Dodaj do ulubionych

pensjonat Victoria, Jantar-znacie?

19.01.09, 10:38
Witam
Mają ciekawą ofertę ale znalazłam 2 niepokojąco niekorzystne opinie
nt. tego miejsca. Czy ktoś z was korzystał z tamtejszych noclegów
lub mieszkał po sąsiedzku i coś wie na temat tego pensjonatu?
Obserwuj wątek
    • pitchere [...] 24.05.09, 01:40
      Treść postu jest niedostępna.
    • zuza197 Victoria Jantar 03.08.09, 20:50
      Niestety tak. W opisach było coś o dobrych warunkach, miejscu dla
      dzieci, dobrym wyposażeniu... A było: bardzo brudno, maleńka
      piaskownica i huśtawka w kącie - koło rupieci porozrzucanych naokoło
      budynku,oprocz telewizora (z działającą jedną stacją) nie ma żadnego
      wyposażenia, czajnik i lodówka na korytarzu. Szklanek nie ma. Klitki
      zamiast pokoi -w pokoju 4-osobowym ledwie mogły się pomieścić 2
      osoby. Strasznie stara pościel. Pani w ok 3 litrach wody za pomocą
      mopa umyła korytarze w całym budynku nie zamiatając wcześniej...
      brrr...
    • sato106 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 20.08.09, 20:09
      Znam to miejsce, syf,brud, smród i pijaństwo, nocne
      awantury!!!!!koszmar!!!!!czas pobytu 22,07-29,07,2009. Ciężko będzie zapomnieć:((
      • mir62 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 27.08.09, 21:21
        Byliśmy teraz w tym "PENSJONACIE" na koniec tygodnia.
        Wszystkie złe opinie o tym objekcie są prawda.
        Bród, smród i syf na każdym kroku.
        Przebywająć w tym objekcie cofacie sie o 20 lat do tylu.
        Nigdy nie wynajmujcie tu pokoi. Chyba, ze chcecie tego bardzo żałować.

• sato106 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 11.09.09, 14:53
      W imieniu Urzędu Gminy w Stegnie bardzo mi przykro, że trafił Pan do obiektu, który ma zakaz świadczenia usług hotelarskich ze względu na brak odbioru budowlnego, sanitarnego i przeciwpożarowego, czyli działa nie legalnie. Informacja ostrzegająca Turystów przed tym obiektem i jego właścicielem znajduje się na stronie Urzędu Gminy w Stegnie.Przeciwko temu Panu toczy się nie jedno postępowanie w związku z nielegalnym wynajmowaniem kwater. Mogę jedynie prosić aby w przyszłości zanim zadecyduje się Pan na konkretną kwaterę sprawdził Pan, czy znajduje się ona w ewidencji innych obiektów świadczących usługi hotelarskie. Pozwoli to Panu uniknąć rozczarowań i wywieźć z pobytu nad morzem tylko miłe wspomnienia.
      POZDRAWIAM
      Ewa Suchewicz
      inspektor ds. ewidencji działalności gospodarczej.

To odpowedz jaką otrzymałam na skargę!!
      sato
      • paulina.ja Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 19.10.09, 18:01
        Znam ten "pensjonat" byłam tam w 2008 roku..mam traumę i boję się
        wychodzić z domu ;) Poważnie - nie polecam. Ani wczasy z dziećmi,
        ani bez dzieci, ani dziadkowie, ani młode pary. Nie polecam nikomu,
        niestety. Trochę mi się to miejsce z przepraszam za
        wyrażenie ;"meliną" kojarzyło. Jeżeli wczasowicze przechodzący obok
        tego domu okręcali się i ogladali za siebie, patrząc co się dzieje
        na podwórku, to świadczy samo za siebie. Koszta za wynajecie pokoju
        w tym miejscu były porównywalne jak u innych, a bardzo często
        zawyżane i to sporo. Najczęście "łapią" klientów, którzy
        przyjeżdżają nocą, są zmęczeni i którym jest "wszystko jedno"...a że
        mają bardzo dobrą lokalizację na skrzyżowaniu, to biznes się kręci.
    • majawitek Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 25.04.17, 16:41
      Dobre sobie. Wszystkie pozytywne opinie wystawione są tego samego dnia tj. 30.03.17 w krótkich odstępach czasowych. Ktoś tu chyba ma ludzi za de**li.
    • majawitek Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 25.04.17, 16:41
      Dobre sobie. Wszystkie pozytywne opinie wystawione są tego samego dnia tj. 30.03.17 w krótkich odstępach czasowych. Ktoś tu chyba ma ludzi za de**li.
      • beata080178 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 30.04.17, 23:18
        Nigdy nie byłam w tym pensjonacie, ale znam właściciela osobiście, straszny człowiek, gbur, aspołeczny. Wyobrażam jak taki człowiek zachowuje się w kontakcie z wczasowiczamy...
    • aniannnn Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 21.07.17, 11:35
      Nie polecam. Łazienki są fatalne. Brud i smrud. Pokoje o niskim standardzie.
      • synder22 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 23.07.17, 20:52
        Dokładnie, nie polecam byłem w lipcu 17 roku poprostu jakieś nory a nie pokoje właściciel strasznie zakrecony samochód poza obiektem, proszenie o ciepłą wode, dziwny zapach nie wspominając o kuchni w ktorej smierdzialo straszliwie.Uwaga nie polecam koszmar!
        • aniannnn Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 24.07.17, 08:58
          Nocleg 20.07.17 Pensjonat VICTORIA. Smrud z kratek w łazience okropny. Jak poszłam rano do właściciela to powiedział że wezwie hydraulika! Na szczęście oddał kase.
          Budynek jest zaniedbany teren wokół również. NNIE POLECAM!!!
          • jamcek Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 24.07.17, 14:55
            Ci państwo mają zakaz prowadzenia działalności jest na stronie gminy Stegna aktualne Ewidencja obiektów świadcząca usługi hotelarskich
            Polecam zobaczyć przed rezerwacja
            stegna.pl/art/9304/ewidencja_obiektow_swiadczonych_uslug_hotelarskich#align
            • jamcek Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 24.07.17, 15:00
              I co tu więcej pisać wystarczy poszukać w internecie czy obiekt jest itp
            • jamcek Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 24.07.17, 15:21
              jamcek napisał(a):

> Ci państwo mają zakaz prowadzenia działalności jest na stronie gminy Stegna akt
              > ualne Ewidencja obiektów świadcząca usługi hotelarskich
              > Polecam zobaczyć przed rezerwacja
              > stegna.pl/art/9304/ewidencja_obiektow_swiadczonych_uslug_hotelarskich#align
      • shuima Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 01.08.17, 23:50
        Gdybym przeczytała wcześniej to forum, to nie wpakowała bym sie to bagno. Dosłownie bagno bo brud, smród i brak ciepłej wody mówią same za siebie. Nie można parkować na terenie obiektu. Właściciel to oszust jakich mało. Uciekać jak najdalej z tego burdelu
      • marcinacem Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 30.04.18, 21:45
        potwierdzam, widać że coś było remontowane, nowy sedes, ale w porównaniu z konkurencją to niski standard.
    • tomaszek1990aszek Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 24.07.17, 15:02
      Najlepiej poproś o zdjęcie pokoju który ma zostać Ci przydzielony no i oczywiście nie wpłacaj zbyt dużej zaliczki bo to uniemożliwi Ci zmianę miejsca już po przyjeździe
    • selinakonsultantka Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 03.08.17, 16:29
      Razem z mężem poszukiwaliśmy pokoju na jedną dobę. Taki spontaniczny wypad na lipcowy weekend. Na nasze nieszczęście znalazł się pokój w Victorii. Gdybyśmy mieli zostać dłużej, w życiu byśmy się nie zdecydowali na pokój w tym miejscu. Za pokój zapłaciliśmy 200 zł!. Zrozumiałabym tą cenę, ale co za to otrzymaliśmy? Pokój wielkości ok. 2,2 metra może na 2,5 metra. Bez balkonu, z łazienką. W pokoju stara wersalka,szafka z półkami, stoliczek, jedno krzesło, lodówka, czajnik, telewizor z czasów PRL (nawet nie wiem, czy działał, nie sprawdzaliśmy), podniszczona pościel, brak szafy na ubrania! Wieczorem brak ciepłej wody. Usnąć też było ciężko, bo słychać było kroki nad nami. Czystość też pozostawia wiele do życzenia. Przy łóżku pająki, to samo w łazience. Ze stołówki nie korzystaliśmy. Ktoś tu napisał, że do plaży jest 5-10 minut spacerem. Bzdura! Szliśmy dosyć szybko ok. 15-20 minut! Teren trochę ciężki do przejścia dla osób z małymi dziećmi, z wózkiem.
      • kasiamielc Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 17.04.18, 21:39
        Nie wiem dlaczego ktoś wystawia negatywne komentarze tylko dlatego żeby zaszkodzić,jakaś Zazdrosc? Jeździmy do tego hotelu przez ok 3 lata i wszystko spełnia nasze oczekiwania.
        • dziki0209 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 18.04.18, 11:39
          Każdy ma inne oczekiwania.
    • turysta_jantar Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 01.11.17, 19:08
      To żaden Pensjonat ani Hotel. To prywatny dom (samowola budowlana) nie dopuszczony przez nadzór budowlany; Straż Pożarną; Sanepid. Nie figuruje w rejestrze Działalności Gospodarczej. Pokoje i łazienki brudne. Na stroni Gminy Stegna można się dowiedzieć co to za oszustwo. Omijać szerokim łukiem
    • kasiamielc Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 18.04.18, 13:08
      Potwierdzam. Pozdrawiam
      • marcinacem Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 30.04.18, 21:44
        Jeśli komuś odpowiada taki standard to ok, ludzie różnie mieszkają :) Nam niestety nie odpowiadał bardzo.
    • marcinacem Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 30.04.18, 21:39
      Niestety ale byliśmy tam, czasy PRL, brudno wszędzie, łazienka też z PRL, stare zniszczone radio, czajnik, lodówka, TV było w miarę ale nawet nie wiem czy działa bo przyjechaliśmy w nocy i na drugi dzień uciekliśmy w inne miejsce. Bardzo zimno, na początku maja, na szczęście właściciel przyniósł koce. Standard niestety tragedia, właściciel miły i pomocny ale nie inwestuje i chyba nie widzi jaką ma obok konkurencję. Taka to smutna prawda.

Na zewnatrz jeszcze ujdzie ale w srodku juz nie, moze komus to pasuje, ale cena powinna byc o polowe mniejsza.
    • martuchna22 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 02.05.18, 18:16
      Zamawiając telefonicznie miejsce w tym pensjonacie pytałam o różne rzeczy, czy jest kuchnia?, czy jest pralka? Pan zapewniał by nic nie brać wszystko jest... Gdy po 7 h jazdy o 24 w nocy zawitaliśmy do pensjonatu i zobaczyliśmy pokoje szczęki nam opadły, zimno jak w piwnicy, syf, pościel z przed 20 laty... smród... łazienka masakra, na korytarzu składowisko starych rupieci... pająki SZOK! Na szczęście rano znaleźliśmy inną kwaterę... Gdy powiadomiłam Pana że nie zostajemy - zdziwiony zapytał dlaczego??? Nawet Nasza 7-letnia córka była w szoku jak rano tam się obudziła :D :D
      SZOK! NIE POLECAM!
    • marta955 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 17.03.19, 14:07
      s
    • marta955 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 17.03.19, 14:13
      Witam, nie wiem co Ci ludzie piszą, ale ja tam Byłam w poprzednie wakacje z mężem i dzieckiem i było naprawdę świetnie. Miła obsługa, czyste zadbane pokoje, a przede wszystkim blisko do plaży.
    • renatachr.1982 Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 20.07.19, 10:53
      witam właśnie wróciłam z Jantaru z victorii i nie polecam wszędzie brudno w łazience woda na podłodze leciała z prysznica straszna wilgoć wszystko w torbie mokre pościel stara i w dodatku nie kompletna personel od rana pod wpływem alkoholu kuchnia ze stołówka syf leżaki przed budynkiem to maja chyba ze 20 lat podarte i wyblakłe na szczęście miałam swoje naczynia i czajnik bo ten który tam był popsuł się ze starości
    • lalasonka Re: pensjonat Victoria, Jantar-znacie? 31.03.24, 09:57
      Nie polecam szkoda czasu i pieniędzy .Ładny wygląd tylko z zewnątrz.W środku brud smród lata 70.Nie gotować jajek właściciel liczy czas.Poprostu masakra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka