gajesiaa 21.10.04, 17:56 Przed chwilka nie wytrzymalam i zrobilam test owulacyjny i druga kreska pojawila sie bardzo blada.Dodam ze termin spodziewanej @ 23.Czy sa szanse na dzidziusia? pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: ciaza? 21.10.04, 19:27 Wiesz co nie chcę wylać Ci wiadra wody na głowę ale ja miałam podobnie.Też zrobiłam test owulacyjny i były II na drugi dzień powtórzyłam i kreska była juz bledsza.Potem test ciążowy i I kreska,ale moze u Ciebie będzie inaczej.Czekam na @ ma być w sobotę.Życze Ci II pieknych kresek ).Daj znać jak będziesz wiedzieć. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
oliwe Re: ciaza? 21.10.04, 19:45 W ciąży LH jest mocno podwyższone, tak że test owulacyjny powinien wyjść tak jak przed owulacją - kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, żeby można było mówić o pozytywnym. Szansa jest. O której zrobiłaś ten test owu? Bo powinien być zrobiony popołudniu a nie z porannego moczu jak ciążowy. Odpowiedz Link
gajesiaa Re: ciaza? 21.10.04, 20:14 Dzieki dziewczyny za cieple slowa,szczerze mowiac wole sie nie nastawiac,w sobote zrobie test ciazowy i zobaczymy pozdrawiam serdecznie monika Odpowiedz Link
gajesiaa Re: ciaza? 23.10.04, 08:33 wlasnie zrobilam test.... I krecha.Ide sobie poplakac Odpowiedz Link
szymma Re: ciaza? 23.10.04, 11:39 Jej..przykro mi, naprawdę. Ale nie załamuj się, jeśli nie masz @ to może jeszcze za wcześnie z testem? Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: ciaza? 23.10.04, 12:41 przy ciąży test owulacyjny powinien wyjść pozytywny to znaczy dwie kreski podobnego natężenia Odpowiedz Link