Dodaj do ulubionych

Zaczynamy starania :)

12.06.11, 11:08
Po poronieniu czekałam z utęsknieniem na ten miesiąc,chciałam mieć dziecko z wiosny i mocno trzymam kciuki żeby nam się udało przy pierwszym podejściu smile mam nadzieję,że początkiem lipca będę mogła cieszyć się dwoma kreseczkami na teście i zdrową ciążą!!! Trzymajcie kciuki
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Zaczynamy starania :) 12.06.11, 20:16
      Nogi już rozłożone?
      • joszka30 Re: Zaczynamy starania :) 12.06.11, 21:09
        gazeta, za to ty masz mózg permanentnie złożony... Ciebie to jakoś podnieca- prymitywne komentarze?
        • gazeta_mi_placi Re: Zaczynamy starania :) 12.06.11, 21:56
          No nie wiem czy można się starać o dziecko bez rozkładania nóg.
          Może przez niepokalane poczęcie.
          • dzieciusie3 Re: Zaczynamy starania :) 13.06.11, 08:49
            Faktycznie,widzę że to forum schodzi na psy!!!! Co by ktoś nie napisał zawsze znajduje się osoba która ma wiele głupich słów do napisania!!!! A co do moich nóg jak jesteś taka ciekawa to nie nie mam rozłożonych-stosuje pozycje na pagony smile
            • mewa000 Re: Zaczynamy starania :) 13.06.11, 10:49
              Dzieciusie powodzenia życzę wink

P.S. Gazeta rusz głową, bo można tongue_out
              • anniaa80 Re: Zaczynamy starania :) 14.07.11, 17:10
                Powodzenia!!!
                Ja z mężem też się staramy tylko jakoś pod górkę nam idzie, jeżeli nic nie wyjdzie w ciągu 2 miesięcy czeka mnie terapia lekami antykoncepcyjnymi.
                Czy ktoś ma jeszcze podobne problemy?
                Eh... potrzebuję wsparcia sad
                • dzieciusie3 Re: Zaczynamy starania :) 15.07.11, 16:23
                  No to trzymam za Ciebie kciuki smile Oczywiście odezwij się kiedy będziesz już coś wiedzieć ...
    • martynauk-85 Re: Zaczynamy starania :) 15.07.11, 21:26
      hej ja tez jestem po poroninieniu, owulacje powinnam miec we wtorek, zobaczymy! mam nadzieje ze juz nie dlugo zaloze forum kwietniowki 2012!
      • dzieciusie3 Re: martynauk-85 15.07.11, 22:20
        To Ty zakładaj forum,a ja będę pierwszą lub kolejną która się wpiszę-co Ty na to!? smile
        Ja jak głupia dziś włączyłam sobie kalkulator dni porodu i sprawdzałam kiedy będę rodzić hi hi hi,ale człowiek głupi,jeszcze nie zaciążył,a tu takie plany smile W kwietniu bym rodziła,a jak znowu będzie miesiąc wcześniej to marzec zahaczę smile
        • martynauk-85 Re: martynauk-85 15.07.11, 23:06
          oj ja bede miec termin na 12 kwietnia, nie jestes samatongue_out
          • dzieciusie3 Re: martynauk-85 16.07.11, 09:34
            No to może będziemy rodzic w ten sam dzień bo mi obliczyło 14.04 smile
            • dzieciusie3 Re: martynauk-85 16.07.11, 09:38
              A powiedz mi czy po owulacji będziesz brać jakieś leki,które dopomogą jajeczku się usadowić (nie wiem duphaston czy luteina)? Ja tak sobie myślałam czy by nie wziąć? Co Ty o tym myślisz?
              • martynauk-85 Re: martynauk-85 17.07.11, 12:57
                przepisano mi to w polsce ale nie bede brac, kazano mi brac do 14 tyg, bez badan hormonalnych tak na zas, jak obejrzalam zdjecia spodziectwa u chlopcow (jeden z mozliwych efektow ubocznych) to wole poronic...
                ale biore aspirynke 75mg na rozrzedzenie endometrium

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka