Dodaj do ulubionych

Namiot nad morzem

IP: *.grontmij.net 01.08.03, 12:24
Witam
Wybieram się z żoną i dzieckiem pod namiot nad nasze morze. Zupełnie nie mam
doswiadczenia w temacie pole namiotowe nad bałtykiem. Czy minęły czasy imprez
do rana, walających się butelek i radia (tak żeby wszyscy słyszeli) ?
Obawiam się także tłoku. Może macie jakieś pozytywne doświadczenia i możecie
polecić jakieś pole namiotowe w dobrym standardzie ?
PZDR
Obserwuj wątek
    • Gość: Królewna Fiona Re: Namiot nad morzem IP: *.ii.com.pl 01.08.03, 15:25
      Ja jeżdziłam jeszce niedawno do Jastarni i było super. Nie pamiętam dokładnego
      adresu ale była to ul Ogrodowa. Idac od strony głównej stacji kolejowej to jest
      za pokojami gościnnymi Anna po tej samej stronie ulicy. Prowadzi je małżeństwo
      z Władysławowa i mają psa wilczura który się wabi Ares. Oni naprawdę dbają o
      osoby które tam wypoczywają - przeganiają hałasujących wokół ogrodzenia, a
      podejrzanym typom w ogóle nie udostępniają swojego poletka. Jesdyna wadą jest
      to że zaraz obok pola są tory kolejowe, ale raczej ciężko jest na Helu znaleźć
      miejsce gdzie do torów jest daleko. Jest oczywiście prysznic, z tym że
      dodatkowo płatny jakieś grosze. Umywalki i toaleta czyste.
      Naprawdę polecam.
      KF
    • Gość: gucio Re: Namiot nad morzem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 13:09
      Polecam pole namiotowe w Sztutowie. Bardzo duzy teren w sosnowym lesie, prawie
      nad samym morzem - słychać szum fal! Standard łazienek bardzo dobry, miła
      obsługa, dużo właśnie rodzin z dziećmi. Wokół pola (po drodze nad morze) pełno
      miejsc gdzi emożna pysznie zjeść. Jedyny minus to cena - ponad 10 zł od osoby.
      • Gość: kasia Re: Namiot nad morzem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 21:49
        ja proponuje STILO. nie wiem jakie ceny sa na polunamiotowym, ale jest tez
        mozliwosc wynajecia namiotow na bazie obozowej IV Hufca Wrocław (ZHP), wraz z
        całodziennym wyzywieniem (5 posilków) kosztuje 35 zł
    • Gość: mariaela Re: Namiot nad morzem IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 13:06
      Może ktoś kto juz jeździ z namiotem nad morze poda jakieś fajne namiary najchę
      niej na pola ciche i spokojne w małej miejscowoći w zachodniopomorskim ???
      Dzięki z góry za namiary i jakąś garść informacji o warunkach i cenach byle do
      lata i nad morze pozdrowionka hej
    • Gość: oki Re: Namiot nad morzem IP: *.icpnet.pl 26.03.04, 19:50
      W zeszłym roku byłam w Pobierowie na polu namiotowym. Nazywało się chyba Żabia
      Szopa. Znajduje się na głównej ulicy Grunwaldzkiej w Pobierowie. Wszędzie las.
      Warunki dobre. Czysta łazienka, lodówka itp. Koszt 13,00 od osoby za dobę + 5
      zł za parking samochodu na terenie pola (jednakże nie przy namiocie). Bardzo
      sympatyczna właścicielka. Jeśli zaś chodzi o hałas - to chyba zależy w jakim
      terminie pojedziesz. Głośno nie było, ale z lekka było słychać co dzieje się na
      mieście. Ogólnie Pobierowo to miejscowość do której przyjeżdża dużo ludzi, więc
      na pewno nie jest to cicha miejscowość nad Bałtykiem. Ale at,mosfera świetna. W
      tym roku też jedziemy ( tyle, ze już nie pod namiot - tylko jak za pierwszym
      razem na sprawdzone kwatery.) Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku! Sama nie
      mogę doczekać się już tego wyjazdu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka