xander2000 05.01.09, 13:31 Jakie znacie cykliczne,letnie (i nie tylko), godne polecenia imprezy ? (www.wakacje2009.prv.pl) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rioterini Re: Letnie imprezy 05.01.09, 20:10 ja znam np. letnie imprezy w namiotach żywca - dzień w dzień... :) szczegóły: weekends.pl/wypady_z_id.aspx?id=35 lub inną serię znaną jako cykl imprez miejskich czyli "dni miast" ;) Ps. Chciałem zobaczyć co tam masz już na stronie, a tu ciągle: "PRZERWA TECHNICZNA Konserwacja serwerow. Przepraszamy za utrudnienia." ;( Odpowiedz Link Zgłoś
xander2000 Re: Letnie imprezy 06.01.09, 08:41 > Chciałem zobaczyć co tam masz już na stronie, a tu ciągle: > "PRZERWA TECHNICZNA Konserwacja serwerow. Przepraszamy za utrudnienia." ;( niestety, akurat teraz trwaja jakies prace na prv.pl. Jak dotad mam tam imprezy ktore sam odwiedzilem tzn min: D-Day Hell w Helu, Festiwalu Słowian i Wikingów w Wolinie, Ustecki Festiwal Sztucznych w Ustce i tegoroczny Zlot żaglowców "The Tall Ships' Races" w Gdyni.Dni miast,gmin i miasteczek to popularne imprezy, ja szukam czegos bardziej spektakularnego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś