Dodaj do ulubionych

DOBRY GIN!

23.11.04, 10:44
Posluchajcie,tyle sie ostatnio mowi a w zasadzie ciagle o dobrym i fachowym
ginekologu. Wiem ze jest lista tych dobrych ginow ale ja mam do was pytanie.
Te ktore mieszkaja w waw-ie,napiszcie ktora z was uwaza swojego gina za
naprawde dobrego fachowca i podajcie od razu namiary i cene za wizyte. Mysle
ze to jest wazne bo kazda z nas chce miec super opieke.A ja np szukam w tej
chwili innego gina bo tamten to psychopatasad
Obserwuj wątek
    • lemone Re: DOBRY GIN! 23.11.04, 10:56
      ewkaczo napisała:

> Posluchajcie,tyle sie ostatnio mowi a w zasadzie ciagle o dobrym i fachowym
      > ginekologu. Wiem ze jest lista tych dobrych ginow ale ja mam do was pytanie.
      > Te ktore mieszkaja w waw-ie,napiszcie ktora z was uwaza swojego gina za
      > naprawde dobrego fachowca i podajcie od razu namiary i cene za wizyte. Mysle
      > ze to jest wazne bo kazda z nas chce miec super opieke.A ja np szukam w tej
      > chwili innego gina bo tamten to psychopatasad

podlaczam sie do pytania smile a moze w LIMiie ktos mi kogos poleci???
      chodze tam do dr Samsel, ale kurcze juz sama nie wiem,
      mam PRL 33 a ginka nie kazala mi jej zbijac...
      • pamietka LIM 23.11.04, 11:07
        Lemone trochę mnie zmartwiłaś bo ja brałam Samsel po uwagę.
        W LIMie zaliczyłam już Chlabicz (do bani),Kamiński (kazał tylko łykać folik,na
        palmienia nie zareagował) i teraz Skórzewska (jest w miarę oki ale jakaś taka
        mało zaangażowana - teraz ide po skierownaia na hormony zobaczymy jak
        zareaguje)
        • lemone Re: LIM 23.11.04, 12:05
          pamietka napisała:

> Lemone trochę mnie zmartwiłaś bo ja brałam Samsel po uwagę.
          > W LIMie zaliczyłam już Chlabicz (do bani),Kamiński (kazał tylko łykać
          folik,na
          > palmienia nie zareagował) i teraz Skórzewska (jest w miarę oki ale jakaś taka
          > mało zaangażowana - teraz ide po skierownaia na hormony zobaczymy jak
          > zareaguje)

pamietko, ja juz sama nie wiem, Samsel wydaje mi sie bardzo sympatyczna, ale
          zaskoczyla mnie tym, ze nie musze zbijac prolaktyny, to baaaaaaaardzo
          nowatorkie jednak podejscie do tematu wink
          • luna333 Re: LIM 23.11.04, 12:07
            z tego co czytałam na liście złych ginów - to wszystkie dziewszyny (no prawie)
            odradzają wogóle LIM i lekarzy tam przyjmujących...
            ja też szukam dobrego w wawie więc się podłączam pod pytanie
            • pamietka Re: LIM 23.11.04, 12:13
              To chyba nie do końca tak - Skórzewska jest na białej liście, a Kamiński jest
              poważnym autorytetem na Starynkiewicza (mojej przyjaciółce,która przez prawie
              wszystkich lekarzy została skazana na "bezpłodność" pomógł i teraz jest w 7
              miesiacy ciąży).
              Myśle,że problem tkwi w tym,że jak każde centrum medyczne tak i LIM próbuje
              zbić koszty - bo niby wszystkie badania są w abonamencie, ale trzeba mieć
              skierowanie a lekarze niechętnie je wydają (pewnie mają jakis przykaz).
    • tromysza DOBRY GIN! 23.11.04, 12:13
      Ja mam dobra ginkę!!! Ale drogą chyba. Wizyta 100 zł. Dziś koleżanka poleciła
      mi ginkę-mistrzynię od hormonów. Wyciągnęła wiele dziewczyn z zawirowań
      hormonalnych. Moja kolezanka miała pco, a mimi to dziś jest mamą. Przyjmuje na
      Elektoralnej. Ceny niestety nie znam, ale chyba nie jest droga. Ja się
      zastanawiam czy się do niej nie przenieść.
      • tromysza Lim też odradzam 23.11.04, 12:14
        Najlepsza gin. w ginie nie zauważyła nadżerki, którą moja nowa gin, zauważyła
        gołym okiem (niecały miesiąc później)
        • tromysza Co ja bredzę? 23.11.04, 12:17
          Chodzi o to, że najlepsza gin w Limie
      • tromysza Lim też odradzam 23.11.04, 12:14
        Najlepsza gin. w ginie nie zauważyła nadżerki, którą moja nowa gin, zauważyła
        gołym okiem (niecały miesiąc później)
        • pamietka Re: Lim też odradzam 23.11.04, 12:18
          Tromysza a do kogo chodziłaś?
        • luna333 Re: a znacie Weselak`a albo Przybysz`a? 23.11.04, 12:19
          no właśnie- na liście dobrych ginów przeczytałam pozytywne opinie i się
          zastanawiam czy weselak (anmed) czy przybysz (centrum medyczne bemowo)-może
          któraś z was była?
    • ewkaczo Re: DOBRY GIN! 23.11.04, 14:21
      czyzby wiekszosc z was dziewczynki chodzila do ginkow z ktorych jestescie
      niezadowolone???? jestem w szoku w takim razie....
      • emka1974 Re: DOBRY GIN! 23.11.04, 16:54
        Polecam dr Jacka Szymańskiego z Żelaznej - jest miły, rzeczowy i potrafi mnie
        uspokoić, gdy wpadam w panikę (o to u mnie łatwo). Poza tym jest zastępcą
        ordynatora, więc w razie czego (tfu, tfu) ułatwi dostęp do badań szpitalnych
        (państwowo) i w ogóle się zaopiekuje.
        Znajoma lekarka poleca go nawet bardziej od szeroko reklamowanego na forum dr
        Rodzenia (ja nie znam go), mowiąc, że ma wiekszą praktykę, brzydko mówiąc -
        "przerobił więcej przypadków".
        • rene26 Re: DOBRY GIN! 23.11.04, 20:29
          ja słyszalam dobre opinie o pani dr Świątek-kiedyś przyjmowała w LuxMedzie, ale
          teraz już chyba nie sad
          • maria.ksiazek do rene26,Dr.Świątek nadal przyjmuje w Luxmedzie.. 24.11.04, 12:32
            w przyszłym tygodniu idę do niej pierwszy raz..Mówią że jest dobrym lekarzem.
    • balbina11 Re: DOBRY GIN! 24.11.04, 19:46
      polecam tę samą ginkę co lidek czyli Padzik Moczydłowska z Żelaznej, przyjmuje
      na Marsa, cena dość wysoka - 120 zł, ale pani doktor bardzo dokładna i
      cierpliwa. Dała mi nową nadzieję. Mogę podać szczegóły, jak będziecie chciały.
    • tatiana21 Re: DOBRY GIN! 25.11.04, 16:54
      Jestem "świeżo " po poronieniu i słyszałam, że Dr. Niemoczyński jest super od
      trudnych ciąż i leczenia niepłodności. Zapisałam się do niego na wizytę na
      poniedziałek. A do tego jest bardzo sympatyczny. Ma swoją stronę internetową
      www.niemoczynski.pl. Chodzi do niego moja znajoma jest bardzo, bardzo
      zadowolona.
      Wizyta kosztuje 100 zł.
      • pamietka Re: DOBRY GIN! 25.11.04, 17:29
        Tatiana daj znać jak bedziesz po wizycie! Ten gabinet mam prawie pod swoim
        domem!
        • tatiana21 Re: DOBRY GIN! 25.11.04, 17:47
          ok. dam znać na pewno. Zajżyj na jego stronke www.niemoczynski.pl
    • franiowa-mama Re: DOBRY GIN! 01.12.04, 13:57
      Najlepszy Gin w Polsce (na tym kontynencie śmiem rzec nawet, bo mieszkałam już
      w kilku krajach)to dr Niemoczynski, potwierdzam opinię poniżej... Tak
      rzetelnego, taktownego i do tego komunikatywnego lekarza nie spotkałam jeszcze
      nigdzie, a urodziłam już dwójkę dzieci i swoje lata mam. Gorąco
      polecam!!!!!!!!!!!
      • ewkaczo Re: DOBRY GIN! 01.12.04, 14:17
        hmmmm bylam u dr Niemoczynskiegow lipcu z wynikami nasienia mojego meza ii przy
        okazji zbadal mnie i jego. Gdy powiedzialam mu ze staramy sie o dziecko od
        lutego to powiedzial zeby niczym sie nie przejmowac i spokojnie poczekac do
        wiosnysad I to mnie troszke zdenerwowalo bo myslalam ze pomoze nam troche
        przyspieszyc to zafasolkowanie.... Wyniki mojego meza nie byly super a jednak
        nic mu nie przepisal i znow nie rozumiem... Jesli chodzi o sama wizyte to tez
        nie mam nic mu do zarzucenia bo wygladal na kompetentnego w swoim fachu ale
        dlaczego kazal mi tak dluuuugo czekac?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka