tromysza 30.11.04, 15:30 zakładam nowy wątek, bo nie mogę się tam przebijać. wrrr. kasiuula, na starym odpisałam Ci co u mnie z tym seksem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mola16 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 15:53 Buuuuu, a ja nie mogę do Was dołączyć. Chyba odcieli mi dostęp do czatu. chlip, chlip Odpowiedz Link
kacha135 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 15:55 mola nie przejmuj sie dzisiaj na czacie pustki, włanie tam byłam i nikogo nie ma. pa Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:01 Ale ja mam ten problem już od kilku dni i chciałabym czasami tam wejść. Dalej chlip, chlip. Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:21 Hello Girlsy dzięki za zdjęcia nieźle wyglądacie - wstyd pokazac się na następnym spotkaniu. Ale i tak sie spotkania doczekac nie mogę Tromysza prawko zdałam za trzecim razem w zeszłym tygodniu )) U mnie ze staraniami wygląda to tak,że mąż chory więc musieliśmy odpuścić. Dziś mam 19 dc i muszę czekać prawie miesiąć na kolejne starania Ale cóż... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:27 Te pamietka, nakopać Ci (to oczywiście żart-proszę mnie nie wyrzucać z forum) za to nieźle wyglądacie. Dziewczyny są w rzeczywistości ładniejsze moim zdaniem wyglądamy koszmarnie (przepraszam kinga i ewkaczo-ale widziałam Was na żywo). pamietka, nie stresuj się. ja też czekam do następnego cyklu. Ewkaczo, teraz nie mogę na czat. Może później? Daj znać o której będziesz mogła, oki? Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:39 Teraz to już rzeczywiście jestem gęsto przestraszona ... w rzeczywistości ładniejesze ... o basta Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:41 pamietka!!!!!! ty złośliwa babo.... wrrrr Tobie to raczej nic nie brakuje. No ale wnioskuję tak ze zdjęcia. Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:57 ja złośliwa - never ever a brakuje mi niestety wiele Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:46 Pamietka aja kiedy dostanę fotkę i od Kasiuli tez nie mam.Tromyszkę musze pilnie z Tobą pogadać możesz wejść na 10 sek. na czat ? Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:51 no, już wchodzę. A jest ewkaczo? niech tez wejdzie Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 18:05 Cześć dziewczyny, w końcu znalazłam czas Jak komus się nudzi siedze na czacie A co do spotkania, to może ta sobota? Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 19:06 No tak człowiek się przyszedł przywitać...może i późno, ale jednak...a tu cisza...nikt nie odpowie ;-P Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 21:32 Tromyszko jak przeczytasz ten mój tekst daj mi znać .Musimu pogadać na privie jutro.To pilne !!!! zresztą mamy coś ważnego do omówienia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mola16 wróżby 01.12.04, 09:15 Wczoraj razem z moim M powróżylismy sobie z lanego wosku. Mi wyszła z jednej strony kaczka a z drugiej klucz, a mojemu M wydzedł człowiek z susiakiem i teraz sie zastanawiam, co to oznacza. Bo albo syn albo on będzie ogierkiem w tym roku (zresztą i tak ma ksywkę królik). A Wy dziewczynki wróżyłyście? Odpowiedz Link
tromysza Re: wróżby 01.12.04, 09:30 tak... wróżyłam sobie. Wyszło mi skulone dziecko. Taki embrion. Nikt z ludzi na imprezie nie wie, że staram się o dzieko, a krzyczeli: wow, to płód w brzuchu. Będzie dziecko. hihihi. A z ciasteczka wyciągnęłam wróżbę: wielka rzecz stanie sie przy małej świecy i tylko w spokoju. hihihi. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 09:24 Tak jak wróżyłam ale w sobotę,wyszła mi żółwica ,a jak się na to popatrzy z drugiej strony to wychodzi pępowina+łozysko .Ale to sobie zinterpretowałam prawda ) . Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 09:49 A może to jest tak, że widzimy to co chciałybyśmy zobaczyć????? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:11 Chyba jest coś w tym prawdy.Ale mozna się troszkę pobawić.I jak Molu samopoczucie,kiedy starania ,a moze już po ?? U mnie za dwa tyg się rozstrzygnie.Nie sądzę że sie udało ,ale nadal będę walczyć. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:31 Wiem, że trudno być optymistką skoro juz tyle cykli za nami ale Magdulko jeszcze wszystko przed Tobą, jestem dobrej mysli. U mnie dziś 9dc i jutro idę na monitoring pecherzyków. coś czuję, że tym razem owu bedzie szybciej niż ksiązkowo a z tego wzglęgu, że zawsze @ miałam przez 5-6 dni a teraz tylko 3 dni z tego tylko jeden dzień obfitego krwawienia a pozostale to popierdolki. Myślę, że jak pójdę jutro do ginki to zobaczę piekne pechezryki. Oby. A jak Magduklo po rwaniu ząbka. Mocno bolało? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:35 Cośty ,nic mnie nie bolało ,dentysta była bardzo miły i delikatny.Nawet nie czułam zastrzyku ,bajerek.Trwało to parę sekund ,ech żeby wszytko było takie bezbolesne. U mnie dziś 15 dc ,zaczęłąm właśnie jeść duphaston.Czekam na ten 13 jak na szpilkach ))))Tak sobie myslę ,przeciez miałam znieczylenie czy ono by nie zaszkodziło fasolce ?? Kurcze ,moze lepiej by było dostać @ niż się stresowac że rwałam pod znieczuleniem .....ech Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:40 Magdulko, nic sie nie przejmuj. Jeśli fasolka tam jest to dopiero się zagnieżdża i wydaje mi się, że ten zastrzyk nie wpłynął negatywnie na fasolkę. Ale za 13 dni wszystko będzie jasne, tylko, że to AŻ 13 dni i wydaje się, że szmat czasu. Odpowiedz Link
kasiuula Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:06 Dziewczynki kochane, muszę się z Wami tym podzielić bo oszaleję. Dzisiaj jest mój 22dc. Owulację miałam w zeszły poniedziałek/wtorek. Obiecałam sobie, że tym razem nie nastawiam się, że wyszło. Tym bardziej, że wyjeżdzałam i przytulanko było tylko raz we wtorek i później w czwartek. Wczoraj tempka troszkę spadła i na to czekałam, bo zawsze po skoku owulacyjnym tak do 4-5 dni mi spada. Więc stwierdziłam, że nici z tego i wszystko wraca do normy po owu. Potem cały dzień pobolewało mi podbrzusze, a dziś temperatura 37,07 !!!!!!!! (moje normy to przed owu 36,6-36,7 przy owu dochodzi do 37 i potem spada spowrotem). Kiedyś ktoś na forum napisał, że przy zagnieżdżaniu, jakieś 7 dni po owu na jeden dzień tempka spada trochę K... i nici z mojego wyluzowania!!!!!! Odpowiedz Link
tromysza Re: Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:11 kasiuula, powiem tak: aż mnie ciarki przeszły. Niczego Ci bardziej nie życzę. Może będziesz pierwsza z naszego watku? Trzymam kciuki. W końcu Ty chyba długo badasz swój organizm, co? Odpowiedz Link
kasiuula Re: Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:13 K.... od marca. I pierwszy taki przypadek. STRASZNIE SIĘ BOJĘ. A może jednak to normalne, przecież to tylko głupia tempka!!!! Głupia nic nie znacząca tempka!!! A wlała we mnie tyle nadziejii!!!! Odpowiedz Link
tromysza Re: Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:15 kasiuula. to normalne!!! Trudno, żebyś nie miała nadziei. Słuchaj, tempka nie jest nieznacząca. Jesli ją badasz regularnie- no sama wiesz. dużo mówi. Kiedy powinnaś mieć @? Odpowiedz Link
kasiuula Re: Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:30 @ powinnam dostać 6-go (na Mikołaja !!!). Tromyszko, tempka wiem, że czasem coś znaczy, ale przecież Ty sama wiesz najlepiej jak los potrafi z nas zadrwić. Najgorsze jest, że nie potrafię pozbyć się tej nadziejii, że już sobie myślę, że pomogły nagłe zmiany klimatu (na 4 dni wyjechałam do ciepłych krajów), że pewnie będę bliźniaki, które, głęboko wierzę, są mi pisane, a jak nie bliźniaki to szansa była podwójna (miałam 2 jajeczka), że piersi bolą troche za wcześnie itd. itd. JA NIE CHCĘ MIEĆ NADZIEJI !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kasiuula Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:11 Oczywiście wszystko mi już idealnie pasuje. To chore!!!!! Boże dlaczego tak mnie testujesz???? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:41 Tromyszko wysłałam Ci nowego maila ,zobacz czy doszedł.Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:43 Molu masz rację to jest aż 12 dni ,przecież dziś jest juz 1-szy )).Wiesz może masz i rację ,jesli jest tam fasola czy groszek to na pewno mu nie zaszkodziło.Ale czy mam tam lokatora to sie okarze. Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 11:24 Cześć Moje Miłe Dziewczęta słyszę,że znów wstępuje w nas nadzieja i zaciskamy kciuki - za Magdulkę i Kasiulę (poza tym,że już non stop trzymam kciuki za całą spółkę z bardzo ograniczona odpowiedzialnością Muszę się przyznać,że choc bardzo sie staram nie uzależnic to pierwsza rzecz jaką robię po wejściu do pracy do szybkie przejrzenie naszego wątku na forum, potem pierwsza wolna chwila - coś skrobnę, potem w ciągu dnia jak mam tylko chwilę zaglądam.A wczoraj wieczorem - cos czego staram się nie robić - włączyłam komputer w domu,żeby zajrzeć Chyba jednak nie da sie nie uzależnić od Was Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza 01.12.04, 11:31 Czemu mi nie odpisujesz ((((((( czyzbyś miała mnie dość !!! Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza 01.12.04, 11:32 odpisałam Ci!!! do mnie mówisz? wysłałam Ci, kochana mailika. nie wiem co się dzieje. ja Ciebie dość??? magdulko, czy ktoś może mieć Ciebie dość? Pamietka ma racje- to jakieś uzależnienie. ja zaraz wychodze na spotkanie, mam kupe rzeczy do zrobienia przed wyjściem, a zaglądam na forum. Później się odezwę. Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromysza 01.12.04, 11:35 miłego spotkania - ja zamiast autoryzowac faktury znów na forum... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza 01.12.04, 11:42 o fu, autoryzować faktury. jak to brzmi? brrrrrrrr. ja mam raczej miłe spotkanie. W kancelarii Prezesa Rady Ministrów. Bardzo miłe, co? A wolałabym sobie tu posiedzieć i popracować (ta...) przy herbatce. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromysza 01.12.04, 11:51 Boże jak wam dobrze, że normalnie dzisiaj funkcjonujecie, a ja świruję. A do poniedziałku jeszcze tak daleko... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza 01.12.04, 11:54 no bo na co ja mam czekać? chyba na niepokalane poczęcie! A Tobie się nie dziwię. Czułabym dokładnie to samo Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza 01.12.04, 11:57 Dostałąm mailika )) i nawet odpisałam .Sorki że taki natręt ze mnie przepraszam.W sumie to dwa wysłałam ,narzucam się jak chory królik. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza 01.12.04, 12:03 kto jest super????? kasiuula, Ty lepiej dbaj o siebie i zajmij się czymś. hihihi. Zajmij się czymś. Ale głupoty gadam. Albo sobie myśl: w końcu Twoje prawo. A Tobie magdulka chyba małą awanturkę zrobię. Ty i narzucanie się. Czy Ty oszalałaś?????????????? tromysza, przestań wchodzić na forum. Rozumiesz? Tromysza, baczność!!!! Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromysza 01.12.04, 12:08 Tromyszko Ty jesteś super ze swoim niepokalanym poczęciem. A co w cuda nie wierzysz?? Ile razy czytamy na forum o dziewczynach, które sobie odpuściły w danym cyklu i zaszły? Nigdy nic nie wiadomo. Ha ha Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 12:02 CZESC DZIEWUSZKI! Przesylam wam wszystkim buziaczki na dzisiejszy caly dzien? Tromysza dostalas moje krotkie opowiadanie??? pewnie Ci sie nie spodobalo bo nic nie mowisz buuuu Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 12:04 napisałyście słodkie opowiadania. Wzruszyłam się. Odpowiedz Link
tromysza mola, pamietka 01.12.04, 12:22 napisałam do Was na priva. Ustosunkujecie się do tego jakoś? tylko pls mailowo nie na forum. oki? Czekam. A teraz spadam. Odpowiedz Link
pamietka Re: mola, pamietka 01.12.04, 12:28 Tromysza nie mam żadnej informacji. Odpisze na pewno tylko jeszcze nie wiem na co Odpowiedz Link
kasiuula Molu czat działa 01.12.04, 12:41 Molu, wiem że miałaś takie same problemy z czatem jak ja. Od piątku nie wchodził, a dzisiaj u mnie jest już wszystko OK. Mam nadzieję , że u Ciebie również Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 12:41 Kasiulku czemu sie czujesz odrzucona słonko ?? Peztylulam Cię mocno i przesyłam 100000 buziaków.Czekam na Twoje II )) a potem na fluidki. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 12:46 Czuję się odrzucona przez tromyszkę, pisze do wszystkich tylko nie do mnie . A co do mojej sytuacji, to szczerze mówiąc mślałąm że napiszecie mi żebym się nie nastawiała, że ta tempka to nic, że też nieraz tak miałyście, że jestem przewrażliwiona itd. Przecież to niemożliwe.... to niemożliwe. boję się rozczarowania. Boję się że wznoszę się ponad chmury, a upadek z nich będzei bolesny Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fo 01.12.04, 13:17 kasiuula, dzieki za fotki-jestes niezla laseczka hihihi a ten dzidzius to czyj??? i nie nastawiaj sie znow negatywnie na swoje czekanie, moze faktycznie ta temp cos pokazala-zycze Ci tego bardzo!!!! Ja tez mierze tempke juz 2 cykl. Dzis 19dc (4d po owu) i rano mialam 36.95 to jak na mnie tez wysoko Ale ja sie na nic nie nastawiam. Czekania mam jeszcze sporo do ok.30dc wiec chocho.... a z objawow jak na razie wczoraj mialam lekkie pobolewanie w dole brzucha no i codziennie wieczorem i wnocy mam strasznie mokro w pochwie.A poza tym nic, wiec niewiele.... Odpowiedz Link
kasiuula Re: Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fo 01.12.04, 13:26 Ewciu tak strasznie bym chciała, żeby nam się wszystkim wreszcie udało. Muszę potrenować moją cierpliwość, bo z nią bardzo kiepsko, tzn gdzieś sobie świnia poszła . Za to mój chłop ma cierpliwości za nas dwoje, dzisiaj jak się rano popłakałam jak zobaczyłam ta tempkę to ze stoickim spokojem stwierdził, że co mam być to będzie, "nie ma co myśleć..(mówi mój mężulek).. tylko trzeba poczekać" TYLKO JAK TU NIE MYŚLEĆ Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fo 01.12.04, 13:30 Kasia naprawde wiem co czujesz i o czym mowisz...ja tez niby staram sie nie myslec ale...kiepsko mi sie to udaje ale nadziei nie nalezy tracic jak sama powiedzialas bo wierze ze nam wszystkim sie uda i jeszcze kiedys bedziemy smialy sie z tego jak to przezywalysmy kazdy cykl.Wiesz ja tez w sumie staram sie od marca tylko tych cykli z testami owu i innymi oberwacjami bylo 4, tzn teraz jest czwarty Odpowiedz Link
kasiuula Re: Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fo 01.12.04, 13:49 No to jedziemy a współnym wózku. Może już wkrótce będziemy je pchały, każda swój. I obyśmy tylko do tej pory nie zwariowały, a jestem blisko Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 14:43 Kasiula wiem co czujesz,słowa Twojego męża są tak podobne do mojego.On tez mi mówi nie przeżywaj tak co ma być to będzie,czekaj cierpliwie.Ma rację ale jak tu czekać bez emocji.Ja się nie nastawiam na zbyt wiele w tym cyklu.Jak @ przyjdzie to trudno.Kiedyś mi się uda ,nam wszystkim sie uda.Jesli ona przyjdzie podejmę dalsze kroki w leczeniu i tyle. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 15:42 Kasiula gdzie uciekłas ???????????????/ Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 16:00 Tromyszko czemu uciekłas ?????????????????// chyba nie unikasz mnie ,ale mam dzis humor.Mam wrażenie że wszyscy mnie unikają... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 16:17 no nie ma Cię tam!!! magdulka, spotkajmy się tam za jakies 2 godzinki. będziesz mogła? teraz muszę szybko coś skończyć. nie uciekłam. Wywaliło mi czat Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 16:58 OK około 18,00 na czacie )))))))))))))))))Będę czekać . Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 09:55 Cześć kochane, dzis ja pierwsza się tu przywitam. Trzymac kciuki za moją wityte i modlić się dużo poprosze Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 11:07 Trzymam kciuki, nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze. Mnie tu miało dziś nie być ale niestety nie dostałam urlopu. Tyle zachodu, upokorzenia, błagania, prawie że klękania i proszenia o urlop i udało mi się wynegocjować jeden dzień. Czy prosze o coś wielkiego, raptem o dwa dni urlopu, który i tak mi się należy. Usłyszałąm tylko czcze gadanie, że nie ma mnie kto zastąpić. A co by było gdybym złamała nogę? Pewnie by mnie przynieśli posadzili na fotelu i pracuj. Na drugi raz jak będę chciała wziąć urlop to idę na chorobowe. Na dodatek wczoraj chciałam odebrać wyniki z cytologi i żadne babsko nie chciało mnie wpuścić na minutę po wynik. Jak wyszłam wkurzona i poszłam do samochodu, to sie okazało, że jakiś baran zastawił mnie drugim samochodem, włączył awaryjne i poszedł sobie. Stałam jak palant 10 minut. Ja zaczęłam wrzeszczeć na niego to szybciutko wsiadł i odjechał, nawet nie przeprosił. Ale miałam wczoraj dzień!!!! Masakra. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 11:12 Hej dziewczynki,widzę że mola jest strasznie wzburzona !!!U mnie wszystko w porządku )) Rano zrobiłam pranie i teraz mam troszkę wolnego.Potem obiadek i na spotkanie z kolezanką .Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 11:19 Dzieki magdulka za wsparcie, prosze o kciuki, bo zaczelam plamic w 21 dc i wyglada na to, że mi hormonki siadły...no cóż...może musze mieć pod górkę, by docenić lepiej zdobycie szczytu Pozdrawiam gorąco...)) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 11:20 Dzis już mi lepiej, jakoś mi przeszło. To wczoraj miałam taki beznadziejny dzień. Ale i tak po wynik musze iść bo jutro wizyta u gina (innego) i już się boję tej kolejki pod drzwiami - i to jeszcze ciężarówki musze oglądać. Pewnie dlatego ten humor mi się psuje. Odpowiedz Link
tromysza piątek 03.12.04, 10:25 wrrrr. Ale jestem zła. śpiąca i w ogóle. Ale chociaż jeden pozytyw: nie było mnie 1 dzień i tyle zaciażonych. Szok. mola biedna, gdzie Ty pracujesz? przypomina mi się moja była praca. Brr. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i spółka 03.12.04, 10:33 Witam witam i o zdrowie pytam )))))))))) ja idę myć auto bo brudne jak 100 szatanów.Troszkę mi się nie chce ale muszę .Humor jak narazie dopisuje ,musze zacząć myslec o prezentach.Kurcze już niedługo wigilia ,miła atmosfera ,kocham ten piekny czas.......choinka ,światełka,bombki ....już czuje zapach świąt...A co tam u Was ?? Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i spółka 03.12.04, 10:36 Czesc dziewczyny, Tromyszko nic nie odpisałaś, nawet nie wiem czy moja historia doszła? Odpowiedz Link