Dodaj do ulubionych

fertilityfriend.com

05.11.11, 22:17
Zastanawiam się czy któraś z Was używa tego portalu. Zauważyłam, że mam wersję tymczasową i za kilka dni nie będę już miała wersji VIP. Zastanawiam się czym obie te wersje (podstawowa i VIP) się różnią... Bo raczej nie będę płacić za przedłużenie wersji VIP. A może znacie jakieś inne portale, ale darmowe?
Obserwuj wątek
    • kiecha3 Re: fertilityfriend.com 06.11.11, 07:17
      ja korzystam z fertility... mam mieszane uczucia... po pierwsze jest po angielsku - a ja wolę w ojczystym.. po 2 wyznacza granicę między tempkami wyższymi a niższymi czasem zupełnie od czapki.. w poprzednim miesiącu zmylił mnie o jakieś 3-4dni... wersja VIP pojawia się jako darmowa co jakiś czas... masz wtedy (chyba) miesiąc...
      z uwagi na powyższe szukałam innego darmowego programu online i znalazłam.. enpr.pl , ale od 2 dni nie działa! nie wiem co się porobiło...
      • 1aleks1 kiecha3 06.11.11, 07:54
        Mordko kochana wklep www.owulwtor.pl to jest to samo tylko pod innym adresem może ci zadziała kiss mi działa smile
        • kiecha3 Re: kiecha3 06.11.11, 13:17
          1aleks1 ozłocę cie - już mi działa!!! zaraz doklepię dzisiejsza tempkę..
      • marzena604 Re: fertilityfriend.com 06.11.11, 11:27
        Dzięki za odpowiedź, tylko chciałabym jeszcze wiedzieć czym obie wersje (VIP i normalna) się różnią...
        Mi się podoba fertilityfriend. com, ale wiadomo, jak ze wszystkim, trzeba do tego co te wykresy pokazują dodać własną wiedzę i doświadczenie na temat swojego ciała...
        • trinity84 Re: fertilityfriend.com 07.11.11, 15:36
          Ja już nie mam VIP i co zauważyłam... pod wykresem nie pojawiają się informacje dodatkowe, które zanzcam (typu choroba czy inne dolegliwości), zaznacza wyniki testów normalnie... Nie ma satystyk, typu kiedy będzie następna @... nie ma fertility analyzer ani pregnancy monitor (oba biorą pod uwagę rzeczy wpisywane przez ciebie, analizują i wnioskują różne, często z kosmosu rzeczy)...
          ja też zauważyłam, że linię stawia mi dość chaotycznie, dlatego się tym nie sugeruję. wpisuję temp i sama analizuję
          • marzena604 Re: fertilityfriend.com 07.11.11, 18:05
            Dzięki za info. Czyli niewiele stracę... No i dobrze smile
          • asiaimaja Re: fertilityfriend.com 07.11.11, 23:42
            A ja używam strony www.iner.pl i tam jest świetny program , co prawda platny ale tylko kilkana scie zł na rok, i można też o interpretacje poprosić.
            Pozdrawiam, Asia
            • marzena604 Re: fertilityfriend.com 09.11.11, 19:19
              Dzieki Asiaimaja smile Przejrzałam tą stronkę, tylko szkoda, że nie można przed założeniem konta zobaczyć, jak wyglądają te wykresy... Ja nie lubię tak w ciemno...
              • asiaimaja Re: fertilityfriend.com 10.11.11, 09:21
                postaram się dołączć wykres, ten program sam nie robi interpretacji, ale ja uwazam ze lepiej samej się nauczyc , bedzie się pewniejszą swojego organizmu. ja tez na poczatku uzywałam fertility,ale jakos wolę iner.pl.
                hmmm, jestem teraz w pracy, i komputet mi nie chce tej strony otworzyć,spróbuje potem w domu.
                pozdrawiam,Asia
                • marzena604 Re: fertilityfriend.com 10.11.11, 09:46
                  Dzięki, będę czekać smile
                  • asiaimaja Re: fertilityfriend.com 13.11.11, 19:39
                    To był mój cykl ciążowy, niestety źle zakonczony.
                    Czy otwiera sie link?
                    Pozdrawiam Asia

www.rodzina-naturalnie.pl/menu/calc/c.php?id=1873
                    • marzena604 Re: fertilityfriend.com 14.11.11, 17:53
                      Niestety się nie otwiera-tzn się otwiera, ale to nie jest wykres...
                      • asiaimaja Re: fertilityfriend.com 15.11.11, 09:37
                        czyli sie trzeba zarejestrowac najpierw, ale ja chyba zapłaciłam dopiero jak juz wiedziałam jak to wygląda.
                        Pozdrawiam,Asia
    • kotkowa Re: fertilityfriend.com 10.11.11, 10:09
      A ja mam swoje tabelki i jakoś łatwiej mi się w nich połapać, niż w tych wykresach. Wpisuję swoimi słowami w poszczególnych rubrykach: dzień cyklu, data, temperatura, obserwacje (szyjka, śluz, piersi), inne (zakłócenia, leki itd). I bardzo czytelne to jest dla mnie. Współżycie zaznaczam "*" przy danym dniu cyklu. Dziwne, że w ogóle za te strony trzeba płacić, przecież to nic takiego te wykresy.
      • marzena604 Re: fertilityfriend.com 10.11.11, 16:45
        No dla mnie to też dziwne, że trzeba płacić, ale pewnie popularne są takie strony, więc zarobić chcą... Ja też mam taką papierową tabelkę, ale chciałam być nowoczesna wink
        • mewa000 Re: fertilityfriend.com 14.11.11, 21:30
          Ja używam enpr.pl i jestem zadowolona. Mam też konto na ctlife.eu, darmowy i sam wyznacza poziom wyższych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka