mala.mi2 22.12.04, 20:04 wynik 88,26 chyba moge sie juz cieszyc jak myslicie?????? w piatek mam wizyte u lekarza...pozdrawiam wszystkie i przesyłam fluidki..>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.zab Re: ODEBRAŁAM wyniki bety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.04, 20:10 no to serdeczne gratulacje!!!! Odpowiedz Link
gagat100 Re: ODEBRAŁAM wyniki bety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.04, 20:14 zazdroszcze tej bety !!!!!!!!! i ogolnie ciazy, ja nadal czekam na wynik Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: ODEBRAŁAM wyniki bety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.04, 20:22 Olbrzymie gratulacje Ciesz się jak tylko potrafisz...... Uważaj na siebie i fasolke a beta SUPER Pozdrawiam, Ola 30 cykl dobiega końca Odpowiedz Link
mala.mi2 Re: ODEBRAŁAM wyniki bety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.04, 21:16 dziewczyny strasznie sie ciesze ale cały czas tkwi we mnie niepokój...tyle sie na tym forum naczytałam.....echh...musze wziąć sie w garść..przede mną trudny okres Odpowiedz Link
samanta25 Re: ODEBRAŁAM wyniki bety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.04, 21:20 Gratuluję i chyba nie powinnaś już tyle czytać bo niepotrzebnie się denerwujesz ) ******** czekam na cud 35 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
maretina Re: ODEBRAŁAM wyniki bety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.04, 21:23 ciaza jesli nic sie nie dzieje to pierwsza wizyta powinna byc 7/8 tc Odpowiedz Link
kattrin1 Re: ODEBRAŁAM wyniki bety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.12.04, 08:32 Gratuluje, piekna beta, oby rosła piorunująco)) Dbaj o siebie i malusi cud w Tobie))Kasia Odpowiedz Link
misiak26 Re: ODEBRAŁAM wyniki bety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.12.04, 08:44 Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!! Wszystko bedzie dobrze niczym sie nie martw, bo to nie pomaga (no i nie ma powodu). Ciesz się ciąża to napewno bedzie wspanialy okres w twoim zyciu. Gorące pozdrowionka !! i uśmiechnij się Ps- a ja łapie twoje wysłane fluidki Odpowiedz Link