Dodaj do ulubionych

Do Kornelci75:)

13.11.04, 11:09
Kornelcio, chcę podziękować za Twoją wczorajszą wypowiedz. Dodała Mi jeszcze
więcej sił, choć jestem osobą pełną optymizmu i mającą naprawde dużo sił -
chociaż ostatnio zaczełam robić się coraz to bardziej "zmęczona" ale moje
postanowienie co do oddaniu się w "ręce Boga" teraz zrobię to 1000%. Jeszcze
raz pozdrawiam Cię i maleństwo.
Buziaczkismile))

29 cykl starań - jestem już zmęczonasad
Obserwuj wątek
    • kornelcia75 Re: Do Kornelci75:) 13.11.04, 15:08
      ciesze się ze troszke dodałam Ci otuchy,odpisałam jeszcze raz na tamtym watku.
      obiecuje ze w Matenblewie pomodle sie za Was,a skad pszczółko jestes?moze
      wycieczka do Gdańska czyli do Matenblewa?
      • pszczolka2 Re: Do Kornelci75:) 13.11.04, 15:22
        Niestety ze śląska! Przykro Mi bardzo ale dziękuje za dobre chęci. Mam
        nadzieje, że Twoje słowa się spełniąsmile Co do @ to Ja nie płacze - już nie! Za
        długo się staram i przyzwycziłam się do niejsmile zastanawiam się tylko jak
        zareaguje gdy nie przyjdzie? Wiesz co kiedyś zrobiłam, byłam na wakacjach w
        Hiszpani, pojechaliśmy zwiedzać święte miejsce i była tam Matka Boska z
        jabłkiem - jabłko to oznaczało PŁODNOŚĆ kto go dotknie będzie płodny, byłam
        wtedy młoda i tego nie zrobiłam........łzy Mi lecąsad Czasami tego bardzo ale
        to bardzo żałuje. Wiem, że czasu nie cofne i........ ale wiem, że kiedyś się
        uda. Jeszcze raz dziękuje.
        Pozdrawiam.

• pszczolka2 Re: Do Kornelci75:) 14.11.04, 15:38
    • pszczolka2 Re: Do Kornelci75:) 20.11.04, 15:47
      Zastanawiam się co u Ciebie słychać? Mówiłam o Tobie mężowi, powiedział, że
      jeżeli byłaś w stanie podnieść mnie jeszcze bardziej na duchu to Twoje słowa
      musiały byc dla mnie jakimś bodźcemsmile śmieje się. Jestem zupełnie wylizowana co
      pomaga Mi to podejść do całej tej sprawy z jakąś rezerwą a w poczęści chcę
      poraz któryś jeszcze raz podziękować. Pozdrawiam i buziaczki dla syneczka.
      Ola

• kornelcia75 Re: Do Kornelci75:) 22.11.04, 21:41
        Bardzo mi miło,az się zaczerwieniłam,hihi.A ja sobie bedę sledzic co u
        Ciebie,wiec co jakis czas zeby Ci nie przynudzac bedę sie pojawiac i pytac co u
        Ciebie.Wierze ze Nowy Rok przyniesie cos dobrego i malenkiego do Twojego
        serca.Bedę się o to modlic. Jak pojade do Matenblewa pomodlę sie za Ciebie
        Droga Olu.I jakos czuje ze jestes mi bliska.A jak urodzisz wyczekane maleństwo,
        bede bardziej doswiadczona i bedę sie wymądrzac no wiesz o pieluchach,karmieniu
        i czym tam jeszcze tego nam zyczę.
        Pomysl Nowy Rok....
        serduchem jestem przy Tobie
        • pszczolka2 Re: Do Kornelci75:) 23.11.04, 13:30
          Jesteś WIELKAsmile Piękne cudo to Twoje, ale chyba wymęczony był tym przyjściem na
          świat co? Wiesz, Ja też tak gdzieś głęboko wierze, że to właśnie ten rok
          przyniesie Mi "maleństwo" nie wiem czemu może jakieś znaki? Ale co będzie to
          bedziesmile Dziękuje za modlitwe za mnie, może pomoże i mam taką nadzieje. Ucałuj
          odemnie syneczka i Tobie przesyłam tuzin buziaczków.
          Pozdrawiam.

29 cykl starań - jestem już zmęczonasmile
          • kornelcia75 Re: Do Kornelci75:) 23.11.04, 19:04
            Etam Wielka mam 166 cm,hihi
            Wiesz jak na moje 28 lat i pierwszy poród to poszło szybko.O 12.00 odeszły mi
            wody,o 14.00 lekarz badajac mnie w szpitalu stwierdził ze dzis to ja na pewno
            nie urodzę.O 16.00 podłaczyli oksytocynę,o 18.00 pierwsze skurcze.19.00
            rozwarcie na 3 palce i wtedy bóle max które skonczyły sie o 21.50.Takze nie
            było tak zle.
            serdecznie pozdrawiam i mocno sciskam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka