Dodaj do ulubionych

34dc i nic,ani@, i testu tez boje sie zrobic! WY?

20.12.04, 10:37
czesc dziewczynki,
boze jak my sie same meczymy, tak sobie mowie.....
Nie wiem, nie dostalam jeszcze @ ale boje sie zrobic testu i nie ujrzec tych
2 kreseczek.Cykle mam bardzo nieregularne tzn. kolejnosc 34, 29, 36 i dlatego
chyba sie tak boje.Objawow na @ zadnych nie mam.Tylko w sobote wylam jak
bobr.I nie wiem dlaczego.Obojetnie co by do mnie nie powiedziano, lzy laly
sie strumieniami.Teraz juz sie uspokoilam ale niepokoj stoi przy mnie i chyba
czeka....czeka na mnie, zeby sie jeszcze troche ze mna podroczyc.
Jest ktoras z was w 34 dniu cyklu i tez nie wie co sie dzieje????
Obserwuj wątek
    • kattrin1 Re: 34dc i nic,ani@, i testu tez boje sie zrobic! 20.12.04, 10:45
      ja miałam wczoraj to samo 34 dc i brak @@@...
      dzis złudzenie przeszło...zaczełam plamic...

trzymam kciuki by Ciebie to ominełosmile))))))Kasia
    • asiak78 Re: 34dc i nic,ani@, i testu tez boje sie zrobic! 20.12.04, 10:46
      Hej! Własnie napisałam post że wczoraj cały dzionek ryczałam jak bóbr, albo
      ewentualnie byłam wściekła wink Ja mam dziasiaj chyba już 40dc (wole nie
      sprawdzać) ale podobnie jak ty mam cykle wybitnie nieregularne. Wydaje mi się,
      że owu była 30dc więc do @ jeszcze trochę. Poza tym oprócz biegania w nocy do
      ubikacji(normalka)żadnych objawów @. Pozdrawiam i życzę braku @ w najbliższych
      miesiącach!!! Asia
    • ola198007 Re: 34dc i nic,ani@, i testu tez boje sie zrobic! 20.12.04, 10:51
      ja jestem troszke w innej aczkolwiek podobnej sytuacji. nie mam pojecia co sie
      dzieje z moim organizmem. ostatna @ skonczyla sie 24.10 tego roku. zrobilam
      test i niestety 1 kreseczka ale zarazem zadnych objawow na @ tez nie mam. ludze
      sie jeszcze ze byc moze to tylko wina testu. do ginekologa nie chce isc bo
      znowu da mi tabletki na wywolanie a nie bedzie szukal przyczyn braku@. ja
      powoli juz wariuje. co bys zrobila na moim miejscu?
      • asiak78 Re: 34dc i nic,ani@, i testu tez boje sie zrobic! 20.12.04, 10:55
        Proponuję powtórzyć test. Jeśli będzie jedna krecha to lepiej idż do lekarza.
        Nie wiadomo co to może być. Głowa do góry. Asia
        • ola198007 Re: 34dc i nic,ani@, i testu tez boje sie zrobic! 20.12.04, 11:27
          wiesz co jest najgorsze. moj maz nie moze patrzec na mnie kiedy robie test.
          jestem po zrobieniu testu bardzo przybita a on tak naprawde nie wie co ma
          powiedziec, zrobic itp. jemu jest rowniez ciezko. w tym miesiacu zrobilam juz 3
          testy i ciagle sie ludze ze moze jednak. tym bardziej ze jakies 2 tyg. temu
          mialam przez 4 dni nudnosci. a ginekolog znowu przepisze tabletki.
      • malgonek Re: 34dc i nic,ani@, i testu tez boje sie zrobic! 20.12.04, 11:31
        idz do lekarza!!!!!!!Moze do innego, ktory zaineresuje sie tym rozlerulowaniem
        i postara sie na bazie ziolowej cos z tym zrobic.Ale czym dluzej czekasz, tym
        dluzej bedzie to trwalo.Moze zrob bete i dopiero idz, jak bedzie negatywna.A
        moze bedzie i pozytywnasmile)))?????czego Tobie bardz zycze!!!Dbaj o siebie !
    • sabi35 he, ja też ;-) 20.12.04, 11:13
      To mój 32 dzień. Byłam pewna, że dostanę @@@ w sobotę, bo w środę miałam
      troszkę plamienie (taki różowy śluz i zapach krwi) i potem zaraz nic. Dziś
      poniedziałek, piersi bolą, że strach, brzuch nie boli jak przed ale oblewają
      mnie tam fale gorąca, bolą mnie trochę krzyże. Zastanawiam się, co to było w
      środę (owulacja, zapowiedź @@@ ???). Też jakoś nie chce mi się robić testu, ale
      idę dzisiaj na imprezę z kolegami z pracy, a jak wiadomo, trochę się tam pije.
      Hmm, ja zawsze tak spokojna i wyluzowana ....
      • mala.mi2 Re: he, ja też ;-) 20.12.04, 12:00
        oj, ciekawie sie zapowiada moim zdaniem mogłaś zafasolkować...to plamienie to
        tak jakby ktoś przegonił @@@@@ zanim zdążyła zawitać...trzymaj sie... ja mam
        przeczucie, że ci się udało...aha i daj znac co i jak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka