zapyatc w sklepie barze, gdzies - jedynie jak sie dzwoni w piatek przed wekdndem to wszystko zajete :) (25-30 zl/osob ok. 1000-1200 m do morza), polecam:www.mierzeja.pl lista osrodkow/pensjonatow/kwater/domki do wynajecia, chyba dosyc kompletna, tel + opis miejsca ogolnie - mala turytyczna miejscowosc, plaza i las, baaardzo ladnie! Odpowiedz Link Zgłoś