18.11.11, 17:58
Dziewczyny czy do pomiaru temp. przy obserwacji cyklu termometr musi mieć po przecinku dwie cyfry. Podejrzałam wykresy niektórych dziewczyn i widzę, że takie wyniki podają, a ja odwiedziłam trzy apteki i Panie robiły wielkie oczy. Z allegro już nie zdążę kupić.
Obserwuj wątek
    • mewa000 Re: termometr 18.11.11, 20:16
      Jeśli dopiero zaczynasz pomiary, to kup termometr z dwoma miejscami, ewentualnie zwykly szlany, z niego będziesz mogła odczytać pomiar z dokładnością do 0,05 stopnia.
      Ja ostatni prawie rok używałam termometru z jednym miejscem po przecinku ale znam dobrze swój organizm i poziomy tempek.
      Dlaczego nie zdążysz kupić przez all? Pomiary możesz rozpocząc od 5 dc
      • elunia29 Re: termometr 18.11.11, 21:52
        Bo dziś już 2dc - piątek i wyślą dopiero w poniedziałek, spróbuję tak. Kiedyś mierzyłam, ale nie pamiętam jakim. Robię to tak z czystej babskiej ciekawości.
        • asiaimaja Re: termometr 18.11.11, 22:12
          no przecież microlife zwykły ma 2 m-ca po przecinku
          • elunia29 Re: termometr 18.11.11, 22:20
            ale ja mam akurat w domu term. z jednym miejscem po przecinku, a w aptekach też tylko takie mieli, mam nadzieję, że to nie ma wielkiego znaczenia
            • migotka.s Re: termometr 21.11.11, 13:05
              ja mierzyłam z jednym miejscem po przecinku i wykres wyszedł jak nalezy
              nawet w ciaze wtedy zaszłam a był to 1. mierzony cykl

jesli zaczęłaś juz mierzyć tym z jednym to "domierz" nim cykl do konca, nie nalezy wprowadzać w połowie cyklu nowego termometru
          • mewa000 Re: termometr 19.11.11, 15:37
            Asiaimaja te zwykłe microlify mają jedno miejsce po przecinku.

Elunia na razie mierz tym co masz a jak Ci przyjdzie microlife to nim zaczniesz mierzyć wink
            • kotkowa Re: termometr 21.11.11, 12:14
              Chyba najczesciej kupowany jest microlife, popytaj o te w aptece, powinny byc, moze panie nie wiedza, ze ma 2 miejsca po przecinku.
              • elunia29 Re: termometr 21.11.11, 13:27
                Kupiłam na allegro powinnam dostać we wtorek lub środę , tylko się zastanawiam czy mogę zmienić termometr w 8dc., może lepiej tym samym do końca cyklu.
                • mewa000 Re: termometr 21.11.11, 17:50
                  Pisałaś, że mierzysz tempkę z czystej ciekawości-więc możesz zmienić termometr.
                  Jeśli stosowałabyś npr w celu uniknięcia poczęcia to lepiej nie wymieniać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka