Dodaj do ulubionych

Komórki Jajowe

IP: 212.244.116.* 22.03.10, 13:24
Oddam komórki Jajowe.2krotna dawczyni-wszystkie aktualne badania. Tylko
poważne i przemyślane oferty proszę kierować pod adres - surogatka25@wp.p

Kontakt telefoniczny ; 00 48666399350
Obserwuj wątek
    • chantal10 Re: Komórki Jajowe 23.03.10, 11:25
      Rozumiem, że za darmo oddasz, bo handel tkankami i narządami jest zabroniony?
      • Gość: margo Re: Komórki Jajowe IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 12:51
        Skoro takaś szlachetna, to myślę, że każda klinika niepłodności cię przyjmie z otwartymi rękami i jeszcze podziękuje.
        • dagmara-k Re: Komórki Jajowe 01.04.10, 15:49
          dlaczego administracja forum nie usuwa tych cholernych ogloszen. im ich wiecej,
          tym wiecej programow w tv o rzekomym handlu i tym wiecej negatywnego nastawienia
          do nieplodnych par.
          • lenkau Re: Komórki Jajowe 01.04.10, 18:13
            Popieram,tego tego ogłoszeń nie powinno być na tym forum,też mnie denerwują
    • 1113dotaa Re: Komórki Jajowe 26.03.15, 18:48
      Witam,

jestem młodą, 23 letnią kobietą. Na co dzień studiuję, jestem samodzielna - od początku studiów pracuję. Mieszkam w Warszawie. Grupa krwi 0 Rh+. Jestem drobną (164 cm) brunetką. Moją pasją jest sport, uwielbiam aktywności fizyczne i kontakt z ludźmi. Pomysł na tego typu działania przyszedł gdy zaprzyjaźniona para poprosiła mnie o taką pomoc. Dwójka wspaniałych ludzi którzy od 2 lat mają problemy z zajściem w ciąże i do pełni szczęśliwego życia brakuje im maleństwa - nie potrafiłam się nie zgodzić. Decyzję swoją dobrze przemyślałam i byłam pewna tego że chcę to zrobić. Nie było mi to dane, przyjaciółka szczęśliwie zaszła w ciąże. Ta sytuacja bardzo dała mi do myślenia. Uważam że jeśli znalazłaby się tak samo wspaniała rodzina która potrzebuje pomocy - chciałabym im pomóc. Jestem zdrowa, mam bardzo dobre wyniki, które chętnie powtórzę dla potwierdzenia wiarygodności. W najbliższej rodzinie nie ma osób obciążonych chorobami genetycznymi .
      Chętnie odpowiem na wszelkie pytania, drogą meilową lub na spotkaniu.
      Email: 2212dota@gmail.com
      Serdecznie pozdrawiam.
      D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka