szymma 31.10.04, 21:23 Witam serdecznie !!! Zamierzam testować w weekend i..nie wiem czy jest jeszcze ktoś, kto jest w takiej samej sytuacji jak ja. Jeśli tak to zapraszam- napiszcie co u Was? Jak się czujecie i jak Wam mija czekanie na testowanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattrin1 Re: Testujące w listopadowy weekend... 01.11.04, 14:23 Szymmko, ja czekam na Twoje pozytywne wieści.)))))obyś zobaczyła upragnione II kreseczki))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
katarina011 Re: Testujące w listopadowy weekend... 01.11.04, 17:32 Ja bede testowac w niedziele (07.11), a bedzie to 12 dni po owu (tyle czasu trwa moja faza lutealna i dokladnie 12 dni od owu dostaje @) U mnie dzisiaj 22 dc, od 4 dni przyjmuje Duphaston, piersi bolace, brzuch tez daje o sobie znac (zwlaszcza po jakims wysilku) Odpowiedz Link
anouk4 Re: Testujące w listopadowy weekend... 01.11.04, 18:44 Ja dzis zrobilam test, 10 dzien po probach poczecia, ale niestety negatywny wyszedl. Czuje sie troche dziwnie, brzuch mnie dosc czesto boli i jest to bol promieniujacy do krzyza, czesto siusiam nawet jak nie pije to mi sie chce. W sobote czyli szostego mam dostac okres, mam nadzieje ze beda dwie kreseczki Odpowiedz Link
szymma Re: Testujące w listopadowy weekend... 01.11.04, 19:40 Kattrin co u Ciebie? Dziękuję CI!! Dawno Cię nie widziałam i nie czytałam ( jakiś miesiąc?? )Też będziesz testowała za niecały tydzień? Pozdrowionka!! )) Co do moich objawów ewentualnej ciąży... to mam ból piersi-prawa mocniej, tak z zewnętrznej strony,w dzień temp.od 36,8-37,3 i tyle. Więc w sumie to żadne objawy!! @ powinna nadejść w piątek. Poczekamy...zobaczymy...) Pozdrawiam serczenie!! Buziolki. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Testujące w listopadowy weekend... 02.11.04, 10:04 Czesc Szymeczko, ja sie nie staram narazie, odpusciłam sobie, mam straszne wyniki hormonów i wole najpierw sprawdzic czy mam wszystko unormowane, niz potem płakac w poduszke. dzis jestem w 23 dc i miałam badany prog. i prl, strasznie sie boje jakie beda te wyniki, bo pozostałe hormony mam do bani(( Więc pozostaje mi tylko trzymac mocno za Ciebie kciuki i wierzyc ze mnie zawirusujesz hihihihiih))))))) Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
szymma Re: Testujące w listopadowy weekend... 03.11.04, 20:03 Cześc Kasia, kurcze ... to jest aż tak kiepsko z tymi hormonami?? Hmmm.. mam nadzieję, że szybko Ci je unormują, choć pewnie drażni Cię już to czekanie i odwlekanie. Ja jeszcze nie robiłam żadnych badań i jak teraz nie zajdę w ciążę, to pierwszorzędnie zrobię badanie hormonów, a potem wyślę męża na "plemniki". W każdym razie, jeśli @ nie pojawi się u mnie, to będziesz pierwszą osobą na tym forum, którą zainfekuję- z pozytywnym skutkiem oczywiście Ja też trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Do Szymma:))) 04.11.04, 09:02 Szymeczko kochana, dziękuje, bardzo mocno trzymam kciuki za fasoleczkę u Ciebie i czekam na wiruski)))))) Daj znać co i jak czekam niecierpliwie))Kasia Odpowiedz Link