Dodaj do ulubionych

Komórki Jajowe

12.02.10, 21:23
Witam,oddam komórki jajowe parze lub kobiecie która pragnie mieć swoje dziecko.
Jestem 20 letnią blondynką, niebieskie oczy, 164cm wzrostu, 56kg, grupa krwi A
Rh-, nie mam nałogów.
Mam własne zdrowe dziecko.
Jestem z mazowieckiego.
Dodatkowe informacje na maila emi22034@wp.pl
gg:6146933
Obserwuj wątek
    • szukam_dawczyni Re: Komórki Jajowe 23.03.15, 13:15
      Witam, zapraszam do oddania komórki do banku: www.invicta.pl/1757/zostan_dawczynia_komorek_jajowych.html
      możesz pomóc! a firma gwarantuje zryczałtowany zwrot kosztów 3000 zł
      • kocieoczy88 Re: Komórki Jajowe 15.05.15, 22:42
        Witam. Mam na imię Lianna , jestem zdrową 26 letnią dziewczyna z Łodzi. Sprzedam komórki jajowe potrzebującej parze. Mam brązowe , gęste włosy , zielone oczy , pełne usta oraz lekko opaloną (naturalnie) karnację. Mam 156 wzrostu , obecnie 58 kg ponieważ jestem nie całe 8 miesięcy po ciąży. Ale przed ciążą oraz bardzoo długo ważyłam 50 kg. Jestem zdrowa genetycznie. Moja grupa krwi to 0 Rh-. Urodziłam zdrową córeczkę o pięknych błękitnych oczach i ciemno blond włosach. Nie posiadam genetycznych chorób. NIE MAM ŻADNYCH NAŁOGÓW !!! Mam wykształcenie średnie. Chciałabym poznać potrzebującą parę która szuka konkretnej kandydatki zdrową jak rybka smile Jestem byłą wieloletnią tancerką, muzykę oraz sztukę mam w genach od strony mamy smile Moja mama oraz wujek są pianistami oraz śpiewakami. Od strony taty jest dużo przedsiębiorców którzy posiadają własną firmę. Przed ciążą pracowałam w firmie taty jako sekretarka. Więcej informacji o mojej osobie podam przez e-maila kocieoczy88@interia.pl.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka