winniczka777 06.05.09, 19:58 Witajcie, wybieram się do tego Ośrodka z 2 małych dzieci, polecacie to gospodarstwo?, który domek 5 osobowy wybrać bliżej mini zoo, czy może gdzieś w środku, jak ktoś był proszę o odpowiedz. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: Farma Jantar 07.05.09, 08:22 mieszkałam niedaleko, w os?odku SAWA, do FArmy przychodziliśmy na wycieczki. jak było ciepło i wiatr, to od zwierzątek dolatywały... zapaszki. więc ja bym wybrała domek jak najdalej od mini - zoo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martinkau Re: Farma Jantar 07.05.09, 08:42 Ośrodek jest super, przyjazny dzieciom, Dużo miejsca, place zabaw, miła atmosfera. Na pewno będziesz zadowolona. Jedyny mankament to duża odległość do morza. Co do wyboru domku my mieszkaliśmy w domku nr 3 - jest to jeden z pierwszych domków, daleko od mini zoo ale fajnie, trochę na uboczu- więc było spokojnie jak synek spał to hałasy mu nie przeszkadzały. Ośrodek jest zamknięty i ogrodzony więc dzieci mogą biegać bezpiecznie po całym terenie. Ja wspominam bardzo miło pobyt na Farmie, na pewno tam wrócimy... Odpowiedz Link Zgłoś
acek2004 Re: Farma Jantar 15.05.09, 14:42 wez ten w srodku :) odleglosci sa niewielkie na basen i do zoo i do kogartow j Odpowiedz Link Zgłoś