Dodaj do ulubionych

IN VITRO do skutku - Gdańsk

15.06.10, 14:47
Będę musiała poddać się metodzie in vitro. Proszę poradźcie jaką
najlepiej wybrać klinikę ?? Mieszkam w województwie pomorskim.
Ostatnio zauważyłam na stronie "invikty" Gdańsk akcję"In vitro -do
skutku" co o tym myślicie?? Czy któraśz Was jużz tego korzystała ??
Z jakim skutkiem???
Obserwuj wątek
    • gosiak_00 Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk 18.06.10, 14:42
      To jest juz druga edycja programu in vitro do skutku, pewnie wiecej dowiesz sie
      na stronie invitrodoskutku.pl. Ale jesli chcesz sie poddac metodzie IVF-ICSI, to
      na pewno warto skorzystac z takiego programu, w koncu w ramach jednej oplaty
      wykonujesz tyle procedur zaplodnienia az w koncu sie uda smile. Trzymam kciuki!
    • fafulutka Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk 27.06.10, 19:17
      sl_onko napisała:

> Będę musiała poddać się metodzie in vitro. Proszę poradźcie jaką
      > najlepiej wybrać klinikę ?? Mieszkam w województwie pomorskim.
      > Ostatnio zauważyłam na stronie "invikty" Gdańsk akcję"In vitro -do
      > skutku" co o tym myślicie?? Czy któraśz Was jużz tego korzystała ??
      > Z jakim skutkiem???

Jeśli już wiesz, że in vitro to odpowiedź na Twoje problemy, to faktycznie dobra
      okazja, aby wziąć udział w programie. W ramach jednej kwoty możesz podchodzić do
      kolejnych procedur IVF, a nie płacić po 5-7 tys. za każde podejście. Warto
      skorzystać. Obyś się zakwalifikowała smile Trzymam kciuki!
    • Gość: elcia Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.10, 22:00
      ostatnio na facebooku widziałam właśnie info o akcji Invicty - In vitro
      do skutku, myślę, że będzie dla Ciebie najbliżej i raczej najlepiej jak
      czytałam opinie o Invikcie, mam koleżankę , która sie poddaje tej
      metodzie do skutku i cieszę się,że są takie akcje, życzę Ci aby się
      udało jak najszybciej
    • Gość: Gomorna Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk IP: *.tkk.pl 02.07.10, 19:49
      Wiecej znajdziesz na invitrodoskutku.pl.

Akcja trwa do 4 sierpnia - wizyty kwalifikacyjne. A o samej akcji sporo mozesz
      poczytać na gazecie.
      • friczka11 Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk 02.07.10, 20:39
        Hej, ja właśnie biorę udział w Programie. Cieszę się, jak wariatka big_grin Już jestem
        po kwalifikacji i czekam na kolejną wizytę i rozpoczęcie stymulacji smile A co do
        terminu, to wydaje mi się, że może przedłużą. Przynajmniej z tego, co kojarzę w
        zeszłym roku przedłużono.
        • Gość: Olena Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk IP: *.as.kn.pl 07.07.10, 19:01
          Napiszcie, proszę,jakie są te najważniejsze kryteria, by być zakwalifikowaną do
          programu. Czy dyskwalifikuje wiek (mam powyżej 35 lat) i 2 nieudane ICSI?
          • Gość: KIKA Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk IP: *.tkt.rev.pcboot.pl 27.07.10, 12:52
            DYSKWALIFIKUJĄ NAPEWNO TYCH KTÓRYCH FARGMENTACJA PLEMNIKÓW WYNOSI
            PONIŻEJ 15, TYCH NIE ZAKWALIFIKUJĄ;-(
        • surena Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk 07.07.10, 19:11
          Nie wiedziałam, że oni mają też odział w Gdańsku. Moja siostra leczy się w
          Wa-kiej siedzibie i też ma już kwalifikację. Trzymam za was wszystkie kciuki
          dziewczynysmile Wiem ile cierpień musicie przechodzić.
        • fafulutka Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk 17.07.10, 12:24
          friczka11 napisała:

> Hej, ja właśnie biorę udział w Programie. Cieszę się, jak wariatka big_grin Już jeste
          > m
          > po kwalifikacji i czekam na kolejną wizytę i rozpoczęcie stymulacji smile A co do
          > terminu, to wydaje mi się, że może przedłużą. Przynajmniej z tego, co kojarzę w
          > zeszłym roku przedłużono.

I jak tam friczka? smile Jesteś już na stymulacji?
        • fafulutka Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk 16.08.10, 13:47
          friczka11 napisała:

> Hej, ja właśnie biorę udział w Programie. Cieszę się, jak wariatka big_grin Już jeste
          > m
          > po kwalifikacji i czekam na kolejną wizytę i rozpoczęcie stymulacji smile A co do
          > terminu, to wydaje mi się, że może przedłużą. Przynajmniej z tego, co kojarzę w
          > zeszłym roku przedłużono.

I jak Ci idzie w Programie Friczka? smile Faktycznie przedłużyli kwalifikacje, tak
          jak przewidywałaś smile Mam nadzieję, że wizyty w programie udane i owocne smile
          • Gość: Gomo Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk IP: *.tkk.pl 19.08.10, 18:36
            Kwalifikacje rzeczywiscie przedłużono do 30 września.

Friczka życzę powodzenia smileWszystkim dzidziusiow.
    • Gość: zawkooj Re: IN VITRO do skutku - Gdańsk IP: 178.73.48.* 14.09.10, 05:52
      A nie lepiej tak jak wiekszosc ludzi podjechac do InviMedu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka