Dodaj do ulubionych

kapliński arkadiusz

IP: *.warszawa.mm.pl 03.12.09, 02:13
jestem 40 letnią pacjentką której dr kapliński pomógł osiągnąś
wierzchołek góry lodowej czyli dzidziusia ,jestem od 4 miesięcy
szczęśliwą mamą Karolinki i bardzo mu dziękuje za wszystkie godziny
które mi poświęcił.Dziewczyny uwierzcie mi ten Dr wie co robi nie
zawsze sie zgadzałam z tym co mówił ale zaufałam mu i udało się!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: inesspe Re: kapliński arkadiusz IP: *.chello.pl 30.03.10, 11:09
      Gratuluję Ci z całego serca dzidziusia! To jednak optymistyczne, że temu oszustowi i naciągaczowi udaje się czasem osiągnąć coś dobrego, choć i tak uważam, że to czysty przypadek, że komuś pomógł. Pewnie pomogła Opatrzność, a jemu dzięki temu udało się zarobić przy okazji więcej kasy. Tak na marginesie, cena USG w jego gabinecie - stan z maja 2009, wykonywanego z resztą przez Panią Asię (kto to w ogóle jest?) - 280 zł. Cena USG wykonywanego przez lekarza, uznanego za chyba największy autorytet w Polsce tej dziedzinie (nie wymienię nazwiska, żeby nie zostać posądzoną o cokolwiek, wiele osób będzie wiedziało, o kogo chodzi), w 12 tygodniu ciąży -300 zł. Wiem, że cieszysz się swoim szczęsciem, to bardzo dobrze, ja natomiast po doświadczeniach z nim, czuję się w obowiązku ostrzegać przed tym bezczelnym pseudocudotwórcą.
      • batutka Re: kapliński arkadiusz 04.04.10, 00:10
        mam jak najgorsze o nim wspomnienia
        no coz - wyjatki potwierdzaja regule
        ja zdecydowanie nie polecam
        • doska26 Re: kapliński arkadiusz 01.05.10, 01:25
          Znam tego lekarza od wielu lat ,leczyłam sie u niego też wiele
          lat,bez efektu.Był to dla nas wielki stres ,żłe podejście,warunki
          fatalne.Piszę to ,bo mam porównanie ,zaraz po tym leczeniu trafiłam
          do kliniki NOVUM ,z czystym sumieniem mogę polecić ,nie dla tego że
          mi się udało,bo nie udalo się,ale wiem ,że tam wszystko było
          zrobione co zrobić można,niestety nie wszystkim sie udaje i nikt mi
          nie dawał gwarancji,ale czułam się tam jak ktoś wyjątkowy .Wspaniali
          lekarze i cały personel.Szanuję bardzo dr.Lewandowskiego i dr.Kozioł.
        • Gość: alberto Re: kapliński arkadiusz IP: 151.76.13.* 11.10.10, 18:51
          Dr kaplinski byl drogi juz 20 lat temu, gdy zaczelam sie u niego leczyc. Przyjezdzalam do niego raz na miesiac a mieszkalam na polnocy Wloch. Wyczekiwanie w kolejkach dlugimi godzinami, czasami, czasami nietakt ze strony doktora mnie zniechecaly, ale w 42-im roku zycia udalo mi sie miec syna.Trzy kolejne ciaze skonczyly sie tutaj poronieniami, bo nikt tak sie nie znal jak on. Nie nalezy uwazac go za oszusta oficjalne dane mowia, ze mozliwosci sztucznego zaplodnienia koncza sie sukcesem od 3-8% a ite caseto poronieniem.Byc moze, ze tego pacjentkom nie mowi, a trafilam do niego, gdy inna podwarszawska slawa chciala mnie nabrac, moja rada, skonsultujcie zawsze sie z dwoma specjalistami na ten temat, szczegolnie gdy w gre wchodza duze pieniadze.Dr B.G.
          • batutka Re: kapliński arkadiusz 14.10.10, 20:29
            ooo, to się Kaplińskiemu udało - oczywiście Tobie gratuluję
            niemniej jego będę zawsze uważała za naciągacza i oszusta, który na niczym się nie zna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka