Dodaj do ulubionych

Tromysza i spółka

30.11.04, 15:30
zakładam nowy wątek, bo nie mogę się tam przebijać. wrrr. kasiuula, na starym
odpisałam Ci co u mnie z tym seksem.
Obserwuj wątek
    • ewkaczo Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 15:34
      tromyszko masz troche czasu? moze czat?
      • mola16 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 15:53
        Buuuuu, a ja nie mogę do Was dołączyć. Chyba odcieli mi dostęp do czatu. chlip,
        chlip
    • kacha135 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 15:55
      mola nie przejmuj sie dzisiaj na czacie pustki, włanie tam byłam i nikogo nie
      ma. pa
      • mola16 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:01
        Ale ja mam ten problem już od kilku dni i chciałabym czasami tam wejść. Dalej
        chlip, chlip.
    • pamietka Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:21
      Hello Girlsy smile
      dzięki za zdjęcia smile nieźle wyglądacie - wstyd pokazac się na następnym
      spotkaniu.
      Ale i tak sie spotkania doczekac nie mogę smile
      Tromyszasmile prawko zdałam za trzecim razem w zeszłym tygodniu smile))
      U mnie ze staraniami wygląda to tak,że mąż chory więc musieliśmy odpuścić. Dziś
      mam 19 dc i muszę czekać prawie miesiąć na kolejne starania smile
      Ale cóż...
      • tromysza Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:27
        Te pamietka, nakopać Ci (to oczywiście żart-proszę mnie nie wyrzucać z forum)
        za to nieźle wyglądacie. Dziewczyny są w rzeczywistości ładniejsze smile moim
        zdaniem wyglądamy koszmarnie (przepraszam kinga i ewkaczo-ale widziałam Was na
        żywo). pamietka, nie stresuj się. ja też czekam do następnego cyklu. Ewkaczo,
        teraz nie mogę na czat. Może później? Daj znać o której będziesz mogła, oki?
        • pamietka Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:39
          Teraz to już rzeczywiście jestem gęsto przestraszona ... w rzeczywistości
          ładniejesze ... o basta wink
          • tromysza Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:41
            pamietka!!!!!! ty złośliwa babo.... wrrrr smile Tobie to raczej nic nie brakuje.
            No ale wnioskuję tak ze zdjęcia.
            • pamietka Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:57
              ja złośliwa - never ever wink
              a brakuje mi niestety wiele wink
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:46
      Pamietka aja kiedy dostanę fotkę i od Kasiuli tez nie mam.Tromyszkę musze
      pilnie z Tobą pogadać możesz wejść na 10 sek. na czat ?
      • tromysza Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:51
        no, już wchodzę. A jest ewkaczo? niech tez wejdzie
      • pamietka Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 16:58
        już wysyłam - tylko sie nie przestrasz smile
        • kasiuula Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 11:52
          ja też poproszę
    • kingakw Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 18:05
      Cześć dziewczyny, w końcu znalazłam czas smile Jak komus się nudzi siedze na
      czaciesmile A co do spotkania, to może ta sobotasmile?
    • kingakw Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 19:06
      No tak człowiek się przyszedł przywitać...może i późno, ale jednak...a tu
      cisza...nikt nie odpowie ;-P
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 30.11.04, 21:32
      Tromyszko jak przeczytasz ten mój tekst daj mi znać .Musimu pogadać na privie
      jutro.To pilne !!!! zresztą mamy coś ważnego do omówienia.Pozdrawiam.
    • mola16 wróżby 01.12.04, 09:15
      Wczoraj razem z moim M powróżylismy sobie z lanego wosku. Mi wyszła z jednej
      strony kaczka a z drugiej klucz, a mojemu M wydzedł człowiek z susiakiem i
      teraz sie zastanawiam, co to oznacza. Bo albo syn albo on będzie ogierkiem w
      tym roku (zresztą i tak ma ksywkę królik). A Wy dziewczynki wróżyłyście?
      • tromysza Re: wróżby 01.12.04, 09:30
        tak... wróżyłam sobie. Wyszło mi skulone dziecko. Taki embrion. Nikt z ludzi na
        imprezie nie wie, że staram się o dzieko, a krzyczeli: wow, to płód w brzuchu.
        Będzie dziecko. hihihi. A z ciasteczka wyciągnęłam wróżbę: wielka rzecz stanie
        sie przy małej świecy i tylko w spokoju. hihihi.
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 09:24
      Tak jak wróżyłam ale w sobotę,wyszła mi żółwica ,a jak się na to popatrzy z
      drugiej strony to wychodzi pępowina+łozysko .Ale to sobie zinterpretowałam
      prawda smile) .
      • mola16 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 09:49
        A może to jest tak, że widzimy to co chciałybyśmy zobaczyć?????
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:11
      Chyba jest coś w tym prawdy.Ale mozna się troszkę pobawić.I jak Molu
      samopoczucie,kiedy starania ,a moze już po ?? U mnie za dwa tyg się
      rozstrzygnie.Nie sądzę że sie udało ,ale nadal będę walczyć.
      • mola16 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:31
        Wiem, że trudno być optymistką skoro juz tyle cykli za nami ale Magdulko
        jeszcze wszystko przed Tobą, jestem dobrej mysli. U mnie dziś 9dc i jutro idę
        na monitoring pecherzyków. coś czuję, że tym razem owu bedzie szybciej niż
        ksiązkowo a z tego wzglęgu, że zawsze @ miałam przez 5-6 dni a teraz tylko 3
        dni z tego tylko jeden dzień obfitego krwawienia a pozostale to popierdolki.
        Myślę, że jak pójdę jutro do ginki to zobaczę piekne pechezryki. Oby. A jak
        Magduklo po rwaniu ząbka. Mocno bolało?
        • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:35
          Cośty ,nic mnie nie bolało ,dentysta była bardzo miły i delikatny.Nawet nie
          czułam zastrzyku ,bajerek.Trwało to parę sekund ,ech żeby wszytko było takie
          bezbolesne.
          U mnie dziś 15 dc ,zaczęłąm właśnie jeść duphaston.Czekam na ten 13 jak na
          szpilkach smile))))Tak sobie myslę ,przeciez miałam znieczylenie czy ono by nie
          zaszkodziło fasolce ?? Kurcze ,moze lepiej by było dostać @ niż się stresowac
          że rwałam pod znieczuleniem .....ech
          • mola16 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:40
            Magdulko, nic sie nie przejmuj. Jeśli fasolka tam jest to dopiero się
            zagnieżdża i wydaje mi się, że ten zastrzyk nie wpłynął negatywnie na fasolkę.
            Ale za 13 dni wszystko będzie jasne, tylko, że to AŻ 13 dni i wydaje się, że
            szmat czasu.
          • kasiuula Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:06
            Dziewczynki kochane, muszę się z Wami tym podzielić bo oszaleję. Dzisiaj jest
            mój 22dc. Owulację miałam w zeszły poniedziałek/wtorek. Obiecałam sobie, że tym
            razem nie nastawiam się, że wyszło. Tym bardziej, że wyjeżdzałam i przytulanko
            było tylko raz we wtorek i później w czwartek. Wczoraj tempka troszkę spadła i
            na to czekałam, bo zawsze po skoku owulacyjnym tak do 4-5 dni mi spada. Więc
            stwierdziłam, że nici z tego i wszystko wraca do normy po owu. Potem cały dzień
            pobolewało mi podbrzusze, a dziś temperatura 37,07 !!!!!!!! (moje normy to
            przed owu 36,6-36,7 przy owu dochodzi do 37 i potem spada spowrotem). Kiedyś
            ktoś na forum napisał, że przy zagnieżdżaniu, jakieś 7 dni po owu na jeden
            dzień tempka spada trochę K... i nici z mojego wyluzowania!!!!!!
            • tromysza Re: Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:11
              kasiuula, powiem tak: aż mnie ciarki przeszły. Niczego Ci bardziej nie życzę.
              Może będziesz pierwsza z naszego watku? Trzymam kciuki. W końcu Ty chyba długo
              badasz swój organizm, co?
              • kasiuula Re: Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:13
                K.... od marca. I pierwszy taki przypadek. STRASZNIE SIĘ BOJĘ. A może jednak to
                normalne, przecież to tylko głupia tempka!!!! Głupia nic nie znacząca tempka!!!
                A wlała we mnie tyle nadziejii!!!!
                • tromysza Re: Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:15
                  kasiuula. to normalne!!! Trudno, żebyś nie miała nadziei. Słuchaj, tempka nie
                  jest nieznacząca. Jesli ją badasz regularnie- no sama wiesz. dużo mówi. Kiedy
                  powinnaś mieć @?
                  • kasiuula Re: Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:30
                    @ powinnam dostać 6-go (na Mikołaja !!!). Tromyszko, tempka wiem, że czasem coś
                    znaczy, ale przecież Ty sama wiesz najlepiej jak los potrafi z nas zadrwić.
                    Najgorsze jest, że nie potrafię pozbyć się tej nadziejii, że już sobie myślę,
                    że pomogły nagłe zmiany klimatu (na 4 dni wyjechałam do ciepłych krajów), że
                    pewnie będę bliźniaki, które, głęboko wierzę, są mi pisane, a jak nie bliźniaki
                    to szansa była podwójna (miałam 2 jajeczka), że piersi bolą troche za wcześnie
                    itd. itd. JA NIE CHCĘ MIEĆ NADZIEJI !!!!!!!!!!!
            • kasiuula Ja chyba zwiaruję 01.12.04, 11:11
              Oczywiście wszystko mi już idealnie pasuje. To chore!!!!! Boże dlaczego tak
              mnie testujesz????
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:41
      Tromyszko wysłałam Ci nowego maila ,zobacz czy doszedł.Czekam na odpowiedź.
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 10:43
      Molu masz rację to jest aż 12 dni ,przecież dziś jest juz 1-szy smile)).Wiesz
      może masz i rację ,jesli jest tam fasola czy groszek to na pewno mu nie
      zaszkodziło.Ale czy mam tam lokatora to sie okarze.
      • pamietka Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 11:24
        Cześć Moje Miłe Dziewczęta smile
        słyszę,że znów wstępuje w nas nadzieja i zaciskamy kciuki - za Magdulkę i
        Kasiulę (poza tym,że już non stop trzymam kciuki za całą spółkę z bardzo
        ograniczona odpowiedzialnością wink
        Muszę się przyznać,że choc bardzo sie staram nie uzależnic to pierwsza rzecz
        jaką robię po wejściu do pracy do szybkie przejrzenie naszego wątku na forum,
        potem pierwsza wolna chwila - coś skrobnę, potem w ciągu dnia jak mam tylko
        chwilę zaglądam.A wczoraj wieczorem - cos czego staram się nie robić -
        włączyłam komputer w domu,żeby zajrzeć wink
        Chyba jednak nie da sie nie uzależnić od Was wink
    • magdulka26 Re: Tromysza 01.12.04, 11:31
      Czemu mi nie odpisujesz sad((((((( czyzbyś miała mnie dość !!!
      • tromysza Re: Tromysza 01.12.04, 11:32
        odpisałam Ci!!! do mnie mówisz? wysłałam Ci, kochana mailika. nie wiem co się
        dzieje. ja Ciebie dość??? magdulko, czy ktoś może mieć Ciebie dość? Pamietka ma
        racje- to jakieś uzależnienie. ja zaraz wychodze na spotkanie, mam kupe rzeczy
        do zrobienia przed wyjściem, a zaglądam na forum. Później się odezwę.
        • pamietka Re: Tromysza 01.12.04, 11:35
          miłego spotkania - ja zamiast autoryzowac faktury znów na forum...
          • tromysza Re: Tromysza 01.12.04, 11:42
            o fu, autoryzować faktury. jak to brzmi? brrrrrrrr. ja mam raczej miłe
            spotkanie. W kancelarii Prezesa Rady Ministrów. Bardzo miłe, co? A wolałabym
            sobie tu posiedzieć i popracować (ta...) przy herbatce.
            • kasiuula Re: Tromysza 01.12.04, 11:51
              Boże jak wam dobrze, że normalnie dzisiaj funkcjonujecie, a ja świruję. A do
              poniedziałku jeszcze tak daleko...
              • tromysza Re: Tromysza 01.12.04, 11:54
                no bo na co ja mam czekać? chyba na niepokalane poczęcie! A Tobie się nie
                dziwię. Czułabym dokładnie to samo
                • magdulka26 Re: Tromysza 01.12.04, 11:57
                  Dostałąm mailika smile)) i nawet odpisałam .Sorki że taki natręt ze mnie
                  przepraszam.W sumie to dwa wysłałam ,narzucam się jak chory królik.
                • kasiuula Re: Tromysza 01.12.04, 11:58
                  Jesteś suuuper!!!
                  • tromysza Re: Tromysza 01.12.04, 12:03
                    kto jest super????? kasiuula, Ty lepiej dbaj o siebie i zajmij się czymś.
                    hihihi. Zajmij się czymś. Ale głupoty gadam. Albo sobie myśl: w końcu Twoje
                    prawo. A Tobie magdulka chyba małą awanturkę zrobię. Ty i narzucanie się. Czy
                    Ty oszalałaś?????????????? tromysza, przestań wchodzić na forum. Rozumiesz?
                    Tromysza, baczność!!!!
                    • kasiuula Re: Tromysza 01.12.04, 12:08
                      Tromyszko Ty jesteś super ze swoim niepokalanym poczęciem. A co w cuda nie
                      wierzysz?? wink Ile razy czytamy na forum o dziewczynach, które sobie odpuściły w
                      danym cyklu i zaszły? wink Nigdy nic nie wiadomo. Ha ha
    • ewkaczo Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 12:02
      CZESC DZIEWUSZKI!
      Przesylam wam wszystkim buziaczki na dzisiejszy caly dzien?
      Tromysza dostalas moje krotkie opowiadanie??? pewnie Ci sie nie spodobalo bo
      nic nie mowisz buuuusad
      • tromysza Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 12:04
        napisałyście słodkie opowiadania. Wzruszyłam się.
        • tromysza mola, pamietka 01.12.04, 12:22
          napisałam do Was na priva. Ustosunkujecie się do tego jakoś? tylko pls mailowo
          nie na forum. oki? Czekam. A teraz spadam.
          • mola16 Re: mola, pamietka 01.12.04, 12:27
            OKI, zaraz sprawdze pocztę.
          • pamietka Re: mola, pamietka 01.12.04, 12:28
            Tromysza nie mam żadnej informacji. Odpisze na pewno tylko jeszcze nie wiem na
            co smile
          • kasiuula Re: mola, pamietka 01.12.04, 12:30
            tromyszko, czuje się odrzucona
            • kasiuula Molu czat działa 01.12.04, 12:41
              Molu, wiem że miałaś takie same problemy z czatem jak ja. Od piątku nie
              wchodził, a dzisiaj u mnie jest już wszystko OK. Mam nadzieję , że u Ciebie
              również
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 12:41
      Kasiulku czemu sie czujesz odrzucona słonko ?? Peztylulam Cię mocno i przesyłam
      100000 buziaków.Czekam na Twoje II smile)) a potem na fluidki.
      • kasiuula Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 12:46
        Czuję się odrzucona przez tromyszkę, pisze do wszystkich tylko nie do mnie sad.
        A co do mojej sytuacji, to szczerze mówiąc mślałąm że napiszecie mi żebym się
        nie nastawiała, że ta tempka to nic, że też nieraz tak miałyście, że jestem
        przewrażliwiona itd. Przecież to niemożliwe.... to niemożliwe. boję się
        rozczarowania. Boję się że wznoszę się ponad chmury, a upadek z nich będzei
        bolesny
      • kasiuula Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fotki 01.12.04, 12:47
        • kasiuula A co to wszystkich wymiotło?? 01.12.04, 13:16
        • ewkaczo Re: Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fo 01.12.04, 13:17
          kasiuula, dzieki za fotki-jestes niezla laseczka hihihi a ten dzidzius to
          czyj??? i nie nastawiaj sie znow negatywnie na swoje czekanie, moze faktycznie
          ta temp cos pokazala-zycze Ci tego bardzo!!!!
          Ja tez mierze tempke juz 2 cykl. Dzis 19dc (4d po owu) i rano mialam 36.95 to
          jak na mnie tez wysokosmile Ale ja sie na nic nie nastawiam. Czekania mam jeszcze
          sporo do ok.30dc wiec chocho.... a z objawow jak na razie wczoraj mialam lekkie
          pobolewanie w dole brzucha no i codziennie wieczorem i wnocy mam strasznie
          mokro w pochwie.A poza tym nic, wiec niewiele....
          • kasiuula Re: Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fo 01.12.04, 13:26
            Ewciu tak strasznie bym chciała, żeby nam się wszystkim wreszcie udało. Muszę
            potrenować moją cierpliwość, bo z nią bardzo kiepsko, tzn gdzieś sobie świnia
            poszła wink. Za to mój chłop ma cierpliwości za nas dwoje, dzisiaj jak się rano
            popłakałam jak zobaczyłam ta tempkę to ze stoickim spokojem stwierdził, że co
            mam być to będzie, "nie ma co myśleć..(mówi mój mężulek).. tylko trzeba
            poczekać" TYLKO JAK TU NIE MYŚLEĆ
            • ewkaczo Re: Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fo 01.12.04, 13:30
              Kasia naprawde wiem co czujesz i o czym mowisz...ja tez niby staram sie nie
              myslec ale...kiepsko mi sie to udajesad ale nadziei nie nalezy tracic jak sama
              powiedzialas bo wierze ze nam wszystkim sie uda i jeszcze kiedys bedziemy
              smialy sie z tego jak to przezywalysmy kazdy cykl.Wiesz ja tez w sumie staram
              sie od marca tylko tych cykli z testami owu i innymi oberwacjami bylo 4, tzn
              teraz jest czwartysmile
              • kasiuula Re: Ach i poraz kolejny wysłałam wam wszystkim fo 01.12.04, 13:49
                No to jedziemy a współnym wózku. Może już wkrótce będziemy je pchały, każda
                swój. I obyśmy tylko do tej pory nie zwariowały, a jestem blisko
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 14:43
      Kasiula wiem co czujesz,słowa Twojego męża są tak podobne do mojego.On tez mi
      mówi nie przeżywaj tak co ma być to będzie,czekaj cierpliwie.Ma rację ale jak
      tu czekać bez emocji.Ja się nie nastawiam na zbyt wiele w tym cyklu.Jak @
      przyjdzie to trudno.Kiedyś mi się uda ,nam wszystkim sie uda.Jesli ona
      przyjdzie podejmę dalsze kroki w leczeniu i tyle.
    • mola16 Suuuuper-Działa czat 01.12.04, 15:11
      Tylko dlaczego jestem tam sama?????
      • kasiuula Re: Suuuuper-Działa czat 01.12.04, 15:16
        bo nie poczekasz chwilę! wink
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 15:42
      Kasiula gdzie uciekłas ???????????????/
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 16:00
      Tromyszko czemu uciekłas ?????????????????// chyba nie unikasz mnie ,ale mam
      dzis humor.Mam wrażenie że wszyscy mnie unikają...
      • tromysza Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 16:16
        magdulka, spotkajmy się na czacie, ok?
        • tromysza Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 16:17
          no nie ma Cię tam!!! magdulka, spotkajmy się tam za jakies 2 godzinki. będziesz
          mogła? teraz muszę szybko coś skończyć. nie uciekłam. Wywaliło mi czat
          • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 01.12.04, 16:58
            OK około 18,00 na czacie smile)))))))))))))))))Będę czekać .
    • kingakw Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 09:55
      Cześć kochane, dzis ja pierwsza się tu przywitam. Trzymac kciuki za moją wityte
      i modlić się dużo poprosze smile
    • mola16 Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 11:07
      Trzymam kciuki, nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze. Mnie tu miało
      dziś nie być ale niestety nie dostałam urlopu. Tyle zachodu, upokorzenia,
      błagania, prawie że klękania i proszenia o urlop i udało mi się wynegocjować
      jeden dzień. Czy prosze o coś wielkiego, raptem o dwa dni urlopu, który i tak
      mi się należy. Usłyszałąm tylko czcze gadanie, że nie ma mnie kto zastąpić. A
      co by było gdybym złamała nogę? Pewnie by mnie przynieśli posadzili na fotelu i
      pracuj. Na drugi raz jak będę chciała wziąć urlop to idę na chorobowe. Na
      dodatek wczoraj chciałam odebrać wyniki z cytologi i żadne babsko nie chciało
      mnie wpuścić na minutę po wynik. Jak wyszłam wkurzona i poszłam do samochodu,
      to sie okazało, że jakiś baran zastawił mnie drugim samochodem, włączył
      awaryjne i poszedł sobie. Stałam jak palant 10 minut. Ja zaczęłam wrzeszczeć na
      niego to szybciutko wsiadł i odjechał, nawet nie przeprosił. Ale miałam wczoraj
      dzień!!!! Masakra.
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 11:12
      Hej dziewczynki,widzę że mola jest strasznie wzburzona !!!U mnie wszystko w
      porządku smile)) Rano zrobiłam pranie i teraz mam troszkę wolnego.Potem obiadek i
      na spotkanie z kolezanką .Pozdrawiam.
      • kingakw Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 11:19
        Dzieki magdulka za wsparcie, prosze o kciuki, bo zaczelam plamic w 21 dc i
        wyglada na to, że mi hormonki siadły...no cóż...może musze mieć pod górkę, by
        docenić lepiej zdobycie szczytu smile Pozdrawiam gorąco...smile))
      • mola16 Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 11:20
        Dzis już mi lepiej, jakoś mi przeszło. To wczoraj miałam taki beznadziejny
        dzień. Ale i tak po wynik musze iść bo jutro wizyta u gina (innego) i już się
        boję tej kolejki pod drzwiami - i to jeszcze ciężarówki musze oglądać. Pewnie
        dlatego ten humor mi się psuje.
    • mola16 Re: Tromysza i spółka 02.12.04, 15:31
      A co tu taka cisza????
      • tromysza piątek 03.12.04, 10:25
        wrrrr. Ale jestem zła. śpiąca i w ogóle. Ale chociaż jeden pozytyw: nie było
        mnie 1 dzień i tyle zaciażonych. Szok. mola biedna, gdzie Ty pracujesz?
        przypomina mi się moja była praca. Brr.
    • magdulka26 Re: Tromysza i spółka 03.12.04, 10:33
      Witam witam i o zdrowie pytam smile)))))))))) ja idę myć auto bo brudne jak 100
      szatanów.Troszkę mi się nie chce ale muszę .Humor jak narazie dopisuje ,musze
      zacząć myslec o prezentach.Kurcze już niedługo wigilia ,miła atmosfera ,kocham
      ten piekny czas.......choinka ,światełka,bombki ....już czuje zapach świąt...A
      co tam u Was ??
      • kingakw Re: Tromysza i spółka 03.12.04, 10:36
        Czesc dziewczyny, Tromyszko nic nie odpisałaś, nawet nie wiem czy moja historia
        doszła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka