Gość: lato IP: 212.160.117.* 23.07.03, 13:52 Był może ktoś z was w Karwi. Podobno to miastko się zaczeło rozwijać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goa Re: Karwia IP: *.BMJ.net.pl 23.07.03, 21:04 też mnie to interesuje, bo wybieram się tam w sierpniu napiszcie jak tam jest, please :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Karwia IP: *.BMJ.net.pl 23.07.03, 21:05 a i jak macie jakieś dobre sprawdzone kwatery to dajcie anmiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: Karwia IP: 212.160.117.* 24.07.03, 10:28 Byłem w Karwi dwa lata temu mała miejscowość bardzo przyjemna. Mieszkałem wtedy w domku fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: Karwia IP: 212.160.117.* 24.07.03, 15:23 Zastanawiam się czy ktoś coś napisze o Karwi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: Karwia IP: 212.160.117.* 12.08.03, 13:40 Jestrem już po wakacjach w Karwi było świetnie i pogoda dopisała a mieszkanko całkiem całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: Karwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 08:50 gdzie mieszkales mozesz podac namiary najlepiej strone www , wybieram sie do Karwi od 31.08 na 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Karwia 14.08.03, 16:52 Gość portalu: oka napisał(a): > gdzie mieszkales mozesz podac namiary najlepiej strone www , wybieram sie do > Karwi od 31.08 na 2 tyg. heh to tak jak ja:)) moje gg 2953059 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Karwia IP: *.acn.pl 17.08.03, 09:20 Ja wlasnie wrocilam z Karwii i mi sie bardzo nie podobalo. Mielismy zarezerwowany pensjonat Agawa, z ktorego wyprowadzilismy sie przed czasem i szukalismy nowego lokum. Pensjonat odradzam - wlascicielka obcesowa i niemila. Okazalo sie, ze na teren "osrodka" nie moge wejsc zadni znajomi (nie mowie tu o rozwrzeszczanej mlodziezy, tylko o parze ludzi w sredni wieku, ktorzy zostali wyrzuceni!!! sila!!) W Karwi jest bardzo tloczno na plazy.Byc moze po 31.08 to sie zmieni. W calej miejscowowsci nie ma bankomatu, nioe widzialam miejsc, gdzie mozna placic karta. Nie ma normalnych chodnikow w centrum a przemieszczanie sie z wozkiem graniczy z cudem. Na pewno tam drugi raz nie pojade. pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
cocoela Re: Karwia 18.08.03, 08:42 Z Karwii wróciliśmy pod koniec lipca z 2tygodniowego urlopu. Zachwyciło nas miejse... ciche, spokojne. Tego potrzebowaliśmy aby odpocząć. Jastrzębia okazała się trochę za bardzo zatłoczona, a i ceny były wyższe niż w Karwii. W 3 pary mieszkaliśmy w kwaterze prywatnej. Pokoje czyste, przestronne. Plaża przy wejściach zatłoczona, ale wystarczyło się trochę oddalić od ludzi, aby znaleźć miejsce. Znaleźliśmy pyszne rybki w "Barze u Pirata" i rozpływajace się w ustach naleśniki z owocami, serem i bitą śietaną w budce na rogu Wojska Polskiego i (chyba) Kopernika. Na pogodę nie mogliśmy narzekać, bo tylko przez dwa dni padało. Wszystko zależy oczywiście od tego co się komu podoba. Dla nas było super:) Nie mamy na co narzekać:) Do Karwii wracamy za rok:) Pozdrawiam, Ela Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Karwia 22.08.03, 14:50 Od 5 lat jezdze do Karwi, ale wiecej juz tam nie pojade. Z roku na rok jest coraz gorzej. Gmina nic nie inwestuje, nie ma porzadnych toalet na plazy tylko smierdzace toitoie, wydmy smierdza...W calej miejscowosci nie ma fajnej knajpki, gdzie moznaby posiedziec ze znajomymi i z dziecmi. W przyszlym roku jedziemy do Debek, polecam wszystkim, ktorzy lubia spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzka Re: Karwia IP: 62.29.248.* 26.08.03, 10:13 ja rowniez byla w tym roku na tygodniowym wypoczynku w Karwii i musze powiedziec ze niestety nie podobalo mi sie. Na pewno nie nazwalabym karwii miastkiem, to najzwyklejsza wioska przezywajaca w sezonie prawdziwe oblezenie.... w tym roku bylo strasznie duzo ludzi,ale dalo sie wytrzymac. Liczylam na jakas dobra zabawe, rozrywke (jam studentka) ale z lekka sie zawiodłam. Owszem miejsca to tanca wieczorkiem na plazy nie brakowalo, ale towarzystwo baaaardzo mlode....Na szczescie pogoda dopisala i wrocilam do wawy strzaskana na heban:-) pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś