Dodaj do ulubionych

kiedy test?

08.08.11, 10:16
Cześć. Mam pytanko kiedy najwcześniej mogę zrobić bhcg? W ten weekend miałam owulacje i ostro dzialalismy Jutro nasza 8 rocznica ślubu i bardzo bym chciała sprawić niespodziankę mężowi, ze drugi raz będzie tata )) Wiem, ze test z krwi jest najbardziej wiarygodny, bo test ciazowy teraz pewnie nic mi nie powie?
Obserwuj wątek
    • annika23 Re: kiedy test? 08.08.11, 10:18
      Coś koło 10 dni po zapłodnieniu.
    • justyna3003 Re: kiedy test? 08.08.11, 15:31
      Najwcześniej po 36-42 godz od zagnieżdzenia się zarodka czyli ok.8 dnia mniej więcej.Najlepiej 10dnia to już na 100%wyjdzie.
      • gussia Re: kiedy test? 11.08.11, 21:56
        Dziewczyny, wczoraj czułam się bardzo zle, przez pól dnia było mi nie dobrze. Dziś rano wszystko ustapilo ale jakoś dziwnie pobolewa mnie brzuch. Tak jakby okresowo. Ale do niego jeszcze przecie daleko?? A test boje się zrobić teraz, czekam do niedzieli smile
        • bialasek75 Re: kiedy test? 11.08.11, 23:07
          Rozumiem Cię kobieto. U mnie 6 dzień po owulacji, a mnie skręca. O niczym innym nie myślę, tylko o ciąży. Testy w domu mam bardzo czułe, ale nie chcę robić do przynajmniej 18 dnia po owulacji. Nie wiem ile moje cykle trwają, no i boję się rozczarowania jak się okaże ciąża biochemiczna. Najchętniej to bym zasnęła na 2 tygodnie i obudziła się na test. Albo pracowała 24/7, żeby nie myśleć.
          • gussia Re: kiedy test? 12.08.11, 06:51
            No i wielkie nic. Wczoraj późnym wieczorem wróciłam do domu i się okazało, ze mocno krwawie. Nawet dziwne to bylo bo bardzo intensywnie. I powiem szczerze ze jest mi cholernie przykro, dlaczego, co zrobiłam zle???? Przecież tak naprawdę to była połowa cyklu, byłam w 16 dniu, a cykle mam zawsze 24 dniowe! Co się stało??? Co prawda przy pierwszej ciąży było tak ze na początku było krwawienie i nawet nie domyslslam się ze jestem w ciąży. Myślałam ze znowu się nie udało, dopiero drugiego okresu nie dostałam. A teraz jak będzie? Ale chyba zle, bo bardzo zle się czuje. Tylko zastanawia mnie dlaczego on się pojawił, przecież to większa połowa cyklu, owulacje miałam w sobotę i gdyby doszło do zapłodnienia to zagniezdzenie powinno być wczoraj lub dziś i co????
          • migotka.s Re: kiedy test? 12.08.11, 08:14
            a jakie masz testy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka