Dodaj do ulubionych

Mielno- czy warto

IP: 217.11.136.* 15.07.03, 13:44
zarezerwowalam kwatere w mielnie na azaliowej. na mapie www. pilot.pl nie ma
tej ulicy. mam watpliwosci czy dobrze zrobilam.
a moze ktos mi poleci cos w okolicy. zaplacilam 35 zl za osobe a jedzie nas 2
osoby + 1.5 roczne dziecko (10 zl). Czy przeplacilam. Mam mieszkac w jednym z
szeregu domkow. bez wyzywienia

Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Mielno- czy warto IP: 213.231.0.* 16.07.03, 08:24
      Właśnie wróciłam z Mielna. Miejscowość b.ładna, ale ul. Azaliowa dość daleko
      od morza - jakieś 700-800 m. Są to zwykłe szeregowce-segmenty. Myślę, że za tą
      kwotę znajdziesz coś bliżej morza. Zwłaszcza, że w tej sytuacji pogodowej,
      właściwie w każdej kwaterce i w każdym ośrodku są wolne pokoje. Pzdr.,
      • Gość: _beata_ Re: Mielno- czy warto IP: 217.11.136.* 16.07.03, 08:38
        bardzo Ci dziekuje za info, czy sadzisz ze jadac w ciemno z malym dzieckiem nie
        naraze sie na nocleg pod chmurka?bylabym Ci bardzo wdzieczna za odpowiedz boje
        sie jechac z malym dzieckiem na zywiol ale sklaniam sie ku temu
        • Gość: lukasz Re: Mielno- czy warto IP: *.kielce.msk.pl 16.07.03, 09:14
          Gość portalu: _beata_ napisał(a):

> bardzo Ci dziekuje za info, czy sadzisz ze jadac w ciemno z malym dzieckiem
          nie
          >
          > naraze sie na nocleg pod chmurka?bylabym Ci bardzo wdzieczna za odpowiedz
          boje
          > sie jechac z malym dzieckiem na zywiol ale sklaniam sie ku temu
          Do mielna nie jedz w ciemna ja w tamtym roku pojechalem i cudem znalazlem
          mieszkanie ,ale musialem sie 2 razy przeprowadzac. chyba ze nie zalezy ci nad
          mieszkaniem blisko morza i centrum to pewnie gdzies np. na Azaliowej
          znajdziesz cos
          • Gość: _beata_ Re: Mielno- czy warto IP: 217.11.136.* 16.07.03, 09:30
            dzieki bardzo jestem naprawde przerazona bo rok temu znalazlam przez telefon
            kwatere a teraz kompletnie NIC juz wykonalam z 30 telefonow i nie udalo mi sie
            zarezerwowac nic fajnego
            • tatayoolki Re: Mielno- czy warto 16.07.03, 09:45
              Gość portalu: _beata_ napisał(a):

> dzieki bardzo jestem naprawde przerazona bo rok temu znalazlam przez telefon
              > kwatere a teraz kompletnie NIC juz wykonalam z 30 telefonow i nie udalo mi
              sie
              > zarezerwowac nic fajnego

Czesc, ja tez wybieram sie w ciemno, jade z 18 miesieczna coreczka
              w strone Ustronii Morskich, dwa lata temu byle we Wladyslawowie,
              w tamtym roku w Dziwnowie i nie ma problemu ze znaleziem kwatery,
              pozdrawiam
              Zbyszek
        • Gość: arek Re: Mielno- czy warto IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 29.06.04, 13:46
          Byłem 3 lata temu w Mielnie z wtedy 15 miesięczną córką.do morza mieliśmy okolo
          10 minut jadąc wózkiem.W tym roku jedziemy w to samo miejsce.dom znajduje się z
          tyłu hali sportowej.Jest tam dosyć spokojnie i cicho.Pokój dla nas OK, jednak
          wszystko zalezy od warunków do jakich ktos przywykł.w zasadzie wracalismy tam
          tylko na noc.podaje nr tel.0943189833.Napisz z ciekawosci jaka ci podano cene.
    • Gość: doda Re: Mielno- czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:03
      w mielnie jest bardzo ladnie bylam tam w tamtym roku i w tym tez jade :) 35 zł
      to tak normalnnie, ale za dziecko niee - przewaznie za dzieci do 3 lat sie nie
      placi, ale jest fajnie
      • Gość: beatapl Re: Mielno- czy warto IP: 217.11.136.* 29.06.04, 10:46
        meiszkalam na azaliowej w tamtym roku. chwale sobie to miejsce bo nocami nie
        slyszalam rozwzeszczanej dzieciarni z deptaku. Te szeregowce sa budowane pod
        turystow, sa czyste, nowoczesne i ladne. Przy kazdym szeregowcu jest ogrodek z
        placem zabaw ( mini placem zabaw)
        mieszkalam na azaliowej 10 chyba
        beata
        • go_ha Bylam w mielnie 30.06.04, 17:15
          chyba 10siec razy. tym razem wybieram sie z dzieckiem 2,5 roku, czy znacie
          jakies adresy stron internetowych, gdzie mozna PEWNIE zarezerwowac domek, lub
          kwatere? Kiedys jezdzilam na pola namiotowe, teraz z dzieckiem to nie wchodzi w
          gre. Czekam na jakies sugestie.Dzieki
          • Gość: Dora Re: Bylam w mielnie IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 01.07.04, 20:57
            Hej, ja też uwielbiam Mielno i też byłam tam chyba 7 razy na różnych warunkach
            mieszkalnych i za dwa tygodnie jadę tam znowu z mężem i 2,5 letnią córeczką .
            Wejdź sobie na www.mielno online.pl, to jest oficjalna strona Mielna z całą
            bazą noclegową do wyboru.My jedziemy na camping, pozdrawiam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka