Gość: ZYTA IP: *.chello.pl 16.07.03, 12:06 Witam,czy ktoś już wrócił w tym roku z Pobierowa - jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egon Re: POBIEROWO IP: 150.254.96.* 18.07.03, 18:03 Na pewno tragicznie. Było tak już 5 lat temu, kiedy byłem ostatni raz. Miejscowość jest ładna, ale ten najazd ludzi ! Wszędzie tłok, pełno golonych łbów i "muzyka" pracujących tłoków lub gadających murzynów. Zgiełk i hałas. Ja nie polecam, chyba że interesują Cię balangi i tłumy wczasowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: POBIEROWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.03, 10:05 Pobierowo jest super. Zapraszam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
millka26 Re: POBIEROWO 23.07.03, 11:15 Czesc, W tym roku nad morzem ogólnie jest koszmarnie, tyle ludzi nie było tam od dawna. Byłam w tym roku juz w Pobierowie 2 raz i jestem zadowolona. Co prawda tłumy, ale atmosfera i klimacik rewelacyjna. Ceny nie wygórowane jak np w Międzyzdrojach, kilka nowych pensjonacików, hotelików. Obsługa w kawiarenkach miła, uśmiechnięta, jedzenie pyszne za wspaniałe sniadanie płacisz 10 zł. (braliśmy na pół, czyli najadły sie dwie dorosłe osoby), za kwaterę 30 od osoby w nowo wybudowanym pensjonacie. Polecam jak najbardziej tą miejscowość na pewno nie będziesz żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
amarzenka Re: POBIEROWO 28.04.04, 11:32 Czy mogłabys podac nazwe tej kwatrey. Jestem obecnie w trakcie posukiwań, dlatego byłabym Ci bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: POBIEROWO IP: 62.233.216.* 23.07.03, 13:48 jezeli nie przeszkadzaja ci tlumy ludzi to polecam-miasteczko barzdo ladne, dobre jadlodajnie i w miare przystepne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: POBIEROWO IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.04.04, 17:12 Bardzo prosze o jakieś namiary na konkretne kwatery(sprawdzone),osoby które byly już w Pobierowie,błagam o pomoc bo juz czas zarezerwować.(Dwie osoby dorosle + dziecko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5nikus Re: POBIEROWO IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 02.05.04, 09:44 5 lat temu w PObierowie bylo malo ludzi, spokojnie. teraz halas, tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś