Dodaj do ulubionych

Chcę byc w ciąży

27.09.11, 12:56
Witajcie, juz odchodze od zmysłów. Zawsze @ dostawałam co 28 dni. We wrzesniu powinien pojawić się 22/09. I do tej pory nic. Wczoraj kupiłam test strumieniowy. Zrobiłam go popołudniu. Wyszedł negatywny sad((
Cz są szanse że to ciąża ale test nie wyszedł chociażby z przyczyn takich że nie był robiony z porannego moczu?? Tak bardzo pragnę tego dziecka że już od zmysłów odchodzę. Mam dość starania i przytulania sie na zawołanie.
Chyba nie mam objawów ciążowych,ale w pierwszej ciąży tez nie miałam. Jedynie co sie pojawiło od +/- 2 tyg. to parcie na mocz, a wcale mega dużo nie pije. Oraz troszkę bolejące sutki. Przed okresem piersi bolały mnie całe, tak że zakładanie stanika było męczarnią. Minimalne mdłości, ale może już sobie je wmawiam.... nie wiem sama.
Kiedy mam zrobić drugi test?? Dodam iż strasznie boje się kłucia dlatego nie zrobiłam jeszcze bety.
Obserwuj wątek
    • ambrozja08 Re: Chcę byc w ciąży 27.09.11, 13:07
      hmmm od 22 to już troche czasu minęło. Możliwe ze coś Ci się zaburzyło w tym cyklu. Dla pewnosci kup drugi test ciążowy i wykonaj go jutro rano-może ym razem inny niż wtedy?ja nie lubie tych strumieniowych np;p ale powinien tak czy tak ciążę już wykazać... pozdrawiam!
      • ca.melia Re: Chcę byc w ciąży 27.09.11, 14:41
        ja też chcę.

a nikt tu wróżką nie jest więc odwagi i na Betę smile
    • sysia.0 Re: Chcę byc w ciąży 27.09.11, 15:31
      zawsze są szanse.. a co do tytułu dopisuje się, ja mam 22dc przy cyklach 28, przytulanki były, chociaż ustaliliśmy z mężem ze zaczynamy się starać od listopada, ale jakoś tak wyszło i mam nadzieje że były owocne, też mam jakieś urojenia bo na alkohol w cale niemam ochoty jakoś mnie odrzuca...ale możliwe że sobie to wmówiłam... w każdym razie trzymam kciuki za ciebie
    • chiccca Re: Chcę byc w ciąży 27.09.11, 15:43
      nie bój się tej igły i na badanie siooo

ja też chcę być i wyczekuję....
      dziś dopiero 19 dc, ale od następnego dnia po owulacji, która wydaje mi sie że była, mam ból w podbrzuszu-już kolejny dzień, jakieś kłucie, jakby jajniki, sama nie wiem co - nigdy nie miałam bolu owulacyjnego czy poowulacyjnego...hmmmm może to to!!!
      ale za wcześnie by sprawdzić
    • sysia.0 Re: Chcę byc w ciąży 28.09.11, 14:09
      no i pewnie będzie d*pa wołowa... 23dc (cykle 28) ból jak na @ od dzisiaj więc pewnie lipa...
    • nelly123 I u mnie d...a 29.09.11, 11:14
      A niech to. Znów chyba lipa. Wczoraj robiony test z moczu porannego i jedna krecha. Ale @ też nie widać. Co mi jest? Jeszcze nigdy mój organizm mnie nie zawodził jeśli mówimy o punktualności @. Koniecznie muszę iść do gina, coś czuję że jakiś wyrok będzie, już się boję.
      • migotka.s Re: I u mnie d...a 29.09.11, 11:33
        Nelly przepraszam ale moim zdaniem "sama sobie to robisz" - ten stres to wszystko powoduje, ze wariujesz smile poczekaj jeszcze troche i jak okres nie rpzyjdzie to gin albo beta wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka