Dodaj do ulubionych

EWO UDAŁO SIĘ !!!

08.09.04, 13:55
Jestem w ciąży, jednak zrobiłam ten test bo nie wytrzymałam (twój test
ciążowy), chyba zwariuje ze szczęścia, jutro jeszcze potwierdzę z rana
Quickiem i odezwę się. Teraz pisząc płaczę ze szczęścia i nie mogę uwierzyć,
to mój drugi cykl starań a pierwszy z testami od Ciebie Ewo, po części
przyczyniłaś się do tego sukcesu tym, że tu jesteś i wspierasz te wszystkie
dziewczyny. Twoje testy są niezawodne i przede wszystkim nie drogie. dziękuję
Ci Ewo za to, że jesteś! Każdemu komu mogę to polecam twoje testy.

Ps. Mam jeszcze pytanie choć już przeczytałam na instrukcji ale jeśli możesz
to potwierdź bo nie dowierzam - Kreska testowa na teście ciążowym od Ciebie
wyszła bledsza niż kontrolna ale jest bardzo widoczna, to oczywiście też
oznacza ciążę?!
Obserwuj wątek
    • redorek Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 08.09.04, 14:21
      U mnie ta druga kreska była prawie niewidoczna i jestem w ciąży - tez poniekąd
      dzięki testom Ewy i jej fluidom.
      Redorek
      • ania11134 Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 08.09.04, 15:31
        Cieszę się!, a wktórym tygodniu jesteś? i jakie masz i miałaś objawy?, bo ja
        poza lekkim pobolewaniem w dole brzuch od czasu do czasu i tylko powiększonymi
        piersiami, które też bardzo mało bolą (no może najbardziej jak zdejmuję stanik
        wieczorem)nie mam innych objawów.
    • roleczka11 Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 08.09.04, 15:47
      Moje gratulacje Aniu!!!
      To ciąża na 100%.
      Ja właśnie zamówiłam testy u Ewy, możesz mi powiedzieć co ile je robiłaś i ile
      razy podczas tych starań "przytulaliście się"?
      Zależy mi na odpowiedzi, żeby nic nie spaprać.
      Prześlij wszystkim ciążowe fluidki i dbaj o siebie i dzidzię!
      Pozdrawiam!
      • ania11134 Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 08.09.04, 16:23
        Witam cię! Więc zacznę od początku, jest to moja druga ciąża, starałam się
        właśnie drugi miesiąc ale pierwszy z testami od Ewy. Testy zaczęłam wykonywać
        zgodnie z instrukcją, która jest załączona, czyli tak od 12 dnia cyklu w moim
        wypadku!, a cykle mam 29 - 32 dniowe więc obrałam ten najkrótszy, bo tak
        powinno się robić. Instrukcja jest bardzo czytelna więc napewno sobie
        poradzisz, tym się nie przejmuj. No więc od 12 dnia cyklu o godź 11.00
        codziennie robiłam testy czyli od (20 sierpnia do 24 sierpnia), bo właśnie 24
        sierpnia wyszły mi dwie grube czerwone krechy. W instrukcji pisze, że od
        momentu wyjścia pozytywnego testu należy zacząć starania od 12 do 24 godź po.
        Ja zaczęłam się przytulać z moim mężem 7 godzin po pozytywnym wyniku czyli o
        godź 18.00, później na drugi dzień o godź 6.00, no jeszcze o godż 18.00 i na
        poprawkę o 22.00. Na drugi dzień już nie współżyliśmy, mąż miał wyczerpany
        magazyn.

Dobre rady ode mnie (sama stosowałam, tylko w tym udanym cyklu):
        1. Zróbcie ponad tygodniowy post i dopiero w dniu owulacji kochajcie się,
        nasienia będzie bardzo dużo i 100 razy większe szanse na zapłodnienie. Doradził
        mi lekarz i tak zrobiłam, teraz mam efekt!

2. Po każdym z tych stosunków, które Ci opisałam, leżałam na dwóch jaśkach z
        wysoko uniesioną miednicą aż 30 minut ze złożonymi kolanami. Poduszki podłuż
        sobie pod pupę jeszcze przed wytryskiem.

3.Brałam kapsułki z nasion wiesiołka na poprawę śluzu płodnego, preparat nazywa
        się OEPAROL - tłoczony na zimno.

To chyba już cała lektura, życzę Ci dużo szczęścia i powodzenia, napewno się
        uda! Czekam tutaj na efekty, odezwij się jak się uda.

Ps. Który to twój dzień cyklu?
    • ewa.analityk1 Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 08.09.04, 18:41
      bardzo się cieszę smile w super terminie urodziszsmile
      • ania11134 Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 08.09.04, 21:58
        Ja też się bardzo cieszę, termin rzeczywiście piękny (20 maj), tylko teraz
        trzeba wierzyć, że wszystko będzie prawidłowo przebiegać. Robiłam jeszcze
        wieczorem test owulacyjny, bo jestem jakaś niedowierzająca i wyszły dwie grube
        malinowe krechy jak przy owulacji. Jestem okropnie szczęśliwa i wszystkim
        starającym przesyłam dużo szczęścia, życzę cierpliwości i polecam testy od Ewy
        ponieważ zwiększają szansę na poczęcie!
        • ania11134 Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 09.09.04, 10:23
          Ewo potwierdziłam dzisiaj jeszcze Quickiem i jest pozytywny wynik, powoli
          zaczynam w to wierzyć, z moich obliczeń to za trzy dni zaczne się 6 tydzień.
          Kiedy proponujesz wybrać się do lekarza?

Ps. z tym moim terminem to się pomyliłam w obliczeniach, nie 20 tylko 16 maj -
          no ale nie będę już na sobie skupiać uwagi.

Ps. Wszystkim starającym przesyłam tysiące ciążowych fluidków!!!!!!!!!!!!!!!!
    • roleczka11 Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 09.09.04, 13:40
      Dziękuje Ci Anusiu za szczegółowe wyjaśnienia!
      Ja dopiero czekam na 1@ po poronieniu.Miałam puste jajo płodowe.Badanie histop.
      nic nie wykazało, teraz robię wszystkie badania, po @ idę do gina na kontrol i
      jak wszystko będzie ok. to od razu zabieram sie do roboty.Nie zamierzam na nic
      czekać, bo i na co!
      Cieszę się bardzo razem z Tobą!!!!!
      Napewno przeniosłaś się już na forum ciąża, ale zaglądaj do nas i pisz jak
      rośnie Twoja malutka dziecinka!
      Ściskam Was obie!
    • redorek Re: EWO UDAŁO SIĘ !!! 10.09.04, 11:49
      Aniu
      ja zaczynam własnie 7 tydzień wg moich wyliczeń, do lekarza ide we wtorek to
      zobaczymy co powie.
      Co do objawów to przede wszystkim lekkie mdłości juz od 4 tc które kilka dni
      temu skumulowały sie w straszliwe wymioty. Na szczęście była to akcja
      jednodniowa, ale nie wierze w to aby sie nie powtórzyła. Kazdy dzień bedzie
      niestety niespodzianka pod kątem mdłosciowo-wymiotnym...
      Poza tym strasznie chce mi sie spać, efektów piersiowych jakichs drastycznych
      nie zaobserwowałam.
      Aniu, czy zagladałaś już na forum "maj 2005"? to cos dla nas!

Redorek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka