Dodaj do ulubionych

Testujące w listopadowy weekend...

31.10.04, 21:23
Witam serdecznie !!! smile Zamierzam testować w weekend i..nie wiem czy jest
jeszcze ktoś, kto jest w takiej samej sytuacji jak ja. Jeśli tak to zapraszam-
napiszcie co u Was? Jak się czujecie i jak Wam mija czekanie na testowanie? smile
Obserwuj wątek
    • kattrin1 Re: Testujące w listopadowy weekend... 01.11.04, 14:23
      Szymmko, ja czekam na Twoje pozytywne wieści.smile)))))obyś zobaczyła upragnione
      II kreseczkismile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • katarina011 Re: Testujące w listopadowy weekend... 01.11.04, 17:32
      Ja bede testowac w niedziele (07.11), a bedzie to 12 dni po owu (tyle czasu
      trwa moja faza lutealna i dokladnie 12 dni od owu dostaje @)
      U mnie dzisiaj 22 dc, od 4 dni przyjmuje Duphaston, piersi bolace, brzuch tez
      daje o sobie znac (zwlaszcza po jakims wysilku)
      • anouk4 Re: Testujące w listopadowy weekend... 01.11.04, 18:44
        Ja dzis zrobilam test, 10 dzien po probach poczecia, ale niestety negatywny
        wyszedl. Czuje sie troche dziwnie, brzuch mnie dosc czesto boli i jest to bol
        promieniujacy do krzyza, czesto siusiam nawet jak nie pije to mi sie chce. W
        sobote czyli szostego mam dostac okres, mam nadzieje ze beda dwie kreseczkismile
        • szymma Re: Testujące w listopadowy weekend... 01.11.04, 19:40
          Kattrin co u Ciebie? Dziękuję CI!! Dawno Cię nie widziałam i nie czytałam (
          jakiś miesiąc?? )Też będziesz testowała za niecały tydzień? Pozdrowionka!! smile))
          Co do moich objawów ewentualnej ciąży... to mam ból piersi-prawa mocniej, tak z
          zewnętrznej strony,w dzień temp.od 36,8-37,3 i tyle. Więc w sumie to żadne
          objawy!! @ powinna nadejść w piątek. Poczekamy...zobaczymy...smile) Pozdrawiam
          serczenie!! Buziolki.
          • kattrin1 Re: Testujące w listopadowy weekend... 02.11.04, 10:04
            Czesc Szymeczko, ja sie nie staram narazie, odpusciłam sobie, mam straszne
            wyniki hormonów i wole najpierw sprawdzic czy mam wszystko unormowane, niz
            potem płakac w poduszke. dzis jestem w 23 dc i miałam badany prog. i prl,
            strasznie sie boje jakie beda te wyniki, bo pozostałe hormony mam do banisad((

Więc pozostaje mi tylko trzymac mocno za Ciebie kciuki i wierzyc ze mnie
            zawirusujesz hihihihiihsmile)))))))
            Pozdrawiam cieplutko, Kasia
            • szymma Re: Testujące w listopadowy weekend... 03.11.04, 20:03
              Cześc Kasia, kurcze ... to jest aż tak kiepsko z tymi hormonami?? Hmmm.. mam
              nadzieję, że szybko Ci je unormują, choć pewnie drażni Cię już to czekanie i
              odwlekanie. Ja jeszcze nie robiłam żadnych badań i jak teraz nie zajdę w ciążę,
              to pierwszorzędnie zrobię badanie hormonów, a potem wyślę męża na "plemniki".

W każdym razie, jeśli @ nie pojawi się u mnie, to będziesz pierwszą osobą na
              tym forum, którą zainfekuję- z pozytywnym skutkiem oczywiście smileJa też trzymam
              za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • kattrin1 Do Szymma:))) 04.11.04, 09:02
                Szymeczko kochana, dziękuje,
                bardzo mocno trzymam kciuki za fasoleczkę u Ciebie i czekam na wiruskismile))))))
                Daj znać co i jak czekam niecierpliwiesmile))Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka