Dodaj do ulubionych

dr Jarema - Invimed

02.02.10, 11:33
Proszę o opinie na temat dr Roberta Jaremy - Invimedsmile
Obserwuj wątek
    • olenka-13-13 Re: dr Jarema - Invimed 05.02.10, 15:15
      Witam,
      Mój M leczył się u dr. Jaremy. W moim i męża odczuciu to jest do tej
      pory jedyny rozsądny lekarz w tej klinice smile Mąż dostał drobie ale
      skutecze leki. Dr jest osobą która nie zleca badań aby ponaciągać na
      koszty tylko rozwiązuje problem w różny sposób. Osobiście polecam ci
      tego lekarza smile
      • Gość: Ania Re: dr Jarema - Invimed IP: *.acn.waw.pl 26.02.10, 22:12
        witam, wg naszych doświadczeń z mężem p. Jarema bagatelizuje problem
        niepłodności, nie obejrzał nawet wyników męża, nie zlecił żadnych
        badań, twierdząc że narazie są zbędne. Zlecił kupić koenzym q10,
        który miał w cudowny sposób pomóc na jakość nasienia. Dopiero po 3 m-
        cach brania mieliśmy się zgłosić na kolejną wizytę która oczywiście
        kosztuje. Powiedział, że jeśli to nie pomoże zleci badania
        genetyczne. Wszystkie jego teorie w oczach prawdziwego specjalisty
        endokrynologa, okazały się śmieszne. koenzym q10 owszem pomaga ale
        raczej na cerę smile zbagatelizował wynik badania usg. Wygląda na to że
        jego celem było pozyskanie na swoje konto kolejnych wizyt i pewnie
        finalnie namówienie nas na invitro. Nie polecam !
        • Gość: Zosia Re: dr Jarema - Invimed IP: *.stansat.pl 29.04.10, 20:42
          Popieram negatywną opinię na temat Roberta Jaremy. Z wiarygodnych źrodeł wiem że
          ten pan bardzo lubi pieniądze. I nie przebiera w środkach które mu pomogą je
          zdobyć. W naszym przypadku problem też raczej zbagatelizował sugerując
          delikatnie acz jednoznacznie spróbowania przez męża "innych" alternatywnych dróg
          sprawdzenia skuteczności nasienia.
          • Gość: wika Re: dr Jarema - Invimed IP: *.chello.pl 01.05.10, 14:12
            my też z mężem byliśmy u niego i sama nie wiem co sądzić. W końcowej rozmowie
            powiedział,że jedynie pomoże nam in vitro. Wyszliśmy załamani, naprawdę nie wiem
            co o tym sądzić sad
            • Gość: zosia Re: dr Jarema - Invimed IP: *.stansat.pl 05.05.10, 16:20
              nam nie powiedział wprost o in vitro, ale też odnieśliśmy wrażenie że jest
              "naganiaczem" na in vitro....
              • Gość: reni Re: dr Jarema - Invimed IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.10, 22:57
                My byliśmy u niego już na 3 wizytach, za ostatnią nie wziął od nas
                ani grosza. No i Pan Doktor ani razu nie wspomniał o in vitro.
                Myślę,że każdego rozpatruje on indywidualnie, odpowie na każde
                pytanie i rozwieje wszystkie wątpliwości. Moim zdaniem jest OK.
                • Gość: danusia Re: dr Jarema - Invimed IP: *.chello.pl 24.05.10, 18:45
                  to macie szczęście, u nas za każdą słono płacimysad A byliście w Invimedzie czy w
                  prywatnym gabinecie? Chociaż negatywnie wypowiedzieć się nie mogę, bo wizyty są ok.
      • dzi33 Re: dr Jarema - Invimed 12.02.15, 00:21
        Witam, dr Jarema moim zdaniem jest dobrym bajkopisarzem , mój M leczył się u niego przez 2, 5 roku , i co wyniki jeszcze gorsze niż na samym początku. Nie polecma
    • mala-sokolka Re: dr Jarema - Invimed 25.05.10, 22:56
      My jesteśmy po pierwszej wizycie. Przed nami jeszcze usg i konsultacja wyników.
      Generalnie jestem na nie co do tego lekarza. Zbadał męża i stwierdził żylaki
      powrózka, zalecił operację przy czym skorzystał z kilku różnych argumentów,
      mających nas zachęcić do tej operacji i to u niego - bo widział jak operują inni
      fachowcy i on nie chciałby do nich trafić a pod jego ręką wszystko będzie ok.
      Powtarzał nam, że nie mamy więcej czasu do zmarnowania, że farmakologia nic na
      tę przypadłość nie poradzi itp. Tak w sumie to wyszliśmy maksymalnie
      zniechęceni. W dodatku, mimo że miał aparat do usg w gabinecie, nie mógł męża
      zbadać tylko ten musiał się umawiać na inny termin. Cała wizyta nie trwała nawet
      10 minut a kosztuje 150zł. Po usg mamy przyjść z wynikami na konsultację. Gdy
      mąż zapytał o to, gdzie może poczytać o tych żylakach, doktor stwierdził, że
      lepiej nie w internecie bo on obserwuje niepokojący ruch, który ma zniechęcić
      pacjentów do tego typu zabiegów.
      Powiem tak - czułam się jak skarbonka a nie jak para z problemem. Ale może teraz
      tak to właśnie wszędzie wygląda. Tak czy siak jak będziemy mieli wyniki usg to
      skonsultujemy je z innym lekarzem, żeby mieć dwie niezależne opinie.
      • Gość: zosia Re: dr Jarema - Invimed IP: *.stansat.pl 28.05.10, 00:18
        hmm, ładny z niego "kolega" jeżeli taką opinię wydaje lekarzom po fachu! To
        tylko jednak potwierdza brak przyzwoitości tego pana! Mógłby się już powstrzymać
        od takich komentarzy.
        Co do internetu.... Wiadomo że jest to miejsce na różne opinie. Samo czytanie
        nie zaszkodzi. Czytając wiele opinii w danym temacie można wyrobić sobie własne
        zdanie.
        "Wysłałam" do niego moją znajomą z mężem. Być może zasugerowani moją opinią ale
        też nie byli zadowoleni z tego jak ich potraktował.
        • Gość: wika Re: dr Jarema - Invimed IP: *.chello.pl 30.05.10, 15:07
          trudno jest podejść do każdego pacjenta jednakowo każdemu lekarzowi. My z mężem
          niedługo znowu się do niego wybieramy ale po tych opiniach na forum to jestem
          trochę zwątpiona sad
    • Gość: kki Re: dr Jarema - Invimed IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.10, 13:16
      Po czeterech latach bezskutecznego leczenia, worzenia się po różnych renowmowanych klinikach w Warszawie i Białymstoku, wystarczyła jedna wizyta u niego, aby padła trafna diagnoza. Może to przypadek, może nie ale my dr Jaremie zawdzięczamy naszą córeczkę Martę. A... żeby nie było zbyt różowo, faktem jest, że facet lubi pieniądze. W naszym przypadku były to dobrze wydane pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka